Peki ne zaman istersen:)Size gore oyle... isterseniz bunu uzun uzun konusalim olur mu? Cok uzgunum ki bu toplum artik korku toplumu olmustur bakin forumda bile insanlar tehtid ediliyorlar lutfen lutfen gozunuz kulaginiz acik olsun cunku Turk insani bu degil uyusturuldu basin tarafindan...
Fetö ye kucak açanlarda cezanlandırılsaydı demek içinden hiç geçti mi peki ? Aldatılmak başka birlik beraberlik içinde hareket etmek başka , fetöyü aramıza sokup aldatıldık diyip işin içinden syrılarak , senin komşunun yada arkadaşının çocuğunun içeride bağlantısı olmadığı halde yatması adil mi ? Bunları bir kez kabataslak düşünüp sorguladın mı ? Bugün komşuna yarın sana birgün bize de ucu değecek...
Twitter üzerinden yapılan paylaşımlara sessiz kalamayan Muharrem İnce kendi seçmenine ‘’bunlar birkaç şizofrenin uydurmaları’’ şeklinde cevap verdi.
"BİRKAÇ ŞİZOFREN UYDURMALARI"
Geceden beri süren sessizliğin nedenini kesin sonuçları beklemekle açıklayan İnce, "Beni kimse tehdit etmedi, tehdit edecek adam da henüz yer yüzüne gelmedi. Yok eşimi kaçırmışlar vs. bunlar birkaç şizofrenin uydurmaları. Bunlar asparagas şeyler bunları bir kapatalım." ifadelerine yer verdi
Burdaki arkadaşlarda ince için evhamlanmıştı.ama adam kendi seçmenine şizofren diye hakaret ediyor.
Bir kaç değil bu arada binlerce insan bu şekilde paylaşım yapmıştı.
Turkiyede herkes agladigi icin tabii garip geliyo bu durum:)
Turkiye ne zaman bir cok avrupa ulkesi gibi olabildiki? ( bir cok diyorum cunku ulkeler arasi alinan maaslar cocuk parasi asgari ucret marketteki fiyatlar degisiyor, avrupa denince bir butun gibi gozuksede ulkeler arasinda fark ediyor tabii) Ne zaman o kadar refah duzeyine olustuki Turkiye? En son ne zamandi soyler misin? Insanlarin aglamadigi zamanlar ne zamandi? Hatirlayan var mi? Vat be su cag altin cagimizdi dedigimiz zaman neydi?Yurt dışında belli başlı yerlere bakarsak milletine değer var , eğitim var , bilim var , teknoloji var , sanayi üretim var , ithalat değil ihracat var. Bugün sen çocuk parası ne kadar alıyorsun ? Asgari ücret ile kaç tane çocuğunu üniversiteye yollayabiliyorsun , Asgari ücretle aldığın kaaç evin araban var ? Aylık evine kırmızı et giriyor mu ? Bugün arabanın benzinini fulleyebiliyor musun ? Sen asgari ücret ile bugün kuruşun hesabını yapıp , araba alabilmek için bile bankaların kapısını aşındırabiliyorsan biz ekonomide, sanayi de, üretimde, tarımda sınıfta kalmışız demektir. Arkadaşın anlatmak istediiğine kızıyorsun ama kızma çünkü o da ülkesi için en iyi olanı istiyor fikrini söylüyor. Partizanlığı bir yana koyalım ve eğrisiyle doğrusuyla tüm partileri devleti siyasetçileri öğretmenini hukukçusnu herkesi eleştirelim. Ne kadar eleştiri , araşytırma o kadar özveri elde ederiz...
O konular çok konuşuldu.sen daha yenisin heralde
Gel sen muharremin seçmenine şizofren demesini açıkla :)
O tüm değil bir kaç diyerek mesajını yerine iletmiş. Ben muharrem i savunmuyorum , muharrem ince çok dobra patavatsız sinirli inatçı bir insan olduğunu çıkartıyorum konuşmalarından o inatçılığı pervasızlığa dönüşür mü onu da düşünmedim değil. Tüm siyasetçiler hepsi eleştirilmeli çünkü onlar bizim sayemizde varlar ve bizim milli manevi değerlerimizi savunmak için ordalar. Ben asla partici değilim asla da olmaya da niyetim yok , bu futbol maçı değil takım tutmaya benzemez, o atılan her gol bize misli ile geri döner...O konular çok konuşuldu.sen daha yenisin heralde
Gel sen muharremin seçmenine şizofren demesini açıkla :)
Cok kolay dimi geri donmek:) ne saniyorsunuz acaba geri donmek denince? Ulkelerinin kotulugunu mu istiyolar dersin?
Tekrar soluyorum.. turkiyede sol parti dedikleri ordaki sag partiler. Ayni sey..Bu konuda eminim:)Hayir bariz iki yüzlülük yapiyorlar. Sağci isen sağci, solcu isen solcu oluyorsun her ülkede. Bunlar avrupada en sol partiye oy verirler. Hatta kendileride o partiye üye olup seçime katilirlar. Türkiyede ise en sağ partiye oy verirler.
Vatan millet sakarya derler asla dönmezler. Ülkenin sosyal güvenlik sistemini dolandirmaya çalişip sonrada irkçiliktan dem vururlar. Ha bide her türk asker dogar gibi şeyler söyleyip bir gün bile askerlik yapmazlar.
Isteseler öyle kolay giderler ki Türkiyeye. Madem dedikleri gibi cennet ülkesi ama tabi yapmiyorlar çünkü neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar.
İşte bende bundan bahsediyorum hiç kimse alıpda bu Türkiyeyi uçurmadı , uçuramadı ... Bundan sonra neden olmasın , niye olmasın , bunu kim istemez ki ... Düşünsene her yıl devlet sana seyehat etmen için ücret ödüyor , misal Türkiye tarımda müthiş ihracat yapıyor , kendine bir dünya markası yaratıp araba pazarında ismimizi duyurup , dünya da Türk arabalarını satın alıyorlar. Ama yıllardırda taş yerinden oynamayıp ekonomi de gerileme varsa herkes taşın altına eline koymalıydı. Ben özel bir avukatlık bürosunda çalışıyorum , bizim esnaf çok müvekkilimiz var , son birkaç yıldır en kötü dönemlerini yaşıyorlar maddi olarak , piyasada para dönmüyor , evini bile kaybedip yıllardır emek verdiği dükkanı ayakta tutmaya çalışıyor , kimisi de dükkanı kapatıp işçi olarak çalışmaya başlıyor. Yani fakirleşiyoruz.Turkiye ne zaman bir cok avrupa ulkesi gibi olabildiki? ( bir cok diyorum cunku ulkeler arasi alinan maaslar cocuk parasi asgari ucret marketteki fiyatlar degisiyor, avrupa denince bir butun gibi gozuksede ulkeler arasinda fark ediyor tabii) Ne zaman o kadar refah duzeyine olustuki Turkiye? En son ne zamandi soyler misin? Insanlarin aglamadigi zamanlar ne zamandi? Hatirlayan var mi? Vat be su cag altin cagimizdi dedigimiz zaman neydi?
Buarada ben kimseye kizmam burda:)
Tekrar soluyorum.. turkiyede sol parti dedikleri ordaki sag partiler. Ayni sey..Bu konuda eminim:)
Ohal'i kaldırmak istiyormuşuz gibi çek panpaMHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı Olağanüstü Hal'in devam etmesi gerektiğini söyledi.
-Şimdi biz söylersek şaaaparlar, siz söyleyin ahahah
Ohal'i kaldırmak istiyomuşuz gibi çek panpa
Evet ciddiyim:) ben erdogani ayristirici gormuyorum. Yasaklar koyan erdogan olmadiki ondan oncekiler oldu. Konu gene kilik kiyafete vs gelir ama daha oncede konusuldu buBu konuda ciddimisin? Hiçte öyle birşey yok. Avrupada sağci parti tipki Erdoğan ve akp gibi. Ayristirici, kutuplaştirma, düşman yaratma peşinde. Ve zenginleri daha zengin etme peşinde. Yaşadiğim ülkedede sağci parti iktidarda ve millet Türkiyedeki gibi daha fakirleşti.
Ancak tek fark, burda millet istediği gibi protesto eder, grev yapar. O partinin oylari düşüyor mesela. Kimse neredeyse 20 yil ayni adama bağli kalmiyor.
Evet ciddiyim:) ben erdogani ayristirici gormuyorum.
Yalnız şu çok komik değil miŞuna çok güldüm yaaa
Mhp nin Ohal çarkı beni çok endişelendirdi, bedava çay ve kek de vermez kesin bunlar KANDIRILDIK
Bizim siyasilerde bu kafa varken Turkiye ucusa filan gecemez. Ince secilseydide olmayacakti bu. Zam gelmeyecekmiydi saniyosunuz? Turkiye super guc mu olacakti yoksa:) fakirlesmeyede sunu diyebilirim..genel bi sorun bu Turkiyeye has birsey degil. Ozellikle avronun cikmasi buyuk darbe vurdu tabii cok zaman oluyo ona.. ama eminim ordakilerde herseyin pahali olusundan sikayet ediyolar. Adamlarin sistemi iyi ve sisteme uyuyolar. Bizimkiler gibi bi koltuga oturunca calip cirpmiyolar. Yapanda var ama bu kadar degil asla.İşte bende bundan bahsediyorum hiç kimse alıpda bu Türkiyeyi uçurmadı , uçuramadı ... Bundan sonra neden olmasın , niye olmasın , bunu kim istemez ki ... Düşünsene her yıl devlet sana seyehat etmen için ücret ödüyor , misal Türkiye tarımda müthiş ihracat yapıyor , kendine bir dünya markası yaratıp araba pazarında ismimizi duyurup , dünya da Türk arabalarını satın alıyorlar. Ama yıllardırda taş yerinden oynamayıp ekonomi de gerileme varsa herkes taşın altına eline koymalıydı. Ben özel bir avukatlık bürosunda çalışıyorum , bizim esnaf çok müvekkilimiz var , son birkaç yıldır en kötü dönemlerini yaşıyorlar maddi olarak , piyasada para dönmüyor , evini bile kaybedip yıllardır emek verdiği dükkanı ayakta tutmaya çalışıyor , kimisi de dükkanı kapatıp işçi olarak çalışmaya başlıyor. Yani fakirleşiyoruz.