İncenin cuma namazı çok dert anladım... Şamda namaz kılınacaktı ne oldı o iş? Şamdan patates aldık.. Namaz yerine geçer herhalde... Bir şey paylaştım..Türkiye Cumhuriyeyi devleti suriyeli çiftçilere yardım ediyormuş..Neden? Bakın adamlar patates yetiştirmiş bize satıyorlar... Kaç taneniz okudu.. Anca namaz, din... Tamam onlar da lazım...Evet tabiki öteki dünyayı da hazırlamak lazım... Gelecek sadece dinle mi kurulacak bu ülkede.? Yatırım nerde? Üretim nerde? Eğitim nerde? 16 yıldır aynı şeyler... Köprü, yol vs vs tamam.. Hizmet baş üstüne... Fakat geçim kaynaklı, üretim kaynaklı bir yatırım mıdır arkadaşlar köprü? Bir tane akpli de çıkıp şeker fabrikaları ile ilgili hiçbir şey diyemediniz.. Onlar bizim milletimizin geçim kaynakları satmamaları lazım diyemediniz... Karşı çıktığınıza dair hiçbir yazı görmedim şurda... Erdoğanın baş danışmanı yeniden çözüm süreci başlayabilir demiş.. Onu da paylaştım.. Hanginiz okudu .? Sadece başkan Erdoğan ister kabul edin ister etmeyin diyerek olmuyor o işler.... Hadi bakalım size soru? İlerleyen günlerde göreceğiz .. Başdanışmanı dediğine göre var altınsa bir şeyler... Erdoğanın baş danışmanı spekülasyon yapamayacağına göre değil mi? Eğer böyle bir rezaletle yenideb karşılaşırsanız vereceğiniz tepkiler ne olacak çok merak ediyorum .. Allah göstermesin... İnşallah olmasın.. Ama olursa da siz akpli arkadaşları merakla bekliyor olacağım... Ayrıca yine söyleyeyim chp hdp ye oy verdi diye lanet yağdıranlar lütfen bir oy akpye bir oy hdp ye diyenlere de yağdırsın... Karşımdaki apartman 5 katlı full hdp.. Ama akp kazandığı için silah attılar... Ben bir chpli olarak hdp ye oy vermedim... Asla da vermeyeceğim.... Onu bilin de..
Ben eğitimden memnunum dedim 10 sayfa boyunca anlatmaya çalıştım ama yok. Şimdi yatırım dediğinizde yatırım olarak yapılan şeyleri defalarca yazdılar hiçbirini yatırım olarak görmediniz. Ne gereği var yol yapıyoruz köprü yapıyoruz havaalanı yapıyoruz. Gerek yok neden uçak yaptık. Çok gereksiz parklar bahçeler,Bilgi evleri. Bir kesimin yatırım olarak gördüğü şeyi siz yatırım olarak görmüyorsunuz maalesef.
Şeker fabrikalarından 4 ü özelleşiyordu sanırım. Para lazım özelleşecek bu üretimin durduğu anlamına gelmiyor. He neden yandaşa satıldı derseniz size o konuda sonuna kadar katılırım.
Önceden bir ilaç için ben bir günümü heba ederdim hastanede. Şimdi aile hekimine gidip 2 dk halledebilirim. Bu benim için büyük bir nimet ama sağlıkla işi olmayan için aman bu da neymiş oluyor.
Bir daha çözüm sürecini başlatmak gibi birşey yaparsa Akp kendi ipini kendi çeker kimse onu savunmaz artık buna da emin olabilirsiniz.
Bir oy Akp’ye bir oy hdp’ye olmuştur tabi ki buna inanıyorum ama bir oy CHP’ye bir oy hdp’ye de olmuştur özellikle Ege tarafında. Lütfen siz de bunu kabul edin.
Neyse inşallah bu yazımın sonunda aaa nasıl da algı yapmışlar herşeye de inanmış gibi bir cevap almam.