Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Üstüne niye alındın tontriko ? Bence sayfalardakı yorumları kacırıyosun... Ataturk ü heryerde paylasırım Atatürkçüyüm cunku evet kimse onun gıbı olamaz. Hemfıkırsek neyı tartısıyoruz kii

Benim bildigim trt Ince üzerine yayin yapmak istemiyordu. Ince'nin trt calisanini disariya attiginin kaniti varmi? Paylasirmisin?

Nasil emin oluyorsun her gelenin ayni sey yapacagi? Hic denedinmi? Ha diyelim ki evet yine ayni seyler oluyor o zaman tekrar baska birine oy verirsin. Yoksa bu sekilde siyasetci asla ders almaz ve elbette adaletli davranmaz, nede olsa secmen birsey demiyor diye.

Hakaret nerde dedin ornek verdim bende..ataturk konusulmazken oyle bir yaziyla paylasiyosun ee tabiiki bole dusunurum bende. Neden oldugunu cok iyi biliyoruz hepimiz.. erdogan icin yeni ataturk filan dendi bi ara.. tarih yazacagi icin benzetme yapildi. Ki ne sacma benzetme o yuzden paylastigini dusundum.

Bizim tarihimizde sadece ataturk yok baska bi padisahada benzetiyolar mesela. Ama Ataturkle kiyas yapiliyo ve bu beni son derece rahatsiz eden bir durum. Yanlis anladysam kusura bakma

Bahsettıgın konu ne zaman konusuldu Hıc denk gelmedim.. Haberım yok yani.. Gecmıs sayfaları da en fazla 5 sayfa okuyorum..

Kanıt mı?
Sen basın açıklamasını seyrettin mi?
Yayın bu görüntülerle başladı zaten..

Emin olmayayım diyorum, ön yargılı olmayayım o adama diyorum ,adam daha gelmeden beni haklı çıkarıyor

Denedim olmadı başkasına oy verip değişelim mantığı benim kendi mantığıma pek uygun olmayan bir mantık. Kısa süreli şeyler pek sonunu belli etmez. O yüzden muhalefet güçlü olmalı, iktidarı geri adım attıracak olan muhalefettir.

Son düzenleme:
Bahsettıgın konu ne zaman konusuldu Hıc denk gelmedim.. Haberım yok yani.. Gecmıs sayfaları da en fazla 5 sayfa okuyorum..
Yok ataturk mevzusu burda bu sekilde konusulmadi zaten.. ama medyada cikmisti bu haberler. Dun filanda ataturkten konusuldu burda..olmusleri rahat biraksalar artik diyesi geliyo insanin

Sözcünün sayfasında varmış haber ama link paylaşamadım telefonla giriyorum çünkü.

Arya, İnce TRT calısanlarını dısarı aldı evet ama soyle dedı. TRT burda mı? Evet dediler.. Secim sureci boyunca benım 1 tane bıle mıtıngımı yayınlamayan TRT acıklamamıda yayınlamasın. Arkadasları dısarı alalım dedi..
Yakısanı yaptı mı yaptı..

Konu kapanıyor diye gitmiştim de tartışmalar bitmemiş. Yalnız maalesef fanatikliği abartanlar var, boş yere kalp kırıyorsunuz.

Bu arada İnce Trt’nin dışarı çıkmasını istedi, evet. Tarafsız olması gereken devletin kanalının yanlı davranması sonucu böyle bir şey yaptı, ki çalışanlara ‘şahsınıza yönelik değil, bitince sizinle bir çay içelim isterseniz.’ dedi. ‘Mitinglerimin 1 dakikasını bile yayınlamayan kanalın basın toplantısında işi yok.’ dedi.
Bu size göre herkesi kucaklamayan bi tavırsa bugüne kadar Akplilerin konuşmalarını tekrar dinlemenizi tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam insanların Alevi olup olmamasına kadar konuşulmuştu.

Çalışanların ne suçu var bunda?
Yakışanı yapmak buysa birşey demiyorum.
Ayrıca abes olan ben Erdoğan’ın yaptığını yapmayacağım, herkesi kucaklayacağım deyip üzerine bir de kaybetmişken adamları salondan dışarı atması oldu. Cumhurbaşkanı olsa sınır dışı edecekmiş.

TRT de goruntuyu alıp x kanalda yayınlanmayacaktı herhalde yıne TRT yayınlayacaktı. Mitingi yayınlamıyosa acıklamasını nıye yayınlıyo? Amac ne?

Sultan 2. Abdülhamid'in kaç eşi vardı?
Kızı Ayşe Sultan'a göre, Sultan 2. Abdülhamid'in 13 eşi, kabul gören diğer kaynaklara göre ise 16 eşi vardı.

Twitter takip ediyor musunuz bilmiyorum
Bugün Aleviler kendi aralarında ikiye ayrılmışlardı Türkmen Aleviler Akp ye oy verdi diğerleri CHP diye. Bayağı bir kargaşa vardı yorumlarda. Herşey konuşulabilir bunda ne var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…