Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Amannn boşver be arkadaşım...
"Gözünü ufka çevirmeyen, bahçe duvarına gelince dünya bitti zanneder!”..

Iktidar'in degil, muhalefetinde icraatlarini konusan bir memleket. Hatta iktidardan beklemediklerini, muhalefetten bekliyorlar.

Zaten yönetilmiyor ki. Sadece ceplere para giriyor.

Laiklik dedin aklima son gunlerin en evlere senlik videosu geldi buyrunuz

Doğru yerden doğru haberleri araştırmanızı tavsiye ederim öyleyse

bana da yollar mısın rica etsem ?:))

Bu arada Erdoğan düşmanlığının nedenini anladığımı söyledim erdoğana düşman olduğunu anladım değil iyi okuyun

Ya benimde bir gülmem tuttu

Son zamanlarda tekrar avrupa yakasi izledigimdenmedir, burhan altintopun yasli ve ultra muhafazakar versiyonu gibi geldi bana
Su semsiyeli biyikli adam var ya oda hic ilgilenmiyor gibi geliyor oraya dinliyor dinliyor kadin mudahale edince oda lafa karisiyor

Bu arada Erdoğan düşmanlığının nedenini anladığımı söyledim erdoğana düşman olduğunu anladım değil iyi okuyun

Gerçekten mi. Neymiş nedeni :)) söyle de ben de öğreneyim " Erdoğan düşmanlığı ile Erdoğan'a düşman olmak" arasındaki farkı da açıklarsan sevinirim. Sen okuduğunu anlayamıyor, aklınca yazılardan niyet okuyorsun :)

Memleketin neresinden tutsak elimizde kalıyor...
Bırakalım idolojik savaşları...
Alevi-sunni kürt- türk solcu- sağcı dinci-Dinsiz hiç bir amacı yok ayrıştırmaktan başka.
Bir ülkede bir cumhurbaşkanı herkesi kucaklayacaksa Cumhurbaşkanı'dır. Yoksa bir kitlenin başkanından öteye gidemez.

Ee zaten öyle Akp genel başkanı

Teker teker gelin ya okuduğunuzu anlamaya çalışın biraz tekrar etmekten sıkıldım zira
Arkadaş kendince dalga geçmiş benimle size yazdığım yorumdan mana çıkarmış Erdoğan düşmanlığınızı Yeni algıladım gibi takılmış buna
Orada yazdığım Erdoğan düşmanşığının sebebi bize dayatmak istediğiniz Alevi Sünni ayrımını sizler yaparak asıl Sünni diye öfke kusan siz olduğunuzu anlatmaya çalıştım

Su yazdiklariniz kelimesi kelimesine o kadar dogru ki.. İşin trajik yani bu dogrulugu herkesin biliyor olmasi
Benim eşim de 2010 kpss.ye girmisti mesela O zaman bas bas bağırdı herkes kopya var mudahale edin diye ama Erdogan cikip kopya mopya yok ben tatmin oldum aciklamalardan dedi Benim esimin hakkini yiyen belli yediren de belli Her ne kadar hala ona buna para dagitarak maas baglayarak veya onun bunun vasifsiz çocuklarını torpille ise alarak iktidarda kalabiliyor olsalar da bu dunyanin ahireti de var Devleti yonetenlerin yedikleri ve yedirdikleri haklar orda cikacak onlardan insallah

İşte sorun da orada, Erdoğan Sünni diye niye öfke kusalım, Şirazen kaydı herhal. Erdoğan tek Sünni lider değil ki, Meclis'in çoğunluğu da, parti liderleri de, öyle...buna rağmen tek Erdoğana karşı isek, Sünniliğinden değil, başka şeyden olmuş olabileceğini hiç düşündün mü ?

Bu arada cümleleri tam okuyunuz kıyasladığım şey Erdoğan düşmanlığı ile Erdoğan a düşman olmak değil
Düşmanlığınız zaten ortada ondan şüphe Yok sebebini de Yeni anladım Alevi Sünni ayırımını sizin yapıyor olmanız

Niye siz bize dayattınız ama Alevi ayrımı yapılıyor diye hemde genele vurdunuz
Sizin söylemlerinizden de bende sizin ve genelin Sünni diye ayırım yaptığını düşünmeye başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…