Ataturkun fotosunu niye paylastin? Kimse benim gibi olamaz? Ee bunu biliyoruz zaten..neyse
Suclama nerde mi:) yazdiklarinizda.
tabi dirilisten tarih ogrenirseniz vs. Suizan degil.. alayci vs degil.
Bi bakiom sabah herkes helallik aliyo aksama dogru karsilikli gene bi asaglamalar vs.
Ben bunu kabul ediyorum.
Her gelen aynı şeyi yapacak benim dışımdaki kimse de bunu kabul etmiyor
Muharrem İnce kaybetti basın açıklamasında TRT çalışanını dışarı attırdı. Bu mu kucaklayıcı Cumhurbaşkanı olacaktı diye sorarım ben de?
Kinini kimse unutmuyor ne Akp lisi ne CHP lisi ne de başka partilisi.
Bu arada bence Akp nin ve Erdoğan’ın en başarısız olduğu seçim çalışması bu seçimdi. Berbattılar. Sadece son bir hafta gençlik kolları hareket kattı son mitinglerine.
Boşver canım he he de geç:)):) dusundugumu soluyorum tatlim :) kimseyide tiye almadim burda ustelik:)
Hakaret nerde dedin ornek verdim bende..ataturk konusulmazken oyle bir yaziyla paylasiyosun ee tabiiki bole dusunurum bende. Neden oldugunu cok iyi biliyoruz hepimiz.. erdogan icin yeni ataturk filan dendi bi ara.. tarih yazacagi icin benzetme yapildi. Ki ne sacma benzetme o yuzden paylastigini dusundum.Üstüne niye alındın tontriko ? Bence sayfalardakı yorumları kacırıyosun... Ataturk ü heryerde paylasırım Atatürkçüyüm cunku evet kimse onun gıbı olamaz. Hemfıkırsek neyı tartısıyoruz kii
Hakaret nerde dedin ornek verdim bende..ataturk konusulmazken oyle bir yaziyla paylasiyosun ee tabiiki bole dusunurum bende. Neden oldugunu cok iyi biliyoruz hepimiz.. erdogan icin yeni ataturk filan dendi bi ara.. tarih yazacagi icin benzetme yapildi. Ki ne sacma benzetme o yuzden paylastigini dusundum.
Bizim tarihimizde sadece ataturk yok baska bi padisahada benzetiyolar mesela. Ama Ataturkle kiyas yapiliyo ve bu beni son derece rahatsiz eden bir durum. Yanlis anladysam kusura bakma
Yok ataturk mevzusu burda bu sekilde konusulmadi zaten.. ama medyada cikmisti bu haberler. Dun filanda ataturkten konusuldu burda..olmusleri rahat biraksalar artik diyesi geliyo insaninBahsettıgın konu ne zaman konusuldu Hıc denk gelmedim.. Haberım yok yani.. Gecmıs sayfaları da en fazla 5 sayfa okuyorum..
Sözcünün sayfasında varmış haber ama link paylaşamadım telefonla giriyorum çünkü.Benim bildigim trt Ince üzerine yayin yapmak istemiyordu. Ince'nin trt calisanini disariya attiginin kaniti varmi? Paylasirmisin?
Nasil emin oluyorsun her gelenin ayni sey yapacagi? Hic denedinmi? Ha diyelim ki evet yine ayni seyler oluyor o zaman tekrar baska birine oy verirsin. Yoksa bu sekilde siyasetci asla ders almaz ve elbette adaletli davranmaz, nede olsa secmen birsey demiyor diye.
Yok ataturk mevzusu burda bu sekilde konusulmadi zaten.. ama medyada cikmisti bu haberler. Dun filanda ataturkten konusuldu burda..olmusleri rahat biraksalar artik diyesi geliyo insanin
Benim bildigim trt Ince üzerine yayin yapmak istemiyordu. Ince'nin trt calisanini disariya attiginin kaniti varmi? Paylasirmisin?
Nasil emin oluyorsun her gelenin ayni sey yapacagi? Hic denedinmi? Ha diyelim ki evet yine ayni seyler oluyor o zaman tekrar baska birine oy verirsin. Yoksa bu sekilde siyasetci asla ders almaz ve elbette adaletli davranmaz, nede olsa secmen birsey demiyor diye.
Arya, İnce TRT calısanlarını dısarı aldı evet ama soyle dedı. TRT burda mı? Evet dediler.. Secim sureci boyunca benım 1 tane bıle mıtıngımı yayınlamayan TRT acıklamamıda yayınlamasın. Arkadasları dısarı alalım dedi..
Yakısanı yaptı mı yaptı..
Çalışanların ne suçu var bunda?
Yakışanı yapmak buysa birşey demiyorum.
Ayrıca abes olan ben Erdoğan’ın yaptığını yapmayacağım, herkesi kucaklayacağım deyip üzerine bir de kaybetmişken adamları salondan dışarı atması oldu. Cumhurbaşkanı olsa sınır dışı edecekmiş.
Konu kapanıyor diye gitmiştim de tartışmalar bitmemiş. Yalnız maalesef fanatikliği abartanlar var, boş yere kalp kırıyorsunuz.
Bu arada İnce Trt’nin dışarı çıkmasını istedi, evet. Tarafsız olması gereken devletin kanalının yanlı davranması sonucu böyle bir şey yaptı, ki çalışanlara ‘şahsınıza yönelik değil, bitince sizinle bir çay içelim isterseniz.’ dedi. ‘Mitinglerimin 1 dakikasını bile yayınlamayan kanalın basın toplantısında işi yok.’ dedi.
Bu size göre herkesi kucaklamayan bi tavırsa bugüne kadar Akplilerin konuşmalarını tekrar dinlemenizi tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam insanların Alevi olup olmamasına kadar konuşulmuştu.
Sözcünün sayfasında varmış haber ama link paylaşamadım telefonla giriyorum çünkü.
Ama konusu yokken sen koydun:) simdi koyarim ozgurum filan deme :) ne demek istedigimi anladin dimi:)Bizde dıyoz işte ama bırakmıyorlar :)