Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Arya, İnce TRT calısanlarını dısarı aldı evet ama soyle dedı. TRT burda mı? Evet dediler.. Secim sureci boyunca benım 1 tane bıle mıtıngımı yayınlamayan TRT acıklamamıda yayınlamasın. Arkadasları dısarı alalım dedi..
Yakısanı yaptı mı yaptı..

Aah bende bir trt calisani isinden ettigi iddiasi oldugunu saniyordum. O halde dogru yapti. Devlet kanali üstelik.

Çalışanların ne suçu var bunda?
Yakışanı yapmak buysa birşey demiyorum.
Ayrıca abes olan ben Erdoğan’ın yaptığını yapmayacağım, herkesi kucaklayacağım deyip üzerine bir de kaybetmişken adamları salondan dışarı atması oldu. Cumhurbaşkanı olsa sınır dışı edecekmiş.
Adam zaten tepkim size değil dedi çalışanlara. TRT de devletin kanalı sonuçta yayınlamak zorundaydı ama maç arası için parasını verdiği reklamı bile yayınlanmadığı söyleniyor. Bu yaptığı kucaklaşmazdi denecek bir şey değil

Kurumla derdin varsa onunla restleşirsin. Çalışanlar emir kulu .. Neyse size göre doğru hareket demek ki ama bana göre değil. Saygı duyuyorum size.

E zaten kurumla derdı var ki kurumun da haberini yapacak olanları dısarı cıkardı.. Halkı kucaklıcam dedı de haksızlık yapanı kucaklıcam demedi.. Ve eksık izlemissınız sızın sucunuz yok ama lutfen dısarı alalım dedi...

F818E99C-C5E8-43CE-9C7D-A0963D9B42D7.jpeg
Baktim fakat bulamadim. Tekrar bir tablet/laptopa/pc'ye gecis yaptiginda yollarmisin?

Arama motoruna yazınca çıkıyor böyle

@Puxhu neyse cnm bos ver. Burda bise diyosun cogu sey ters anlasiliyo zaten. Millet gozunun ustunde kas var diyo. Bos ver gelen geldi giden gitti onumuze bakcaz mecburen

Bak işte :) Ataturk ü özledım ondan koydum oldu mu? Ataturk gıbı olmaz kımse zaten yanı tartısılıcak konu bıle degıl ki bunu fitilleyım zorla mı tartısalım tamam tartısalım gönlün kalmasın
Altta msj yazmistim ama sen once cvp yazmissin.. bole bi konuda tartismam ben. Ozleyip koyduysanda okbaska bise icin koyduysanda.. burasi ozgur bi ulke iyi geceler

Twitter takip ediyor musunuz bilmiyorum
Bugün Aleviler kendi aralarında ikiye ayrılmışlardı Türkmen Aleviler Akp ye oy verdi diğerleri CHP diye. Bayağı bir kargaşa vardı yorumlarda. Herşey konuşulabilir bunda ne var ki.
Yok, birisinin Alevi olmasıyla ilgili akp’den biri bi laf etmişti sanırım, yanlış hatırlıyor da olabilirim, bilen biri varsa aydınlatabilirse sevinirim :)

Ama tek örnek bu değil. Akp’li birisi ‘örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, perdesiz ev de ya kiralıktır ya da satılıktır.’ demişti. Bana göre kucaklayıcı olmayan tavır budur.

Erdoğan’ın tüm mitinglerini sonuna kadar yayınlayan, seçim yasağı başladığı halde maç arasında Erdoğan’ın reklamını yayınlayan ama İnce’nin mitinglerinin 1 dakikasını bile yayınlamayan devlet kanalını basın toplantısında istememesi çok normal. Şahıslara yönelik bi hareket değildi, belki toplantı bitince gönüllerini de almıştır, bilemeyiz.

Eki Görüntüle 2162040

Arama motoruna yazınca çıkıyor böyle

Diger üyeden aldim haberi. Ve evet bence Ince hakli. Eger bir devlet kanali bu kadar ayristiriyorsa, o halde Ince kendi yaptigi basin aciklamasinda hangi haber yayini orda olma hakki var oldugunu karar verebilir.

Ha aciklama baslamadan önce danismanlarida trt'yi iceri almayabilirdi. Ancak sanirim bu sekilde daha iyi bir sekilde mesaji verecegini düsünmüstur. Yada o anki duygu yogunlugu ile karar vermistir.

Diger üyeden aldim haberi. Ve evet bence Ince hakli. Eger bir devlet kanali bu kadar ayristiriyorsa, o halde Ince kendi yaptigi basin aciklamasinda hangi haber yayini orda olma hakki var oldugunu karar verebilir.

Ha aciklama baslamadan önce danismanlarida trt'yi iceri almayabilirdi. Ancak sanirim bu sekilde daha iyi bir sekilde mesaji verecegini düsünmüstur. Yada o anki duygu yogunlugu ile karar vermistir.

Üstelik adam emekcısınz sızlik sorun yok isterseniz kahve ıcerız dıyo.. Hala kucaklamamıs da nıyeymiş

Yok, birisinin Alevi olmasıyla ilgili akp’den biri bi laf etmişti sanırım, yanlış hatırlıyor da olabilirim, bilen biri varsa aydınlatabilirse sevinirim :)

Ama tek örnek bu değil. Akp’li birisi ‘örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, perdesiz ev de ya kiralıktır ya da satılıktır.’ demişti. Bana göre kucaklayıcı olmayan tavır budur.

Erdoğan’ın tüm mitinglerini sonuna kadar yayınlayan, seçim yasağı başladığı halde maç arasında Erdoğan’ın reklamını yayınlayan ama İnce’nin mitinglerinin 1 dakikasını bile yayınlamayan devlet kanalını basın toplantısında istememesi çok normal. Şahıslara yönelik bi hareket değildi, belki toplantı bitince gönüllerini de almıştır, bilemeyiz.
Şehit askerlerden birinin cenazesi cemevinden kalkacaktı ama devlet erkanı uygun görmedikleri için bir de cami de tören yaptırmışlardı :KK66:

Abla KiB leyemeden gittiklerimi şimdi kıbleye bilirim dimi ???
ablacım kibleyebilirsin tabii, kurallara aykırı yazılmışsa ve senin kibleyeceğin yorumlardan daha önce uyarı almamışsa işlem yapılır, bu bölümde aşağılama, hakaret, yasalara aykırı şeyler yazılmadıkça polemik serbest ama, polemik gerekçesiyle kibleyenler oluyor, hatırlatma yapayım ki ona göre kibleyin hepiniz Hoppa

ablacım kibleyebilirsin tabii, kurallara aykırı yazılmışsa ve senin kibleyeceğin yorumlardan daha önce uyarı almamışsa işlem yapılır, bu bölümde aşağılama, hakaret, yasalara aykırı şeyler yazılmadıkça polemik serbest ama, polemik gerekçesiyle kibleyenler oluyor, hatırlatma yapayım ki ona göre kibleyin hepiniz Hoppa

Elbet birgün bulusacagız abla :)

X