:))))))Oda bizim yakamızı bıraksın nasıl ama çok kalmadımı iktidarda..
Senin tansiyonun düşüyor herhalde ne mumu ne araması ayolll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))))))Oda bizim yakamızı bıraksın nasıl ama çok kalmadımı iktidarda..
Senin tansiyonun düşüyor herhalde ne mumu ne araması ayolll
Oda bizim yakamızı bıraksın nasıl ama çok kalmadımı iktidarda..
Tabii ki de zenginleri de çok.Bakmayın siz burada iki İnternet haberi okuyup ''fakirler'' diyenlere.Benim bulunduğum şehrin yarısına yakını Suriyeli.Şehrin en lüks semtlerinde oturanlar,altında gayet güzel arabası olanlar var.Herhangi bir akrabamın bile o semtlerde evi yok,hadi evi geçtim kirayla bile oturamazlar.Savaş falan desinler ama fakirlik demesinler artık cidden komik oluyor.Sanki biz harika şartlarda yaşıyoruz.
Bence cogu secmen oyle bakiyor. Erdogan oyle guven verdiki yerini baskasi alir mi? Alabilir mi bilmiyorum.Acaba dahamı kötü olur gözüyle bakıyorsunuz nedense..
Işte sorunda burda sana göre çok kaldı bana göre daha çok uzun yolu var... sizler azınlıksınız çok kalıp kalmadığına çoğunluk sandıklarda veriyor cevabı... Türkiye Cumhuriyetindeyseniz erdoğan sizinde başkanınız bunu kabul edin.. gerçi kabul etmesenizde TC başkanı oldu artık
Ben umudumu kestim aslinda ulkemiz icin.. cunku hepsinin yiyici oldugunu dusunuyorum. Erdogani destekliyorum ama adam gercekten yanliz.. ya cok uzatmak istemiyorum ama.. ben hic bir donemde insanlarin memnun oldugunu hatirlamiyorum mesela...en basit seyden kriz cikiyor ulkede..
Bir gun belki baska biri gelir iktidara ki erdogandan sonra illaki bu olacak. Umarim o zaman bugunleri mumla aramaz milletimiz
Bence cogu secmen oyle bakiyor. Erdogan oyle guven verdiki yerini baskasi alir mi? Alabilir mi bilmiyorum.
Onu deme, bunu deme, yeni şeylerle gel, bu laf moda oldu vs vs vs...
Muharrem incede cumaya giderim dedi anitkabirde dua ettiler.. ben saygi durusunu gormustumde orda birinin dua ettigini gormemistim..o da mi dini kullandi oyleyse?Din ile bende güven veririm...
Ay ben de bir an CHP de kurultay oldu da haberim yok İnce seçildi sandım devrelerim yandı yaniChp dn aday İnce :)
Ülkeden kovmadık sakin ol :)) sadece ince'den al maaşını dedim derdinizi o dinlesin, o çözümler bulsun, o halletsin her işinizi diyorum sizler içinde güzel fikir değil mi ülkenin yakasını bırakmasını halk istemiyor onu napcezHeh bi ülkeden kovmadığınız kalmıştı.
Erdoğan bence ülkenin yakasını bıraksın nasıl fikir
Muharrem incede cumaya giderim dedi anitkabirde dua ettiler.. ben saygi durusunu gormustumde orda birinin dua ettigini gormemistim..o da mi dini kullandi oyleyse?
? e var devletin ajanlari en basit iç anadolu un köylerinde bile.Olmakta zorunda Sonuçta pkk yaptı mı yaptı.Bunları mecliste temsil eden kim?temsil edeni seven kim???AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, elektrik direğine bağlanıp başından vurularak öldürülen AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendiriliyor.
Alınan bilgiye göre, dün Mevlüt Bengi'nin, Yaygınyurt köyü kırsalında elektrik direğine bağlandıktan sonra silahla kafasından vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma Doğubayazıt Cumhuriyet Savcılığınca sürdürülüyor.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de yaptığı çalışma sonucu, Bengi'nin cesedinin yanında terör örgütü PKK mensuplarınca yazılan "2015 yılından beri devletin ajanlığını yaptığı için öldürülmüştür." yazılı not bulundu.
Bu nottan yola çıkarak konuya ilişkin soruşturmayı derinleştiren jandarma, Bengi'nin terör örgütü PKK mensuplarınca infaz edildiğini değerlendiriyor.
Ekipler, çok yönlü olarak soruşturduğu olayın faillerini yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.
Bengi'nin ilçenin Türkmen köyünde bakkallık yaptığı ve 24 Haziran seçimlerinde ilçenin Çiftlik köyünde AK Parti sandık müşahidi olarak görevlendirildiği ancak bu görevi yedek sandık müşahidinin yaptığı öğrenildi.
Abla bugün bir röportaj izledim. Kadin 51 yaşında ve diyor ki CHP liyim. CHP doğru da yapsa, yanlış ta yapsa 18 yaşından beri destekliyorum ve Atatürk'cüyüm.. Atatürk'ün ilkeleri ne diyince de durakladi bi. Unuttum çok oldu dedi :))Hiç kusura bakmayında oy vermediğim birisi benim c.başkanım olamaz...
Her gelişin bir gidişi vardur unutmayın..
Abla seninkini gormuyoruz tv de:) siyasileri diyorum..Anıtkabirer gittiğime bende dua ederim..
Kar yada zarar amacı gütmüyorum.Konumuz Agrı'da vurulan adam.Soylunun söylemleri burada kalın.Mesele hain ve kallesce oldurulenleri yaristirma noktasina gelirse zararli cikarsiniz size soyleyeyim...
Evet malesef ki erdoğan bir gün gidecek ama heveslenme asla yerine chp gelmeyecek.. Tc vatandaşı iseniz o sizinde başkanınız ister kabul edin ister etmeyin sorun değil...Hiç kusura bakmayında oy vermediğim birisi benim c.başkanım olamaz...
Her gelişin bir gidişi vardur unutmayın..
Bence cogu secmen oyle bakiyor. Erdogan oyle guven verdiki yerini baskasi alir mi? Alabilir mi bilmiyorum.
En az Soylu kadar haddinizi aşıyorsunuz CHP ye oy veren herkesi PKK ile ilişkillendirmek nasıl bir zihniyettir ? Bu dünyanın öbür dünyası da var umarım günah alan iftira atan herkes Cehennemin dibinde cayır cayır yanar da ibadetleri de kurtaramaz onları çünkü kul hakkının affı yok.? e var devletin ajanlari en basit iç anadolu un köylerinde bile.Olmakta zorunda Sonuçta pkk yaptı mı yaptı.Bunları mecliste temsil eden kim?temsil edeni seven kim???