Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Asıl algilayamayan sizsiniz orada erdoğani secmediği için benim başkanım değil diyor
İnce secilseydi siz bizim başkanımız mi diyecektiniz burada
siz sanki sizin cebinizden çıkıyor gibi milletin maaşını kesmeye çalışıyorsunuz
Yol kullandirtmamaya çalışıyorsunuz
Evet ince seçilseydi hepimizin başkanı olacaktı belki sevmeyecektik ama saygı da duyacaktık böyle sürekli hakaret edilmeyecekti... hdp hariç kim seçilirse seçilsin başkan olarak kabul edilmek zorunda hepimiz Türküz, hepimiz TC'de yaşıyoruz kim başkan seçilirse o'dur tüm ülkenin başkanı seninki benimki yoktur bu işin....

Tüm derdiniz bitti benim İnce benim başkanım demem mi gündeminiz oldu .
Evet gönlümün başkanı İnce
Sizin reisiniz benim için sadece Akp genel başkanı
Boşu boşuna al misketlerimi ver misketleri seviyesine inilmesin
Dün biri örnek vermişti
Yemek sipariş edince getirene teşekkür ediyormusunuz diye
Aynı hesap
Ben vergimi fazlasıyla veriyorum bu devlete

Devlette bi zahmet bana hizmet etsin :KK66:
Hahah hemen üzerine alınma canım tek sen değilsin bunu söyleyen...
Yemek siparişi verince getirene teşekkür ediyorum ben üzerine birde hayırlı işler diyorum...:KK66:

Tüm derdiniz bitti benim İnce benim başkanım demem mi gündeminiz oldu .
Evet gönlümün başkanı İnce
Sizin reisiniz benim için sadece Akp genel başkanı
Boşu boşuna al misketlerimi ver misketleri seviyesine inilmesin
Dün biri örnek vermişti
Yemek sipariş edince getirene teşekkür ediyormusunuz diye
Aynı hesap
Ben vergimi fazlasıyla veriyorum bu devlete

Devlette bi zahmet bana hizmet etsin :KK66:
Bu örnek olmamış bence . Yemek siparişi verınce tabii kı de teşekkür ediyorum . Nezaket gereği .
Kapımada gelse . Restaurantta da yesem sipariş geldiğinde ufak bır gülümseme teşekkür ederim . Giderken rastlarsam kolay gelsın derim .
Demeyenlerde desın bence.

Hahah hemen üzerine alınma canım tek sen değilsin bunu söyleyen...
Yemek siparişi verince getirene teşekkür ediyorum ben üzerine birde hayırlı işler diyorum...:KK66:

Bu örnek olmamış bence . Yemek siparişi verınce tabii kı de teşekkür ediyorum . Nezaket gereği .
Kapımada gelse . Restaurantta da yesem sipariş geldiğinde ufak bır gülümseme teşekkür ederim . Giderken rastlarsam kolay gelsın derim .
Demeyenlerde desın bence.
Allah algılarınıza zeval vermesin
Neyse iyi yapıyorsunuz :))

Ben arkadaşa Cedric'in kullandığı bir cümle, hangi amaçla yazdı bilmiyorum ama bana esprili gelmedi yazmıştım. :olamaz:
Hani Cedric senelerdir izliyoruz aynı yaşta ya, O üyeye hep yerinde sayıyorsun demek istedin sandım ama yazmadım öyle düşündüğümü. Yanlış anladığım için özür dilerim.:110: Ama çoğu kişi anlamamıştır bence ne demek istediğini.
Tam tersi. Ben kendimi cedric yerine koyup onun o tatlı sitemini yapmıştım.

Evet ince seçilseydi hepimizin başkanı olacaktı belki sevmeyecektik ama saygı da duyacaktık böyle sürekli hakaret edilmeyecekti... hdp hariç kim seçilirse seçilsin başkan olarak kabul edilmek zorunda hepimiz Türküz, hepimiz TC'de yaşıyoruz kim başkan seçilirse o'dur tüm ülkenin başkanı seninki benimki yoktur bu işin....
Bu söylemi doğru bulmuyorum. Ülkede farklı etnik kökenli vatandaşlar da var. Türk olmayanı zorla Türk mü yapacaksınız?

Ne alaka şimdi zorla Türk yapmak falan öyle bişey mi demişim???????? Yorum yapmak için yorum yapmayın hepimiz Türküz derken çoğunluktan bahsettim..
Yorum yapmak için yorum yapmıyorum. Ayrıca biraz sakin olun neden bu kadar agresifsiniz? Yorumunuzda ayrıştıcılık hissettim hepsi bu.

Bizim buradada ilk geldiklerinde sokallarda ellerinde bir karton açız yardim edin diye yazarlardı..
Sefillik diz boyuydu,bir süre sonra çok yüce birisi kimdi hatırlamıyorum artık sokakta bunları göremezsiniz demişti..
İnsanın beyniyle aklıyla dalga geçildi resmen..
Pazara gidiyorum ayakları çıplak tezgahta sebze meyva çalan çocuklar var hala..
Aleni hırsızlık yapıyorlar..
Yani sadece suriyeliler mi hırsızlik yapiyor..nasilki biz çok bilgili kültürlü üstün ahlakli nezaket sahibi türk milleti onlari ezikledik cahil hırsız kıro bi sey bilmez olarak gördük yaa..acaba avrupadaki insanlar biz türkleri nasıl taniyor..keske avrupada sadece kıro olarak animsansak barbar ve cahil olarak taniniyoruz..yani kalkipta genelleme yapmak cok sacma degilmi sizcede beş parmağın beşi bir değilken kalkip bir ırk için şöyle böyle demek çok saçma değilmi??

X