- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Farklı olarak bi "evlatlarım" demiş.. sizde "babacığım" deyin de sizinde bizden farkınız olsun
Doğru bizim reise ihtiyacımız yok şevkate ihtiyacımız var
Aramızda ki fark bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farklı olarak bi "evlatlarım" demiş.. sizde "babacığım" deyin de sizinde bizden farkınız olsun
Yok siz derken sen olarak kastettim Turkce don lastigi gibi gercekten...Bizde varda sizde yok mu? diycem kopcaz burda birlikte:))
Hahaha nere cekersen oraya gider diyosun:) ben genelde sen ben diye konustugum icin anlayamadim canim.Yok siz derken sen olarak kastettim Turkce don lastigi gibi gercekten...
Cok uzgunum evlatlarinizin iyi egitim aldigi dogru degil... dunya siralamasinda bir bakin bakalim Turkiye simdi nerede 16 yil once neredeymis?
Herşeyi geç Suriye'den gelen patates çokmu sağlıklı ne kimyasal bombalar atıldı oralara ordan gelicek patates ne işe yarar birde patatesi özellikle çoluk çocuk çok sever çocuklarımıza o topraklarda yetişen patatesi yediricez sağlığımızla bile oynuyorlar resmen
Pardon 16 yildir bu ulkede kac milliegitim bakani degisti? Kac kez sinav sistemi degisti? Kac kez egitim modeli degisti? Ruya gormeye devam edin siz... 16 yil bir ulkeye cag atlattiracak kadar uzun bir suredir... bu iktidar cag atlatmak bir yana sistemi cokertti... keki nano teknolojiden ustun gordugunuzden cocuklarinizin donanimini tahmin edebiliyorum bilmeme luzum yok...Benim çocuklarımın şu an nasıl bir donanıma sahip olduğunu bilmeden yazdığınız bir cümle ...
Çok önyargılısınız maalesef..
İleride bizim çocuklarımız öyle iyi yerlere gelecek ki.
İnşallah o zaman bakacağız dünya sıralamalarına.
Anladım samimiyetinizi ayrıca açıklamanız için teşekkür de etmiştim...Ben size açıkladım. Son derece samimiyim. Öküz altında buzağı arayanlara ne diyeyim şimdi.
Çiftçi parasını Çöpemi atmış devlet çiftçisine saHip çıksaydı derler Ada'maO zaman hep beraber neden kınamıyoruz patatesleri çöpe atan çiftçileri? Boykot edelim bir daha atamasınlar...
Olur mu oyle sey emekci de kimmis sarayin kapi kulu...Çiftçi parasını Çöpemi atmış devlet çiftçisine saHip çıksaydı derler Ada'ma
Çiftçi parasını Çöpemi atmış devlet çiftçisine saHip çıksaydı derler Ada'ma
Güzel algı yapmışlar valla ne güzel inanmışsınızÇok güzel.
Ben devlete rest çekerim görmek zorunda diyorsunuz yani..
Eee görmedi?
Yine suçlu devlet o halde.
Piyasaya sürmeseydi ama dökmeseydi çöpe dağıtsaydı garibana.
Yoook ben devlete ayar vericem mantığı.
Ben arkadaşa Cedric'in kullandığı bir cümle, hangi amaçla yazdı bilmiyorum ama bana esprili gelmedi yazmıştım.Ben size açıkladım. Son derece samimiyim. Öküz altında buzağı arayanlara ne diyeyim şimdi.
Pardon 16 yildir bu ulkede kac milliegitim bakani degisti? Kac kez sinav sistemi degisti? Kac kez egitim modeli degisti? Ruya gormeye devam edin siz... 16 yil bir ulkeye cag atlattiracak kadar uzun bir suredir... bu iktidar cag atlatmak bir yana sistemi cokertti... keki nano teknolojiden ustun gordugunuzden cocuklarinizin donanimini tahmin edebiliyorum bilmeme luzum yok...
Adamlar bosuna medyayi ele gecirmedi...Güzel algı yapmışlar valla ne güzel inanmışsınız
Vay be çiftçiye bak sen rest çekmiş devlete ben demedim Tuba dediOlur mu oyle sey emekci de kimmis sarayin kapi kulu...
İşte bunu diyoruz medya tarafsız diyorlarAdamlar bosuna medyayi ele gecirmedi...
Pardon 16 yildir bu ulkede kac milliegitim bakani degisti? Kac kez sinav sistemi degisti? Kac kez egitim modeli degisti? Ruya gormeye devam edin siz... 16 yil bir ulkeye cag atlattiracak kadar uzun bir suredir... bu iktidar cag atlatmak bir yana sistemi cokertti... keki nano teknolojiden ustun gordugunuzden cocuklarinizin donanimini tahmin edebiliyorum bilmeme luzum yok...
Yaslarina gore sorayim...Lütfen anlatır mısınız oğlum 10 kızım 16 yaşında
Sizce şu an nasıl bir donanıma sahipler?
Çok iyi biliyorsunuz ya bekliyorum.
Güzel algı yapmışlar valla ne güzel inanmışsınız