- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Şehit diyorsunuzda incenin vaadinden haberiniz yok sanırım selahattın demirtşı cıkartıcam hapisten dedi. Şimdi burda birbirinizi pofpoflamayı bırakında sonuca bakın siz :) oyda çalınmıyormuş adam hakkıyla kazanıyormuş.
Eee reisinizde bu ülkede cumhurbaşkanı olabilir diye imza verdi.Şehit diyorsunuzda incenin vaadinden haberiniz yok sanırım selahattın demirtşı cıkartıcam hapisten dedi. Şimdi burda birbirinizi pofpoflamayı bırakında sonuca bakın siz :) oyda çalınmıyormuş adam hakkıyla kazanıyormuş.
benim babam kadrolu olduğu dönem kılıçdaroğlu chp'nın başında bile değildi.. zaten babamda 1 süre daha çalışıp emekli oldu... aynen katılıyorum ama şöyle muhalefette hiç erdoğanın karşısında güçlü bir aday yok ben göremiyorum yani bu halkın gözünde de böyle ki muhalefeti pekte ciddiye almıyorlar... bunlar iktidara çerez gibi geliyor.. bence biraz güçlü ağzı laf yapan muhalefet olmalı daha heyecanlı olur..Taşeronların kadroya geçirilmesi konusunu ilk kez Kemal Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti zaten diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor isem bilen arkadaşlar düzeltsin işte bu yüzden diyoruz tarafına bakmadan kim yaptı kim gündeme getirdiyse helal olsun diyebilmek mesele ...
Yapılan bir iş varsa bunda muhalefetinde emeği olabilir bu sebeptendir ki güçlü muhalefet halk için kötü değil güzel birşey güçlü muhalefette iktidarlar daha iyi çalışır....
Ben İnce sempatizan ı değilim.Şehit diyorsunuzda incenin vaadinden haberiniz yok sanırım selahattın demirtşı cıkartıcam hapisten dedi. Şimdi burda birbirinizi pofpoflamayı bırakında sonuca bakın siz :) oyda çalınmıyormuş adam hakkıyla kazanıyormuş.
anladım siz daha önceki yilarda verilen kadrodan bahsediyorsunuz ben en son bu sene verilen kadro dan bahsedildi diye algiladim neyse sonuç olarak çalışanlar haklarını almalı diyorum ben işçi ,öğretmen ,doktor,çöpçü farketmez herkes alın teriyle kazanıp evine ekmek götürmek ve kamuya öyle yada böyle işini en iyi yaparak hizmet etmek derdinde...neden haklarından mahrum olmaları savunulsunbenim babam kadrolu olduğu dönem kılıçdaroğlu chp'nın başında bile değildi.. zaten babamda 1 süre daha çalışıp emekli oldu... aynen katılıyorum ama şöyle muhalefette hiç erdoğanın karşısında güçlü bir aday yok ben göremiyorum yani bu halkın gözünde de böyle ki muhalefeti pekte ciddiye almıyorlar... bunlar iktidara çerez gibi geliyor.. bence biraz güçlü ağzı laf yapan muhalefet olmalı daha heyecanlı olur..
Chpli arkadaslardan biseyi ogrenmek istiyorum..chp iktidar olsa..gercekten ulke daha iyiye gider miydi sizce? Hic zam gelmezmiydi mesela sizce? Hepsi iktidar olmadi mi bu partilerin? Hangisinin zamani super guc Turkiyeydi? Insanlarin aglamadigi bi zamani hatirliyomusunuz mesela?
Chp başındaki adam değişti ve aday mükemmel bir insandı seçimi İnce kazandı başka bir şey demek istemiyorum çünkü ne konuşursak boş,sen şimdi turkiyenin çok guzel bir yerde olduğunu sanıyorsundur,suriyelilerin bizddn daha fazlaa hakları olduğunu biliyoruz peki sana bir sorum olacak? Halinden memnun musun?Chpli arkadaslardan biseyi ogrenmek istiyorum..chp iktidar olsa..gercekten ulke daha iyiye gider miydi sizce? Hic zam gelmezmiydi mesela sizce? Hepsi iktidar olmadi mi bu partilerin? Hangisinin zamani super guc Turkiyeydi? Insanlarin aglamadigi bi zamani hatirliyomusunuz mesela?
Yiyemiyoruzİskendermi yiyoruz hanımlar..
Bunlar senin varsayimlarin.. super guzel hayat mukemmel dedigimi hatirlamiyorum. Mukemmel insan yoktur incede mukemmel degildir ama takdir ettim secimden sonra. Bence erdoganla birlesirlerse guzel biseyler olur belki:) tabii kk dan firsat kalirsa..Chp başındaki adam değişti ve aday mükemmel bir insandı seçimi İnce kazandı başka bir şey demek istemiyorum çünkü ne konuşursak boş,sen şimdi turkiyenin çok guzel bir yerde olduğunu sanıyorsundur,suriyelilerin bizddn daha fazlaa hakları olduğunu biliyoruz peki sana bir sorum olacak? Halinden memnun musun?
Ben kıraathane açılmasını bekliyorum Kek yiyeceğimİskendermi yiyoruz hanımlar..
Kılıçdaroğlu kazanmadı mı seçimiChp başındaki adam değişti ve aday mükemmel bir insandı seçimi İnce kazandı başka bir şey demek istemiyorum çünkü ne konuşursak boş,sen şimdi turkiyenin çok guzel bir yerde olduğunu sanıyorsundur,suriyelilerin bizddn daha fazlaa hakları olduğunu biliyoruz peki sana bir sorum olacak? Halinden memnun musun?
Chpli arkadaslardan biseyi ogrenmek istiyorum..chp iktidar olsa..gercekten ulke daha iyiye gider miydi sizce? Hic zam gelmezmiydi mesela sizce? Hepsi iktidar olmadi mi bu partilerin? Hangisinin zamani super guc Turkiyeydi? Insanlarin aglamadigi bi zamani hatirliyomusunuz mesela?