Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ben bazen ince secileydide gorseydik hep beraber diye dusunuyorum. Bu iktidardan oncesini hatirlamiyoki millet nerdeyse...

Ha bende ince gerceklestirir miydi vaadlerini? Bilmem..sanmiyorum. Bu yuzden oyum erdogana oldu. Ikna olsaydim inceye verirdim neden vermeyin? Ya da baska biri.. daha once yazdim yukarda birine.. bu milleti kim ikna ederse erdogandan iyi olduguna o kazanir.

Ha ayrica milletin kiraathane mevzusuna oy verdigini sanmiyorum. kiraathane vaadi karsisinda ince onca vaad vermisken secilmediyse, demekki yeterli kisiyi inandiramamis.
Basa gelmeden onyargili davranmak bana hic dogru gelmiyor... Turkiye bu secimin kiymetini bilemedi...

Peki neden tum afislerinde tek devlet tek millet tek dil yaziyor bunu da bir aciklar misiniz?
Daha bir önceki mesajinizda......size yazacagim inşallah; )
Aah sen beni göz ardi etmemismiydin? Zaten emojiden baska sekilde cevap veremezsin sen biliyorum :)

Herkes benim gibi degil ya, akilli bir sekilde cümleler ile yorum yapacak. Ama bu forumda herkesi kabul ediyoruz, kabiliyetleri ve algi yetenekleri ne olursa olsun. Ne mutlu sana demi Elifcim :)
Vaayyyy egoya bak.Yalnız bunu kendine değil başkalarının sana demesi lazım.Zira aynada kendini farklı gören ile ilgili bir karikatür cuk diye oturacak size.Sorun şu ki okuduğunuzu anlama_yorumlama_yordama probleminiz olduğu için o emojiyi koydum.

Herşeyi geç Suriye'den gelen patates çokmu sağlıklı ne kimyasal bombalar atıldı oralara ordan gelicek patates ne işe yarar birde patatesi özellikle çoluk çocuk çok sever çocuklarımıza o topraklarda yetişen patatesi yediricez sağlığımızla bile oynuyorlar resmen:sinirli:

O zaman bile isteye kek yemek icin oy verdim diyorsun bu da bir bakis acisi... o zaman senden ricam izledigin bir mitingin icerisinde Incenin vaadlerinin neler oldugunu siralayabilir misin? Zira ben hicbir yonunu Erdogana benzetemiyorum da iyi bir hatip olmasi disinda...

Kek yemek kötü birşey mi?
Sokaklarda bedava birşey dağıtılsa izdihamdan geçilmez. Adam güzel güzel gelin kitap okuyun gençler yanında çay kek var diyor. Bunda bu kadar uzatacak ne var ben anlamıyorum? Uyuşturucu mu teklif etmiş?
İnce’nin vaatlerine gelince geldiği ilk anda yapabileceği ne var sence? Uzun vadede zaten devlet onun yapmayı vaat ettiği şeyleri yapıyor. Otomobil yapmayı vaat etmiyorum programını yazalım diyor, benim oğlumun gideceği devlet okulu 2 senedir yazılım ,program dersi veriyor çocuklara. Ücretsiz. Ufak şeylerle başlıyorlar o yaştaki çocuklar maşallah.
Ben fabrika satmayacağım açacağım diyor. Hangi para ile açacak. 11 şeker fabrikasından 3 ü satılmış ek olarak biri muallak, ki ek kaynak için özelleştiriliyor bunlar. Emekliye memura zam verecek nerden vereceksin?
Bir günde nasıl üreteceksin herşeyi?
Patatesler çok depolar dolu diyen Fakir çiftçim ,devlete ayar vermek için patatesi çöpe atıyor. Kim hooop dur bakalım orda dedi Fakir çiftçimize. Patates soğan edebiyatı ile oy istediler. Gerçek olan ne var vaatlerde. Apolet sökerim adam yargılarım fetö yü istemediler. Başka.
Bu arada inceledikleri Dosyalar ne oldu?

teşekkür ederim cevabınız için
Net veya mesaj ortamında hepimiz bazen ne demek yada aslında neyi ifade etmek istediğimizi pek anlayamiyoruz
Hanımlar lütfen artık birbirinizi kırmayınız seçim bitti sonuçlar herkes için hayırlı olsun İnşallah güzel şeyler olur bir şeylerin değişmesi için artık partilerden çok kafaların değişmesi gerekiyor burada biz hanımlara büyük iş düşüyor çünkü toplumun ana yapı taşı kadınlardır yeni nesillerde onların dokunuşları var
Burada bana birşeyler katan arkadaşlarıma teşekkür ederim ben burada kendi kron yada müritlerimi değil doğruları yanlışları bir taraflara çekmeden objektif olarak sentez analiz yapabilen arkadaşlar aradım kendi koronumu oluşturmuyorum çünkü ben mükemmel değilim bildiğim söylediğim şeyler arasında yanlışlarda olacaktır .yaşadığım tecrübelerden çıkardığım fikirlerim vardır bazen köşeli olur,bazen sivri olur:) herkes ayni fikirde olmak zorunda degil olsa tuaf olmazmiydi zaten amaç birşeyler öğrenebilmek olmalı hep altedmek değil tarafına bakmadan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek ne güzel ..
buradan bana birşeyler öğreten farkındalıgımı artiran arkadaşlara teşekkürler şimdilik hoscakalin çünki herşey tekrara dönmeye başladı o yüzden veda vaktidir hakkınızı helal edin kırdığım insanlar varsa özür dilerim...
Ben size açıkladım. Son derece samimiyim. Öküz altında buzağı arayanlara ne diyeyim şimdi.

Onuda kibledinmi sonucta o'da beni kücümsedi demi?
Ne diye küçümsedi bütün yorumları okuyamıyorum çok fazla yorum oluyor gördüklerimi okuyabiliyorum... şimdi sen bunada bişey dersin artık görmedim diye :)) sonrada övünürsün..

Ya merak ettim bak şimdi ben nerde hakaret ettimde kibledin?? Sorun kiblemende değil yanlış anlama istediğin gibi kible sonuçta Allah'tan ban yemiyoruz burdaki yöneticilerden yiyoruz...
Eğer sallamasyona diyorsan ben onu "kafadan atmak, uydurmak" anlamında dedim başka hakaret bir anlamı varsa da bilmiyorum... kiblemen de sorun değildi karşılıklı olmuş oldu :))

Daha bir önceki mesajinizda......size yazacagim inşallah; )

Vaayyyy egoya bak.Yalnız bunu kendine değil başkalarının sana demesi lazım.Zira aynada kendini farklı gören ile ilgili bir karikatür cuk diye oturacak size.Sorun şu ki okuduğunuzu anlama_yorumlama_yordama probleminiz olduğu için o emojiyi koydum.

Aa sen önce yazdiklarini yap (göz ardi etmek) ondan sonra benim okumam üzerine yorum yap cicim. Kendi vaadlerini tutamayan, politikacilarin vaadleri üzerine yorum yapiyor :KK70:

Ayrica buna özgüven derler. Baskalarin bana ne oldugumu anlatmalarina ihtiyac duymuyorum.

Siz coluguna cocugunuza kek yedirme derdindesiniz biz de nano teknoloji ogrensinler dunyaya yon versinler diyoruz... ne yaman celiski...

Benim evlatlarım devlet okuluna gidiyor ve maşallah çok iyi eğitim alıyorlar.
Talep edin herşey yapılıyor. Dilekçe verdik robotik kurslar olsun diye ders alıyorlar şimdi.
Akıl Oyunları dedik ayrı sınıf açıldı.
Arz taleptir bunlar. İsteyin yapılsın.
Şimdi bunların yanında bir de kek kitap vakit geçirecekleri bir mekan bence çok da iyi bir fikir.

Oturduğunuz yerde o da olsun bu da olsun isterseniz daha çok beklersiniz maalesef.

Ne diye küçümsedi bütün yorumları okuyamıyorum çok fazla yorum oluyor gördüklerimi okuyabiliyorum... şimdi sen bunada bişey dersin artık görmedim diye :)) sonrada övünürsün..

Ya merak ettim bak şimdi ben nerde hakaret ettimde kibledin?? Sorun kiblemende değil yanlış anlama istediğin gibi kible sonuçta Allah'tan ban yemiyoruz burdaki yöneticilerden yiyoruz...
Eğer sallamasyona diyorsan ben onu "kafadan atmak, uydurmak" anlamında dedim başka hakaret bir anlamı varsa da bilmiyorum... kiblemen de sorun değildi karşılıklı olmuş oldu :))

Ben seni kiblemedim ki. Ben pek insanlari kiblemem. Benlik birsey degil. Burda az sonra bende, Elifte, sende banlanacagiz cünkü Mune görecek yazilanlari.

Madem konusulanlardan, pardon, emojilananlardan haberin yoktu, o zaman olaya kendini dahil etmeyecektin. Ve bani neden yiyecegini gayet iyi biliyorsun :)

Benim evlatlarım devlet okuluna gidiyor ve maşallah çok iyi eğitim alıyorlar.
Talep edin herşey yapılıyor. Dilekçe verdik robotik kurslar olsun diye ders alıyorlar şimdi.
Akıl Oyunları dedik ayrı sınıf açıldı.
Arz taleptir bunlar. İsteyin yapılsın.
Şimdi bunların yanında bir de kek kitap vakit geçirecekleri bir mekan bence çok da iyi bir fikir.

Oturduğunuz yerde o da olsun bu da olsun isterseniz daha çok beklersiniz maalesef.
Cok uzgunum evlatlarinizin iyi egitim aldigi dogru degil... dunya siralamasinda bir bakin bakalim Turkiye simdi nerede 16 yil once neredeymis?

Aa sen önce yazdiklarini yap (göz ardi etmek) ondan sonra benim okumam üzerine yorum yap cicim. Kendi vaadlerini tutamayan, politikacilarin vaadleri üzerine yorum yapiyor :KK70:

Ayrica buna özgüven derler. Baskalarin bana ne oldugumu anlatmalarina ihtiyac duymuyorum.
Evet goz ardı etmiştim daha sonra giriş yapmadan okurken farkedip cevp yazmak için tekrar açmam gerekti ve kalmış öyle derdimnsiz değilsiniz sürekli sizle uğraşmıyorum. Neyse gerçekten üzülüyorum siz böyle yazdikca yanlış şeyler özgüveni olan insan ben ozguvenliyim demez :)

Ben seni kiblemedim ki. Ben pek insanlari kiblemem. Benlik birsey degil. Burda az sonra bende, Elifte, sende banlanacagiz cünkü Mune görecek yazilanlari.

Madem konusulanlardan, pardon, emojilananlardan haberin yoktu, o zaman olaya kendini dahil etmeyecektin. Ve bani neden yiyecegini gayet iyi biliyorsun :)
Sen kendini övdüğün için dahil oldum canım sorun değil tatliş tatliş yeriz banlarımızı :))

X