Iyide cumhurbaskan secimlerde Kilicdaroglu degil, Ince adaydi. Adam onca dil döktü yine begenilmedi. Kek ve kiraathane daha cok begenildi. Hadi chp nefreti var, eh iyi partide vardi. Baska partide vardi. Yani secmen tepki göstermek istese yigin ile secenek var.
Sikinti orda iste, tepki göstermiyor. Hicbirseye. Erdogan istedigi gibi yalan söyleyebiliyor, milleti kiskirtabiliyor, sorun yok. Secmen geciminde zorlaniyor, cocugunu iyi bir okula yollayamiyor yine sorun yok. Peki artik soruyorum, insanlar neyi sorun olarak görecekler? Ne zaman tepki gösterecekler?
Ve evet ben chp'li degilim. Ben parti'li bile degilim. Kim bir ülkeyi iyi yönetecekse, halki kucaklayacaksa basa gelsin. Ondan dolayi Ince'yi destekledim. Kilicdaroglu'nun bende gitmesini istiyorum. Hatta onun ve Erdogan arasinda baglantilari üzerine teorilerim var. Ve chp'lilere artik tepki veriyorlar. Chp binasinin önünde tepki veriyorlar.
Ki cok iyi biliyorlar ki disarda bu cok farkli yorumlanir. Hep birt eden akp'liler tarafindan alay edileceklerini felan. Yinede tepki var cünkü onlarda bir degisim görmek istiyor. Iyi muhalefet olup, sonra iyi iktidar olmalarini istiyorlar.
Chp, akp'nin yaptiginiz yarisini yapmadi, zira iktidarda degil. Ona ragmen niye chp'li tepkilere, akp'li tepkili degil?
Her ülkeye degisim gerekli, yeni kan gerekli, güclü muhalefet gerekli.