Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yapılan yorumlardan da anlaşılacağı üzere İktidar partisine oy verme sebepleri kendilerince 1- Din 2- Terör.
Akp ve Erdoğan destekçisi fanatik olan bu guruhun Akp terörle mücadele politikalarını ve dini sömürüleri göremiyor oluşlarına yorum yapabilmek çok zor. Hatta imkansız.
Bugun Muharrem İnce nin Selahattin Demirtaş ziyaretinden dem vuranların dönüp geçmişte yaşananlara bakamıyor yada göremiyor oluşunu gerçekten açıklayamıyorum.
Terör örgütüyle hiçbir zaman masaya oturmadık, hiçbir zamanda oturmayacağız diyen de İktidardı.
MIT mensuplarımızı İmralıya gönderen benim. Yarın da gönderirim, öbürsü günde gönderirim diyen de.
Habur kapısında yaşananlar için umut müjdeleyen, iyi şeyler güzel şeyler oluyor diyen de onlardı. (Teröristlerin davul zurna ile karşılanması) Sonra dönüp 2. bir habur vakası yaşamak istemiyoruz diyen de.
Teröristler kadar onurlu olmazsak, gururlu olmazsak, karşılarına dikilmezsek de denildi. Kimse ses çıkarmadı. Duymadı, görmedi.
Çünkü ne olursa olsun bir bildikleri vardı.
Devlet yönetmek kolay değildi.
2011 de bedelli askerlik için bizler kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olarak yola çıktık parası olan bastıracak, benim gariban mehmedim gidecek askerlik yapacak asla kabul edilemez diyende onlardı.
Yine 2011 yılı içerisinde bedelli askerliği müjdeleyen de.
Kendi belediye başkanları zorla görevden çektirildi. Kimse dönüp neler oluyor, neden istifaya zorlandılar diye sormadı.
Açıklama beklemedi. Yaptıysa vardır bir bildiği oldu.
Görüldüğü üzere Akp seçmeni terör konusunda hem çok hassas hemde çok görmez. Bir bildikleri vardır diyerek Allaha emanet vatan millet sakaryacılık çok zahmetsiz.
Dini meseleye gelince o kısımda yazmak istediğim hem çok şey var, hemde hiç bir şey.
Ona dokunmak ibadet oldu, doğduğu şehir mübarek.
Onlara oy vermek İslamın emri, vermeyen kafir.
Peygamber efendimiz kendisine pay çıkardı gurura kapıldı biz kapılmayacağız baş örtüsü yasağını kaldırdık diye bile dediler. Daha ne söyleyebilirler ki.
Kuranı kerimi okumuş, hadisi şerifleri bilen gerçek anlamda inanmış, iman etmiş bir müslümanın dinin ticarette ve menfaatte kullanılmasının istismar olduğunu bilmiyor ve anlamıyor olması imkansızdır.
İnanç ve özgürlük kişinin kendisindedir. Her Allah diyenin, elinden kuran düşürmeyenin sorgusuz sualsiz peşine takılıp Allah tarafından Lider olarak gönderildiğini düşünmenin islamla ve inanmakla hiçbir alakası yoktur.
Akp muhafazakar bir parti mi, yoksa muhafazakar görünümlü bir parti mi?
Bu ikisini birbirinden ayırt edilebiliyor oluşumuz bizleri dinsiz, Sizleri ise en hakiki müslüman yapmaz.
Ekonomi, üretim bunlar kimsenin umrunda değil ya
Hani en önceliği din olanlar var ya. Dini özgürce yaşayabilmemiz için bile önce kalkınan bir ülkeye, sosyal ve kültürel birlikteliğe, adalete ve gelişen bir eğitim sistemine ihtiyacımız var.
Bir binaya 5. kattan başlayamazsın. Önce temel atacaksın.

Dükkan kapattırıp aldığına göre daimi müşterisi

İsmi lazım değil epey lüks bir mağazada çanta bakıyorum, tabi 215 bin liralık değil ama Cidden yani en ucuz çantayı almak için 3 aylık maaşımı heba etmem lazım öyle söyleyeyim. Kendisi teşrif edeceği için kaç saat önceden çıkardılar bizi yaka paça, geliyor diye kapattırıyormuş önceden.

Bu belge nedir ??? Bir inceleyin.Bu metin orjinal metindir.Ne yazıyor Ankara ve Kudüs.Bu ne demek

Kudüs'ü İsrailin başkenti kabul ediyorum ve muhatap alıyorum demek.

Bu belge ne demek??? O insanları 20.000.000.-$ satıyorum, ailerin haklarından vazgeçiyorum

demek.

Eeeee şimdi ne yapıyor çok bilen hükümetimiz

Miting

Hükümetin koyduğu tavır miting.İsrailin de çok umrundaydı.Tınnnnn.

Hiç bir resmi tepki, yaptırım yok.Laf, laf, laf..........

Vatanını satan kim?
Elinde sapan taşı ile, ilk kıplegahımız olan mescidi aksayı, ölümü pahasına koruyan Filistinliler mi?!
El İnsaf yahu.
Şu Ircılığı bırakıp, vicdanı tarafınızla bakın olaylara.
Mescidi Aksa, sadece Filistinlilerin meselesi değildir!
Mescidi Aksa, Müslümanım diyen Tüm Ümmetin Meselesidir!..

siz neye cesaret bu kadar siyaset üzerinden insanları rencide edici konuşabiliyorsunuz tuttuğunuz parti için kendine gel reisinde gidici ömür boyu o koltukta olmayacak ananı babanı bu kadar savunmazsın sen
Hayırdır?!
Kazen ile aramızdaki, bir meseleyi giriş sebebiniz Nedir?!
Benim söylediğim cümleler, Onu ve beni Kapsar. Olayın iç kısmını bilmiyorsunuz ama olaya bodaslama atlıyorsunuz. İlginç Doğrusu.
Kazen için rencide edici bir cümle kullandıysam şayet, onun eli ayagı sağlamdır sanırım.Kendi hakkını kendisi savunabilir diye düşünüyorum!..
2 kişinin arasında olan bir meseleye,hiç alakanız olmadığı halde,sizi ilgilendirmeyen bir konuya üçüncü kişi olarak girdiğinizin farkındasınız sanırım,diye düşünüyorum
Dindarlığı,sen ben veya o karar veremez!
Kimin ameli ne kadar onu ancak ALLAH Bilir!..
Ben Kimsenin İnancına veya İnançsızlığına müdahale edemem!
Nitekim Dinde de, zorlama Yoktur!
Tebliğ edersin,karşındaki iman etmez inanmazsa, zorlayamazsın
Benim eleştirdigim konu, Siz ''Tecavüzcüler hep dindar kesimden çıkıyor''Diyerek genelleme yapmanıza
Yoksa sizin, ateist olmanız budist olmanız beni alakadar etmez!

İnsanlar arasında genelleme yapıp da, tüm toplumu aynı kefeye koymak kadar büyük bir Saçmalık olmaz!
Mesala benim chp sevmiyor olmam, ''DURSUN ÇİÇEK'' Afrin Konusun da, devletin ve Askerin yanında duruşunu ''YOK'' Saymam kadar büyük bir Nankörlük Olabilir mi?!
Dursun Çiçeğin, kişiliğini bilmiyorum. Nasıl bir insandır bilemem ama, partisi afrin harekatına karşı çıkarken, kendisinin çıkıp da, böyle bir açıklama yapması ''TAKDİRE ŞAYANDIR!..'''
Yerli üretim derken?!
Yerli savunma silahlarından mı bahsediyorsunuz mesela?
Atak Milli Helikopteri, Altay Milli Tankı, Fırtına Obüsleri, Som Füzesi, Tanksavar Füze Sistemi, Bora Keskin Nişancı Silahı, Anka İnsansız Hava Aracı, vs. vs. gibi,Daha adını yazmadığım pek çok yüzde yüz yerli savunma araçlarımızı mı konuşacağız?
Emek Olmaz İse, Yemek Olmaz!
Eğer o vergiler ve zamlar olmaz ise, bu savunma silahlarımızda üretilmez!
Yerli savunma silahı üretemez isek de, dışa bagımlılıkdan kurtulamayız. Birilerinin emri doğrultusunda haraket etmek zorunda kalırız!
Bugüne kadar Neden pkk bu kadar ''KARARLI'' Bir mücadele edemedik?! Çünkü abd, israile almanya ya, rusyaya bagımlıydık ve onlar ne derse o doğrultuda haraket ediyorduk. Şimdi öyle mi? Kimseye eyvallahımız YOK! Çünkü yerli savunma silahlarımızı üretip, yerli silahlarımızla mücadele ediyoruz!

2004 yılında Erdoğan'a verilen Yahudi Cesaret Ödülünü de hatırlatalım

Aha benimle aynı olaydan banlanmissin :)))))) kurduğun cümlelerde haklısın canım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…