Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bence çok da zor değil. Muharrem İnce bırak iktidardan destek almayı, kendi partisinden destek almadan 2 ayda çok güzel yürüttü mitingleri. İnsanlar birini seviyorsa bedava otobüs filan beklemeden gidiyor zaten gideceği yere.

Akp Ataşehir’e bedava otobüs yığsa kaç kişi gider mitingine?
Başakşehir de bir tane bedava otobüs görmedim ama herkes mitingde.
Gönül kazanmakla alakalı bazı şeyler.
Her göz herkesi sevmiyor ne yazık ki, herkesin tercihleri de farklı. Saygılı olmak zorundayız yapacak birşey yok.

Sadece otobus olayi degil ki. Her yerde boy boy pankart, poster. Medyada Erdogan'in yaptigi tüm mitingleri yayinlandi. Her hamlesi yayinlaniyor. Sürekli reklamlari dönüyor. Ve evet ücretsiz otobus ve metrolar var. Hatta baska illerden getirdikleri insanlar. Ve bunlarin hepsini devlet parasi ile yapiyorlar. Haksizlik asil burdadir.

Elbette insan istedigi kisiyi görmek icin daima gider ama kabul edin ayni sey degil. Akp cok daha kolay algi yaratabiliyor. En basit Ince'nin ancak 1-2 mitingi yayinlandi ve onuda yarida kestiler. Davet edildiginde sakin düsmanmis gibi sorgulandi. Erdogan'in ise sorulari elbette hazir. Hicbir haberci zor soru soramaz Erdogana. Hayati söner.

Kabul et, bu konuda cidden cok hak yeniliyor.

20180626_230702.jpg
Bir kısım tarihi muhteşem yüzyıl diye bir şeyden öğrenince, Diriliş ağır geldi demek ki:KK53: gerçi ben her ikisini hatta üçünü, beşini hiçbirini izlemedim ama:halay:

Kiz ben ne diyom sen ne diyon:) gene konular ayni yere gelecek ben dersemki chpli olmazsan ataturkcu olamaz misin? Ama bos ver birbirinizi suclamaya devam cnm

İşte bende kıyas etmiyorum cunku kimse onun gıbı olamaz. Kıyas etmek de gereksiz dıyorum.. Birbirimizi nerede sucladık ? Hani

Sadece otobus olayi degil ki. Her yerde boy boy pankart, poster. Medyada Erdogan'in yaptigi tüm mitingleri yayinlandi. Her hamlesi yayinlaniyor. Sürekli reklamlari dönüyor. Ve evet ücretsiz otobus ve metrolar var. Hatta baska illerden getirdikleri insanlar. Ve bunlarin hepsini devlet parasi ile yapiyorlar. Haksizlik asil burdadir.

Elbette insan istedigi kisiyi görmek icin daima gider ama kabul edin ayni sey degil. Akp cok daha kolay algi yaratabiliyor. En basit Ince'nin ancak 1-2 mitingi yayinlandi ve onuda yarida kestiler. Davet edildiginde sakin düsmanimin gibi sorgulandi. Erdogan'in ise sorulari elbette hazir. Hicbir haberci zor soru soramam Erdogana. Hayati söner.

Kabul et, bu konuda cidden cok hak yeniliyor.

Ben bunu kabul ediyorum.
Her gelen aynı şeyi yapacak benim dışımdaki kimse de bunu kabul etmiyor :KK70:

Muharrem İnce kaybetti basın açıklamasında TRT çalışanını dışarı attırdı. Bu mu kucaklayıcı Cumhurbaşkanı olacaktı diye sorarım ben de?
Kinini kimse unutmuyor ne Akp lisi ne CHP lisi ne de başka partilisi.

Bu arada bence Akp nin ve Erdoğan’ın en başarısız olduğu seçim çalışması bu seçimdi. Berbattılar. Sadece son bir hafta gençlik kolları hareket kattı son mitinglerine.

İşte bende kıyas etmiyorum cunku kimse onun gıbı olamaz. Kıyas etmek de gereksiz dıyorum.. Birbirimizi nerede sucladık ? Hani
Ataturkun fotosunu niye paylastin? Kimse benim gibi olamaz? Ee bunu biliyoruz zaten..neyse

Suclama nerde mi:) yazdiklarinizda.

tabi dirilisten tarih ogrenirseniz vs. Suizan degil.. alayci vs degil.

Bi bakiom sabah herkes helallik aliyo aksama dogru karsilikli gene bi asaglamalar vs.

X