Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Su yazdiklariniz kelimesi kelimesine o kadar dogru ki.. İşin trajik yani bu dogrulugu herkesin biliyor olmasi
Benim eşim de 2010 kpss.ye girmisti mesela O zaman bas bas bağırdı herkes kopya var mudahale edin diye ama Erdogan cikip kopya mopya yok ben tatmin oldum aciklamalardan dedi Benim esimin hakkini yiyen belli yediren de belli Her ne kadar hala ona buna para dagitarak maas baglayarak veya onun bunun vasifsiz çocuklarını torpille ise alarak iktidarda kalabiliyor olsalar da bu dunyanin ahireti de var Devleti yonetenlerin yedikleri ve yedirdikleri haklar orda cikacak onlardan insallah
işte isterdim ki bu platformda karşıt görüşler böyle konuları konuşabilelim...biz mağdur olduk o yüzden kul hakkına girmeleri müstahak mı diyeceklerdi kesin böyle derlerdi :KK70:

:dua:

Bu arada cümleleri tam okuyunuz kıyasladığım şey Erdoğan düşmanlığı ile Erdoğan a düşman olmak değil
Düşmanlığınız zaten ortada ondan şüphe Yok sebebini de Yeni anladım Alevi Sünni ayırımını sizin yapıyor olmanız

Hehe öyle o yüzden türban eylemlerine katıldık, o yüzden türbanla ilgili yorum yazıyorum. Öyle bir düşmanlık :) bu arada alevı olduğumu nereden çıkardın! Hiç aklına ortodoks hırıstıyan bir aileden ya da katolık suryanı bır aıleden gelmıs olabılcegım gelmıyor mu? Bır tespıt yaparken illa o etnık kımlıge, dını ınanca sahip olmak mı gerekır. Mesela tecavüzün kötü bır şey olduğunu bilmek için tecavüze mı uğramak lazım ?

Teker teker gelin ya okuduğunuzu anlamaya çalışın biraz tekrar etmekten sıkıldım zira
Arkadaş kendince dalga geçmiş benimle size yazdığım yorumdan mana çıkarmış Erdoğan düşmanlığınızı Yeni algıladım gibi takılmış buna
Orada yazdığım Erdoğan düşmanşığının sebebi bize dayatmak istediğiniz Alevi Sünni ayrımını sizler yaparak asıl Sünni diye öfke kusan siz olduğunuzu anlatmaya çalıştım
Kız ben savundum en çok alevileri.. Üstelik ben sünniyim.. Hem de en sağlamından...
Bu durumda yorumları anlamayan kim ola ki ?

Niye siz bize dayattınız ama Alevi ayrımı yapılıyor diye hemde genele vurdunuz
Sizin söylemlerinizden de bende sizin ve genelin Sünni diye ayırım yaptığını düşünmeye başladım artık

Bak kılıcdaroglunu Türklük uzerınden eleştiren üyeye yazmışım onu, Erdoğan da Gürcü demişim , madem öyle o neden sorun değil. Aralarındakı tek fark dini inanışları, bu ülkede bu tespiti yapmak ıcın dahi olmak gerekmiyor, bilmem şeyedebildim mi.

Kız ben savundum en çok alevileri.. Üstelik ben sünniyim.. Hem de en sağlamından...
Anlamayan hep biz her mesajda anlayıp anlamama kavramları yazılıp çiziliyor keşke sizde azıcık anlayıp öyle geri dönüşler yapsanız
Zira hala ne demek istediğimi anlamadığınız aşikar

Ayrıca şuan ak parti zor durumda, eğer kendine güvenseydi oy kaybettiğini düşünmeseydi MHP ile birlik olur muydu? Bahçeli zaten bunamış durumda, geçen sene kara dediğine bu sene ak diyor. Çok zavallı bir müttefiklik durumu

O geçen sene dediğini unutuyoro gene.Öbürü sabah kara akşam ak diyor.Onu ne edicez?

Ayrıca şuan ak parti zor durumda, eğer kendine güvenseydi oy kaybettiğini düşünmeseydi MHP ile birlik olur muydu? Bahçeli zaten bunamış durumda, geçen sene kara dediğine bu sene ak diyor. Çok zavallı bir müttefiklik durumu

Tüm siyasetçiler arasında şu zamana kadar bi tek Bahçeli sempatik gelirdi bana, hani yaşlı, sağa sola denk gele sataşan dedeler olur ya, ne dediğini pek bilmez sonradan biraz anlar güler gibi olur "Ülen söyledim ne söyledim ben yha" haline girer, bi toparlayamaz, düşer uçar filan...

O sevimliliği de bitti. Bahçeli dedeye sahip(!) çıktılar. :/

Anlamayan hep biz her mesajda anlayıp anlamama kavramları yazılıp çiziliyor keşke sizde azıcık anlayıp öyle geri dönüşler yapsanız
Zira hala ne demek istediğimi anlamadığınız aşikar

Boşver sen onları yahuu.. çekemiyorlar bizi.
İkimiz de sünniyiz işte mühim olan bu.. hem dün biz seninle barışmıştık..
Kendine mukayyet ol bulaşma cemaatlere dedim. Sende endişelenme hiç işim olmaz onlarla dedin..
kardelen şişirdi yine seni di mi ? :kızgın:
Hepimizzzz kardeşizzzz bu kavga ne diyeee....:KK69:

Mübarek Ramazan geldi. Güzel güzel orucumuzu tutalım. Terahvi ye gidelim.
Hatim yapalım. Birlik beraberligimiz için dua edelim..
Herkes gergin.. herkesin kendince korkuları var..
Hoşgörüp birbirimize sahip çıkalım...

:KK200::KK200::KK200:

Bunlar sadece kendilerine benzeyenlerle duygusal bag kuruyorlar, bu yüzden sadece kendılerıne benzeyenlerine uğradıkları hak ıhlallerınden bahsedıyorlar. Onların dünki Gazze saldırısı yüzünden ulkelerını protesto eden yahudılerı de, Trump un Müslüman Ban yasağını protesto etmek ıcın havaalanına gıden, hukuksal destek sağlayan hırıstıyanları da anlaması güç,aynen alevıler ıle duygusal bag kurup haklarını savunan Sünniler ve diğerlerini anlayamadıkları gıbı.. hak hukuk savunmak değil amaç güçlünün yanında durmak!
İşin komedi kısmı da burada yazan muhalıf kadınların azımsanmayacak bır kısmının tesettürlü olması... sırf muhalıfler dıye mini etekli, yatları olan kadınlar hayal edıyorlar sanırım.

Son düzenleme:
Asgari ücrete ,emekliye verirken gıdım gıdım Emine hanıma derya deniz
Screenshot_20180515-143421.jpg

Karışmış buralar yine. Sistem yok, iş yapamıyoruz. Yine de mesaiye kalacağız. İş yerinde bunalmış arkadaşlar kafam dağılsın diye Arada burayı okuyayım diyorum burası da bizim birimden beter olmuş. Bu arad topu topu on kişiyiz şu birimde kimimiz akp kimimiz chp kimimiz iyi partiye oy verecek ve tahminen kimisi hdy ye. İçimizden kimisi arap kimisi türk kimisi kürt. Yani kısaca küçük bir Türkiye. Ama gayet iyi geçiniyoruz çünkü kimsenin özeline girmiyoruz. Ortak paydamız neyse onu konuşup tartışıyoruz. Hepimizin gayesi ekonomi, eğitim, refah olmalı.

Umarım din algısı üzerinden, laiklik üzerinden siyaset biter. Bunların bitmesi içinde 550 millet vekilinin 600 kişiye çıkması değil. Milletvekili seçilme kriterlerinin daha kaliteli koşullarla değiştirilmesi olur.

Şırda kimse bu sefer doyırduğumuz 550 kişi yetmezmiş gibi bi 50 kişi daha eklendi demiyor. 50 milletekiline daha ödenen aylık tutar 17.290 tl Yani toplam 864.500 tl. Bunun birde sağlıktan vs yararlanma vıp vatandaş olmalarından kaynaklı devletce karşılanan masrafları var.

Şimdi sormuyorum bu 550 m vekili ne yaptı ki gelen 50 vekil ne yapacak masraftan başka.

Şimdi diyeceğim daha kolay kanun ve anayasa değişikliği için! Ne alakası var diyecekler.

Off off ben yine ofistekimiş muhabbetinden boğulayım , zira burası daha derin

Bunlar sadece kendilerine benzeyenlerle duygusal bag kuruyorlar, bu yüzden sadece kendılerıne benzeyenlerine uğradıkları hak ıhlallerınden bahsedıyorlar. Onların dünki Gazze saldırısı yüzünden ulkelerını protesto eden yahudılerı de, Trump un Müslüman Ban yasağını protesto etmek ıcın havaalanına gıdın, hukuksal destek sağlayan hırıstıyanları da anlaması güç,aynen alevıler ıle duygusal bag kurup haklarını savunan Sünniler ve diğerleri gibi.. hak hukuk savunmak değil amaç güçlünün yanında durmak!
İşin komedi kısmı da burada yazan muhalıf kadınların azımsanmayacak bır kısmının tesettürlü olması... sörf muhalıfler dıye mini etekli, yatları olan kadınlar hayal edıyorlar sanırım.
Tespitlerinde yerden göğe kadar haklısın...
Yazardım daha pek çok, özellikle Filistin hakkında da yoruldum..
Yarın da malum Ramazan'ın ilk günü oruç çarpar beni alışana kadar yazamam..
Ama takipteyim.. Özelden de konuşabiliriz ayrıca..
Bu arada hepinize, inanan inanmayan... Ramazan'ın bütün insanlara hayır, bolluk, bereket ve huzur getirmesini dilerim.
:KK37::KK37:

İşin özü bu memleketin vatandaşıyım, Çalışıyorum Ekonomiye katkımda var, Devlete vergi ödüyorum, Hiç çalışmasan harcamalarımla Dolaylı vergi ödüyorum, hizmet benim hakkım değil mi? ne önemi var benim etnik kökenimin dinimin siyasi görüşümün. Kendimi bomba sarıp ortalığada düşmedim. Kimseyi taşlamıyorumda...
O ayrımcı olan kesim kadar normal bir insanım. O ayrımcı kesim kadar hizmet ve itibarı hak ediyorum. Kucakla beni oyumuda veririm ama ben sana oy versem bile muhakkak beni acıtacak bir tavır sergileyeceksin.
Bütün mesele bu birlik olmak saygılı olmak kendinen olmayanı fişlememek...

Eklemek de isterim, bizler temsili demokrasi ile yönetilen bir ülkeyız. Bızlerı temsıl etmenleri ıcın oy verır, mılletvekılı secerız. Sıyasılere deriz ki " ben bu yetkıyı sana veriyorum ama senı denetleme yetkısı, yaptıklarını eleştirme ve senı değiştirme yetkısı de bende. Sen benı temsıl eden seyler yapmak zorundasın, kullandığın güç senın varoluşun ıle elde ettıgın güç degıl , benım sana verdıgım temsılıyet hakkıdır. Bu görevi kötüye kullanır, ve benim sana verdiğim yetkıyı kullanarak suç ıslersen, hata yaparsan , ıyı yönetemezsen: seni eleştirmek ve görevden el çektırmek benım gorevımdır. Hukuk kuralları ıcınde hareket edecek, yasalara uyacak ve halka esit mesafede durup,ulkenın ılerı gıtmesı ıcın gerçekli poltııkarı gelıstıreceksınız. Siyasi erk olarak sızlerın, suç işleme ve hukuksuz davranma hakkınız yoktur. "

Burada eleştiri yapanların hepsı tabi kı siyasi erkı eleşyirevek, görevli biz onlara vermiyoruz kimse bızım adımızı kullanarak ayrımcılık ve hak ıhlalerı yapamaz.

Son düzenleme:
X