Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Tamam abla tşk ederim kolay gelsin

Elbet birgün bulusacagız abla :)

Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak :)))
Hazır aklıma düşmüşken rahmetli Zeki Müren, söylediği şarkının dizelerini de mırıldanırken hele, üstelik topiğin geçmiş sayfalarına şöyle ışık hızında bakıp ara ara tartışmaların hararetlendiğini de okumuşken, belki müzik sakinleştirir sizleri.

Son düzenleme:
Bu topikteki yapılan yorumları okuyunca ulkemden nefret edesim geliyor
Sanki aynı bayrak altında bu ülkenin vatandaşı değiliz
2 tarafta saygı sınırlarını aşıyor
Tamam biri kazandi mi saygı duyalim karşı kazanan olarakta kaybedeni asagilamadan yapalım yorumları o kaybedenleri ailemizden destekleyenler çoğunlukta da olabilir zaten çoğunlukta öyle

Gün gelir Allah neler gösterir kazanan kaybeder, kaybeden kazanır
Siyaset bu bugün birbirlerine hakaret edenler ertesi gün sarmaş dolaş oluyorlar
Öyleyse nefretimiz çok gereksiz
Saygılar

Şehit askerlerden birinin cenazesi cemevinden kalkacaktı ama devlet erkanı uygun görmedikleri için bir de cami de tören yaptırmışlardı
Adam terörizm tarafından vuruluyor, yaşam tarzı anarşizmi tarafından defnediliyor. Hıristiyan olsaydı da camiye mi götürülecekti? Veya Budist?

Ülkeden nefret etmek ne demek? Ülke de belki senden nefret ediyordur. Bu sözler yakışmaz.

Şimdi ücretli ve sözleştirmeli çalıştırılan kadrosuz, yıllardır kadro bekleyen insanları neden düşünmüyorsunuz da sadece babanızı düşünüyorsunuz? Kpss diye bir sınavdan haberiniz var mı? Bunca bilgili gençler işsizken, atama ya da kadro beklerken babanız ne güzel işçiyken sınavsız mınavsız kadroyu kapmış değil mi? Sizin için sorun yok akp sayesinde nasılsa babanız kadroyu kapmış diğerlerinden size ne değil mi? Biraz da ataması olmayan genç nesilden, cebinde 6 lirayla intihar eden öğretmen hakkında konuşalım mı? Kul hakkından konuşalım mı? Ne önemi var babanıza kadro gelmiş. Siz bencilliğin kaçıncı safhasındasınız?

Son düzenleme:

Yok ben anladım seni,sen ne bensiz nede benle oluyorsun zafer dedinde bizim zaferimiz değil bir kere..
Paylaşacak mutluluk göremiyorum ben nedense...
Benim olmayan c.başkanı ana göre bu kadar basit işte...

Çok gereksiz konuşuyorsun ben babam işciydi terfi etti memur oldu demedim.. üstelik sadece babamda demedim babam ve herkes dedim... ne tarafınızla okuyorsunuz yazdıklarımı... benim çok yakın arkadaşım ateist onun eşide aynı şekilde ateist adam belediyede normal işçiyken oda sınavsız olarak kadroya gecti... hastanelerdeki çalışan temizlikçilerde aynı şekilde sınavsız kadroya geçti.... bilip bilmeden konuşup kafa şişirme... ancak burdan konuşursun zaten..

Kul hakkından okadar güzel konuşmuşsun ki sende şuan da bilip bilmeden babamla ilgili iftira atmış oldun torpile getiriyorsun aklınca olayı madem kul hakkı ozaman hakkım haram zıkkım olsun sana ve senin gibi bu konuyu böyle düşünenlere.. AL SANA KUL HAKKI...

Çalışıp alın teri ile kazanan emekçilerinin sosyal haklarının iyileştirilmesi ile öğretmen atamalarının ne alakası var acaba insanlar öfke ve sinirlerini nereden çıkaracaklarını şaşırıyorlar tabiki günümüz sartlarinda hayat zordur ve sistemin eksiklikleri vardır ama bunun suçlusu çalışıp alın teriyle kazanan emekçilerimiz değil ,dönem dönem ise giriş çıkışı yapılan yaptığı mesai yi tam alamayan emekçilerin hakıdır kadro yaptıkları işin karşılığını alıyorlar sosyal adalet ise ve çalışma haklarıysa herkese lazım mevcut sistemde iş kanunu baya deliniyordu iş verenler tarafindan bir takım iyileştirmeler yapıldı ama yine tam değil. Babaniz gece bekçiliği yapmasa öğretmenler onun yerine gelip gece bekçiliği yapmayacaktı zaten merak etme:)
Evet sözleşmeli memurların ve atanamayan öğretmenlerinde sıkıntıları var sözleşmeli memurların özlük hakları sıkıntılı iktidarın yeni ortağı MHP nin seçim beyannamesinde vardı sözleşmelilerin kadroya alinmasi umarım oda gelir umarım bütün sorunlar hallolur ama elmalarla armutları karıştırmadan sıkmayın canınızı:)

Son düzenleme:
Burada ki tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederek topicten ayrılmadan evvel bir kaç şey söylemek istiyorum herkese...

İnşallah ben ve benim öngördüğüm şeyleri öngörenler yanılıyordur.

Umalım ki iktidar gerçekten vatan aşkı ile yanıyordur.

Bizim öngörülerimiz şizofrenidir....

Hiç bir zaman saltanat , hilafet , şeriat gibi düşünceleri yoktur iktidarın günahlarını almışızdır biz...

Hiç bir zaman çalma, çırpma , yalan , dolan , talan peşinde değillerdir yine günahlarını almışızdır biz...

Hiç bir zaman eyalet sistemine geçmek , özerklik vermek gibi düşünceleri yoktur... Doğu da bir Kürdistan'a yeşil ışık yakmamışlardır...

Dertleri herkesin iyi yaşamasıdır ileride hepimiz karnımız tok , sırtımız pek mutlu mesut yaşayacağızdır...

Umalım ki çocuklarımızın geleceği için yersiz korku ve endişelerimiz vardır....

Yarın bizler işsiz kaldığımızda Suriyelilere baktığından , sahip çıktığından çok daha fazla sahip çıkıp bize bakacaktır..... Biz nankörlük yapıyoruzdur..

Bunu pek çok şekilde pek çok madde ekleyerek uzatabilirsiniz.

Herkes şunu bilsin ki burada ki hiç kimse Vatan Haini değil aksine Vatansever Vatanperverdir gerekirse bu uğurda gözünü kırpmadan canını verir.

Burada ki hiç kimse Dinsiz de değildir olsa da bu Allah ile onun arasındadır kimseyi ilgilendirmez. Din belli bir kesime ait değildir.

Benim için din Ahlaklı yaşamdır... İyi insan olabilmektir... Vicdandır , merhamettir , sevgidir...

Başkası için saçının bir telinin görünmeme meselesidir....

Aslolan İnsanca yaşam hakkının kimsenin elinden alınamayacağı gerçeğidir....

Diyecek fazla da bir söz yoktur yaşayıp her şeyi hep birlikte görüp anlayacağız. Zamanın süzgeci tüm gerçekleri er ya da geç ortaya çıkaracaktır.

Seçim sonuçları da herkese hayırlı olsun.....

Aynen katılıyorum

Fazlası yok eksiği var söylediklerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…