Ben ırkçı falan değilim sadece gerçkelri söylüyorum nedense hep vatanını satanlara destek oluyo bu ülke suriyeliler filistinliler ben her gün eczaneye gelen ne dediği belli olmayan insanlardan sıkıldım anladın mescidi aksa ayrı filistin için yas tutmak ayrı ben tutmuyorum
Vatanını satan kim?
Elinde sapan taşı ile, ilk kıplegahımız olan mescidi aksayı, ölümü pahasına koruyan Filistinliler mi?!
El İnsaf yahu.
Şu Ircılığı bırakıp, vicdanı tarafınızla bakın olaylara.
Mescidi Aksa, sadece Filistinlilerin meselesi değildir!
Mescidi Aksa, Müslümanım diyen Tüm Ümmetin Meselesidir!..
siz neye cesaret bu kadar siyaset üzerinden insanları rencide edici konuşabiliyorsunuz tuttuğunuz parti için kendine gel reisinde gidici ömür boyu o koltukta olmayacak ananı babanı bu kadar savunmazsın sen
Hayırdır?!
Kazen ile aramızdaki, bir meseleyi giriş sebebiniz Nedir?!
Benim söylediğim cümleler, Onu ve beni Kapsar. Olayın iç kısmını bilmiyorsunuz ama olaya bodaslama atlıyorsunuz. İlginç Doğrusu.
Kazen için rencide edici bir cümle kullandıysam şayet, onun eli ayagı sağlamdır sanırım.Kendi hakkını kendisi savunabilir diye düşünüyorum!..
2 kişinin arasında olan bir meseleye,hiç alakanız olmadığı halde,sizi ilgilendirmeyen bir konuya üçüncü kişi olarak girdiğinizin farkındasınız sanırım,diye düşünüyorum
ben sizinle siyaset tartışmak isterdim, dindar olmadığım için mi bakış açımı yargılıyorsunuz ? Benim namaz kalan oruç tutan arkadaşlarım var hepsine saygım sevgim sonsuz inandıkları için onları eleştirmiyorum onlar da beni eleştirmiyor. Ateist de değilim sadece tüm gereklilikleri yerine getirmiyorum henüz belki ruhen aciz ve eksiğim ancak bu benimle Allah arasındadır. O sebeple sizlerin kıstasına göre dindar değilim diyerek vurguladım. Ha, ateist de olabilirdim kimseyi ilgilendirmez. Benim eleştirim size ekonomiden , din dışı siyasetten sorular sorulunca bunları göz ardı etmeniz.
isterdim ki sizinle işsizlik, vergi yükü, benzin zamları, kur artışları, dış borçlar ve yerli üretim teşvikleri üzerine konuşalım. Ama mümkün olmadı. Ben hiç bir partinin taraftarı değilim, emin olun aynı hataları iktidara gelir de chp yapsa onu da yerden yere vururum.
Dindarlığı,sen ben veya o karar veremez!
Kimin ameli ne kadar onu ancak ALLAH Bilir!..
Ben Kimsenin İnancına veya İnançsızlığına müdahale edemem!
Nitekim Dinde de, zorlama Yoktur!
Tebliğ edersin,karşındaki iman etmez inanmazsa, zorlayamazsın
Benim eleştirdigim konu, Siz ''Tecavüzcüler hep dindar kesimden çıkıyor''Diyerek genelleme yapmanıza
Yoksa sizin, ateist olmanız budist olmanız beni alakadar etmez!
İnsanlar arasında genelleme yapıp da, tüm toplumu aynı kefeye koymak kadar büyük bir Saçmalık olmaz!
Mesala benim chp sevmiyor olmam, ''DURSUN ÇİÇEK'' Afrin Konusun da, devletin ve Askerin yanında duruşunu ''YOK'' Saymam kadar büyük bir Nankörlük Olabilir mi?!
Dursun Çiçeğin, kişiliğini bilmiyorum. Nasıl bir insandır bilemem ama, partisi afrin harekatına karşı çıkarken, kendisinin çıkıp da, böyle bir açıklama yapması ''TAKDİRE ŞAYANDIR!..'''
Yerli üretim derken?!
Yerli savunma silahlarından mı bahsediyorsunuz mesela?
Atak Milli Helikopteri, Altay Milli Tankı, Fırtına Obüsleri, Som Füzesi, Tanksavar Füze Sistemi, Bora Keskin Nişancı Silahı, Anka İnsansız Hava Aracı, vs. vs. gibi,Daha adını yazmadığım pek çok yüzde yüz yerli savunma araçlarımızı mı konuşacağız?
Emek Olmaz İse, Yemek Olmaz!
Eğer o vergiler ve zamlar olmaz ise, bu savunma silahlarımızda üretilmez!
Yerli savunma silahı üretemez isek de, dışa bagımlılıkdan kurtulamayız. Birilerinin emri doğrultusunda haraket etmek zorunda kalırız!
Bugüne kadar Neden pkk bu kadar ''KARARLI'' Bir mücadele edemedik?! Çünkü abd, israile almanya ya, rusyaya bagımlıydık ve onlar ne derse o doğrultuda haraket ediyorduk. Şimdi öyle mi? Kimseye eyvallahımız YOK! Çünkü yerli savunma silahlarımızı üretip, yerli silahlarımızla mücadele ediyoruz!