- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Bence çok da zor değil. Muharrem İnce bırak iktidardan destek almayı, kendi partisinden destek almadan 2 ayda çok güzel yürüttü mitingleri. İnsanlar birini seviyorsa bedava otobüs filan beklemeden gidiyor zaten gideceği yere.
Akp Ataşehir’e bedava otobüs yığsa kaç kişi gider mitingine?
Başakşehir de bir tane bedava otobüs görmedim ama herkes mitingde.
Gönül kazanmakla alakalı bazı şeyler.
Her göz herkesi sevmiyor ne yazık ki, herkesin tercihleri de farklı. Saygılı olmak zorundayız yapacak birşey yok.
kiyas etmeyin ataturkle kimseyi bence. Konu baska yerlere gidiyo sonra
Nasıl yazıyordum acaba ?Canim alinma ama gercekten sinirin bozulmus gibi duruyosun : ( bi yazilarina goz gezdir sen boyle yazmiyodun sanki bundan once.
Bu tarz yazmadigini dusunuyorum ben genede.. neyse diyen kacti cnm sinirlenme:)Nasıl yazıyordum acaba ?
Gayet iyiyim müsade etde sinirli olup olmadığıma kendim karar vereyim allah allah ya
kiyas etmeyin ataturkle kimseyi bence. Konu baska yerlere gidiyo sonra
Burada en son sinirlenecek insanlardan biriyimBu tarz yazmadigini dusunuyorum ben genede.. neyse diyen kacti cnm sinirlenme:)
Kiz ben ne diyom sen ne diyon:) gene konular ayni yere gelecek ben dersemki chpli olmazsan ataturkcu olamaz misin? Ama bos ver birbirinizi suclamaya devam cnmKıyas etmek mümkün mü sence ?
Bosuna CHP li değiliz dimi ?
Bu kadar sinirlisin deyince insan sinirlenir. bence de artık sinirlisindirNasıl yazıyordum acaba ?
Gayet iyiyim müsade etde sinirli olup olmadığıma kendim karar vereyim allah allah ya
Peki tatlim:)Burada en son sinirlenecek insanlardan biriyim
Kendi gerginliğini bana yorma
Kiz ben ne diyom sen ne diyon:) gene konular ayni yere gelecek ben dersemki chpli olmazsan ataturkcu olamaz misin? Ama bos ver birbirinizi suclamaya devam cnm
Ayy öldüm gülmekten sana yaBu tarz yazmadigini dusunuyorum ben genede.. neyse diyen kacti cnm sinirlenme:)
Sinirli olan o degil, ben gerginim:)Bu kadar sinirlisin deyince insan sinirlenir. bence de artık sinirlisindiröyleyse dans
Sadece otobus olayi degil ki. Her yerde boy boy pankart, poster. Medyada Erdogan'in yaptigi tüm mitingleri yayinlandi. Her hamlesi yayinlaniyor. Sürekli reklamlari dönüyor. Ve evet ücretsiz otobus ve metrolar var. Hatta baska illerden getirdikleri insanlar. Ve bunlarin hepsini devlet parasi ile yapiyorlar. Haksizlik asil burdadir.
Elbette insan istedigi kisiyi görmek icin daima gider ama kabul edin ayni sey degil. Akp cok daha kolay algi yaratabiliyor. En basit Ince'nin ancak 1-2 mitingi yayinlandi ve onuda yarida kestiler. Davet edildiginde sakin düsmanimin gibi sorgulandi. Erdogan'in ise sorulari elbette hazir. Hicbir haberci zor soru soramam Erdogana. Hayati söner.
Kabul et, bu konuda cidden cok hak yeniliyor.
Evet evet haklısın sakin ol azıcık şampiyon sensin :))Chp yapsaydı aynı şeyi bu sefer Akpliler için aynı bedduayı ederdiniz
Kul hakkı da neymiş dimi ?
Ataturkun fotosunu niye paylastin? Kimse benim gibi olamaz? Ee bunu biliyoruz zaten..neyseİşte bende kıyas etmiyorum cunku kimse onun gıbı olamaz. Kıyas etmek de gereksiz dıyorum.. Birbirimizi nerede sucladık ? Hani
Orası yanıyor ve nemli ama olağanüstü güzelllBen Antalyadayım canım
bizide nem mahvetti
:) dusundugumu soluyorum tatlim :) kimseyide tiye almadim burda ustelik:)Ayy öldüm gülmekten sana ya