Allahım ne büyük başarı
Dur daha nelere zam gelicek seçim bittiSüte ve süt ürünlerine %33 zam geldiğini unutmayalım
Hayırdır niye bu kadar atarlisin :)Allahım ne büyük başarı
Gizli kalanı yakalamışsın tebrikler
Yav burada en çok Chp seçmeni eleştiriyor zaten Chp yi
Bilmediğimiz birşey söyleyin
İlk olarak 80 kuruş motorine zam geldiDur daha nelere zam gelicek seçim bitti
O yüzden diyorum bu konu kapanmasın ver çoşkuyuİlk olarak 80 kuruş motorine zam geldi50-Tl lik akaryakıta devam ...
SenHayırdır niye bu kadar atarlisin :)
O zaman biz fakfakiriz. Yapmayın Allah aşkına biz de 2-3 liralık şeyi bile karttan çektiriyoruz bu demek oluyorki açlıktan ölüyor muyuz? Eşim cüzdan kullanmayı sevmiyor cebinde nakit taşımıyor (düşürdüğü için) hal böyle olunca kredi kartı kullanıyoruz.Geçenlerde marketteydim önümdeki abla sadece yoğurt almıştı onu bile karttan çektirdi düşünebiliyormusunuz yoğurt alıcak nakit kalmamış kimsede vahki vahhh
Güzel tespit.O zaman biz fakfakiriz. Yapmayın Allah aşkına biz de 2-3 liralık şeyi bile karttan çektiriyoruz bu demek oluyorki açlıktan ölüyor muyuz? Eşim cüzdan kullanmayı sevmiyor cebinde nakit taşımıyor (düşürdüğü için) hal böyle olunca kredi kartı kullanıyoruz.
Ufacık şeyleri bile karttan çektiğimiz için nakit paramız olmamış mı oluyor bu durumda?
Beni bir tek siz anlamışsınız teşekkür ederim ban yediğim için geç cevap yazıyorum.. benim babam çıkışlı olduğu dönemler günlük işlere gidiyordu 3 tane çocuğunada aslanlar gibi baktı.. hakkı olanı aldı.. tabi sadece babam değil babam gibi bir sürü işçide aldı (belediyedekiler, hastanedekiler, işletmedekiler...) burdakilerde anlıyor aslında ne demek istediğimi ama sırf akp yaptı diye kabullenmiş olmamak için inkar politikasına geçiyorlar hemen.. inşallah öğretmenlerde kadrolu olur...Çalışıp alın teri ile kazanan emekçilerinin sosyal haklarının iyileştirilmesi ile öğretmen atamalarının ne alakası var acaba insanlar öfke ve sinirlerini nereden çıkaracaklarını şaşırıyorlar tabiki günümüz sartlarinda hayat zordur ve sistemin eksiklikleri vardır ama bunun suçlusu çalışıp alın teriyle kazanan emekçilerimiz değil ,dönem dönem ise giriş çıkışı yapılan yaptığı mesai yi tam alamayan emekçilerin hakıdır kadro yaptıkları işin karşılığını alıyorlar sosyal adalet ise ve çalışma haklarıysa herkese lazım mevcut sistemde iş kanunu baya deliniyordu iş verenler tarafindan bir takım iyileştirmeler yapıldı ama yine tam değil. Babaniz gece bekçiliği yapmasa öğretmenler onun yerine gelip gece bekçiliği yapmayacaktı zaten merak etme:)
Evet sözleşmeli memurların ve atanamayan öğretmenlerinde sıkıntıları var sözleşmeli memurların özlük hakları sıkıntılı iktidarın yeni ortağı MHP nin seçim beyannamesinde vardı sözleşmelilerin kadroya alinmasi umarım oda gelir umarım bütün sorunlar hallolur ama elmalarla armutları karıştırmadan sıkmayın canınızı:)
Noluyo? Yaw girmim suraya diyom illa bi bildirim gelecek
Kulaklarını çınlattık :)Noluyo? Yaw girmim suraya diyom illa bi bildirim gelecek
Alakayi cozemedim kusura bakmaKulaklarını çınlattık :)
Taşeronların kadroya geçirilmesi konusunu ilk kez Kemal Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti zaten diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor isem bilen arkadaşlar düzeltsin işte bu yüzden diyoruz tarafına bakmadan kim yaptı kim gündeme getirdiyse helal olsun diyebilmek mesele ...Beni bir tek siz anlamışsınız teşekkür ederim ban yediğim için geç cevap yazıyorum.. benim babam çıkışlı olduğu dönemler günlük işlere gidiyordu 3 tane çocuğunada aslanlar gibi baktı.. hakkı olanı aldı.. tabi sadece babam değil babam gibi bir sürü işçide aldı (belediyedekiler, hastanedekiler, işletmedekiler...) burdakilerde anlıyor aslında ne demek istediğimi ama sırf akp yaptı diye kabullenmiş olmamak için inkar politikasına geçiyorlar hemen.. inşallah öğretmenlerde kadrolu olur...
Siz her zaman birilerini ezebildiğini düşünen yüksek sesler oldunuz. Ağlıyor diye nitelendirdiğiniz halk başkanlığı getirdi, Erdoğanı başkan yaptı. İstediğinizi konuşun buyrun, daha çok yıllar konuşacaksınız.Lüks derken h.sonu avm de sinemaya gidip yemek yemek, kiyafet almak mi lüks? Birileri kilosu 4500 TL lik çay içsin, eşi 200 bin liralık çanta taksın onların ki itibar olsun. Vatandas avm ye gidip iskender yese lüks. Işte oy verdiğiniz adamlarin lüks yaşamını normal görüp vatandaşın normal ihtiyaçlarına lüks diyorsunuz ya sonra da düşüncemize saygi göstermiyorlar akp seçmenini ezikliyorlar diye ağliyorsunuz. Kim kimi ezikliyor acaba.
Süleyman Demirel'in bir sözü var: Benim vatandaşım iyi yaşamak istemezse; ben onu nasıl iyi yaşatayım?'' diye.Hafta sonları piknik yerlerini dolaşın Allah aşkına bizim halkın pişirdiklerine bakın birde Suriyelilerin pişirdiklerine arada uçurum var bizimkiler beyaz etçi onlar kırmızı etçi savaş mağdurları birkere yanımıza denk gelmişlerdi Ooo şişler havada uçtu valla yesinler ben yemesinler demiyorum ama benim halkım niye yiyemiyor diyorum