- 19 Mart 2018
- 1.000
- 1.848
- 35
Sorun bizde Ozaman çok lüks yaşıyoruzSabah da bir arkadas vardi 3000 tl ile 3 kisi gul gibi geciniyoruz diyordu... yoksulluk sinirinin 5600 tl oldugu ulkemde... yersen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun bizde Ozaman çok lüks yaşıyoruzSabah da bir arkadas vardi 3000 tl ile 3 kisi gul gibi geciniyoruz diyordu... yoksulluk sinirinin 5600 tl oldugu ulkemde... yersen...
Hangi özel okula gönderiyorsunuz ?
Sanki 16 yıl öncesi emekli maaşı diye birşey yoktuBabanın malını mi veriyorsun da millete maaş almayın emekli olmayin falan diyorsun
Kimse kimseye durduk yere para vermiyor herkes çalıştığının karşılığını alıyor senelerce çalışıp beli iki büklüm olduktan sonra zorla emekli ediyorlar
Şunu bir anlayamadiniz gitti kimse kimseye maaş ödemiyor aslında
Ha yattığı yerden maaş alanlar var biliyorum vergilerden kesilen yardimlarla geçinenleri suriyelileri falan söylemek istemiyorum
Erdoğana oy vermiyorsunuz marmaraya binmeyin düşüncesiSanki 16 yıl öncesi emekli maaşı diye birşey yoktu
Pes diyorum size başka da birşey demiyorum.Devlet okuluna gonderiyormus... yersen
Yok estağfurullah niye araştırayımİki çocuğumun da öğretmenleri çocuklarımın tam programlı İngilizce eğitim veren kurumlardan eğitim almaları için çok ısrarcı oldular ama maalesef veremedim canım o tarz kolejlere . Çünkü İngilizce tam destekli olan kolejin yıllık ücreti 50 binden fazla .
Ama şu an sizin inanmadığınız devlet okuluna kayır yaptırdım 19 saat İngilizce alarak 5. Sınıfa başlayacak.
İster inanırsınız ister inanmazsınız.
Az önce okul adı da yazdım araştırabilirsiniz.
Aynen de buErdoğana oy vermiyorsunuz marmaraya binmeyin düşüncesi
O bizim başkanımız değil diyorsunuz halk seçti halk o bir TC başkanıdır senin, benim, herkesin başkanıdır benim başkanım değil diyorsan evet adamın yaptığı hizmetlerden faydalanma..Babanın malını mi veriyorsun da millete maaş almayın emekli olmayin falan diyorsun
Kimse kimseye durduk yere para vermiyor herkes çalıştığının karşılığını alıyor senelerce çalışıp beli iki büklüm olduktan sonra zorla emekli ediyorlar
Ha yattığı yerden maaş alanlar var biliyorum vergilerden kesilen yardimlarla geçinenleri suriyelileri falan söylemek istemiyorum
Eee Muharrem Ince'yi beğenmiyorsan Arabistan'a git diyordu birisi de geçenlerde. Ona niye böyle birşey demediniz ?Babanın malını mi veriyorsun da millete maaş almayın emekli olmayin falan diyorsun
İşte bende bunu diyorum çiftçiye sahip çıkacak halkına Suriye patatesti yedirtmeyecek adamlar zarar etmiş ne yapsınlar valla etrafımdaki reisçilerde çiftçi Tayyip oy kaybetsin diye yapmış diyor ben demiyorum reisçiler diyor
Peki Suriye de yetişen patatesi yemek hoşunuza gidecekmiİhraç edecekleri patatesin tonaj başına alacakları parada anlaşamadıkları için oldu bunlar. Bekleseydiler bir hafta daha. Seçim haftası olması da çok manidar değil mi?
Arkadaşım bugün patates olur yarın salatalıkİhraç edecekleri patatesin tonaj başına alacakları parada anlaşamadıkları için oldu bunlar. Bekleseydiler bir hafta daha. Seçim haftası olması da çok manidar değil mi?
Kız neden açıklama yapıyorsun ki bırak ne anlarsa anlasınlar.. okadar gözleri dönmüş ki hiç bir yeni bişeyi kabul etmiyorlar.. onlar hep aynı yerimizde sayıyoruz sansınlar boşver...İki çocuğumun da öğretmenleri çocuklarımın tam programlı İngilizce eğitim veren kurumlardan eğitim almaları için çok ısrarcı oldular ama maalesef veremedim canım o tarz kolejlere . Çünkü İngilizce tam destekli olan kolejin yıllık ücreti 50 binden fazla .
Ama şu an sizin inanmadığınız devlet okuluna kayır yaptırdım 19 saat İngilizce alarak 5. Sınıfa başlayacak.
İster inanırsınız ister inanmazsınız.
Az önce okul adı da yazdım araştırabilirsiniz.
İyi Ozaman ülke 2 yemi bölünsün Ozaman ona oy vermiyenlerdende vergi alınmasın dimi tabiki çalışacak tabiki yapacak bende kullanıcam hakkımı ot vermiyenlerede hizmet edicek bu ne saçmalıkO bizim başkanımız değil diyorsunuz halk seçti halk o bir TC başkanıdır senin, benim, herkesin başkanıdır benim başkanım değil diyorsan evet adamın yaptığı hizmetlerden faydalanma..
Yalan haber dediler bunahttps://www.facebook.com/116129078557429/posts/714449935392004/
Çocuğunun adı batı... Batının uşağıyım diyor şaka amaçlı ama gece evine polisler geliyor... Ya vallahi her gün acaba yarın ne olacak diyr kafamı yastığa koyup uyuyamamaktan fenalık geçireceğim... Diyorum ki acaba bu kafamı bir yere vurup delirsem mi ? Düşünmeden kendi kendime yaşayıp ölsem .. Ama çocuğum var..
Arz talep bir de okulun müdürü etken bu konularda.Yok estağfurullah niye araştırayım
Saydığınız şeyleri devlet okulunda biz görmedik
Size denk gelmiş
Allah zihin açıklığı versin çocuklarınıza :)
Işlerine hangisi gelirse o'dur onlar için doğru..Eee Muharrem Ince'yi beğenmiyorsan Arabistan'a git diyordu birisi de geçenlerde. Ona niye böyle birşey demediniz ?
Ben böyle bencil bir düşünce görmedim.
Allahım o kadar büyük ki İnce kazanamadı da Erdoğan başkan oldu.
Bence onu bunu bırakın da bu Erdoğan neden seviliyor, neden hep kazanıyor diye düşünün, bütün İnce taraftarları olarak..
Erdoğan'a oy veren cahildir, eğitimsizdir bilmem ne demeyi bırakın da, Erdoğan'ın farkı ne diye düşünün bence..
Ha onu diyenlerde hala boğaziçi köprüsünü kullanmaktan çekinmiyordurAynen de bu
İyi o zaman Trt payını siz ödeyinO bizim başkanımız değil diyorsunuz halk seçti halk o bir TC başkanıdır senin, benim, herkesin başkanıdır benim başkanım değil diyorsan evet adamın yaptığı hizmetlerden faydalanma..