Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Anlamıyorum şu koltuk sevdalılarını , Millet için mi ordalar dönerli koltuk için mi ? Yahu kaç seçimdir seçilemiyosun , bundan sonra da değişen şeyde olmayacak. Tam bir zaman kaybı ! Verin yeni nesillere , yenilik her zaman candır , diğeri yapamazsa bir diğeri gelir. Bugün Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı herşey farklı olurdu , adam sağcıydı fakat milliyetçi ayrıc dini hiçbir zaman siyasete alet etmezdi , ne zaman öldü allah rahmet eylesin o zaman kıymeti bilindi... Geriye dönüp bakarsak da ölümü de meçhuldü...

Evet görüldüğü üzere gücü bulan,koltuğu bulan bırakmak istemiyor. Çıtır çıtır felsefe diye aslında çocuklar için yazılmış bir kitap var bölüm bölüm. Bir kitabı liderler ve diğerleri idi.Cocuklara anlatıldığı için güzel örneklerle o kadar güzel anlatilmis ki. İlkokul dört ve üstü çocuğu olan varsa tavsiye ederim. 27 kitaptan oluşan bir seri. Aslında diyeceğim şuydu biz halk olarak birbirimizle tartışacagimiza birlik olmalıyız. Hangi görüşe yakın olursak olalım yanlış yaptığında tepkimizi koymaliyiz. Şu an Kılıçdaroğlu yanlış yapıyor mesela. Aslında çekilse herkes onu iyi hatırlar.zaten naif ve kibar olduğu için aslında sevilen biri ama bu halleriyle insana itici geliyor ve partisinin görüşüne yakın olan kişiler gerektiğinde tepkiyi koyabilen birileri olduğu için oy kaybediyor. Çekilsin artık bence... Koltuğunu da giderken versinler çok ayrılmak istemiyorsa. Yeni bir koltuk alışverirler.

Bence bunu söylemesi iyi oldu
Umarım zamanı gelince kendiyle çelişmez

Canım bende aksine çok talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum.

Zamanı geldi de geçeli epey oldu diye düşünüyorum.
Partisi oy larda 5-6 puan düşmüş. Akp nin düşen puanıyla ilgileniyor, birde üstüne biz düşürdük diyor :confused:

Canım bende aksine çok talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum.

Zamanı geldi de geçeli epey oldu diye düşünüyorum.
Partisi oy larda 5-6 puan düşmüş. Akp nin düşen puanıyla ilgileniyor, birde üstüne biz düşürdük diyor :confused:
Talihsiz kısmı kesin zaten
Sadece bu elde bi koz olur mu o derdim
Başka türlü gitmeyecek çünkü :KK70:

Bence bunu söylemesi iyi oldu
Umarım zamanı gelince kendiyle çelişmez

İyi de artık bunu takmıyorlar ki.Adamlara ''siz geçmişte böyle söylemişsiniz'' deyip kanıt çıkarsanız da ''evet söyledim ne olmuş yani'' der üste çıkarlar.A'dan Z'ye hepsi böyle.O an ne isterlerse onu söylüyorlar.

İyi de artık bunu takmıyorlar ki.Adamlara ''siz geçmişte böyle söylemişsiniz'' deyip kanıt çıkarsanız da ''evet söyledim ne olmuş yani'' der üste çıkarlar.A'dan Z'ye hepsi böyle.O an ne isterlerse onu söylüyorlar.
Valla kendi bilir
Bundan sonra çıkıp habire 2 puan arttırdık yok 7 puan düşürdük diyerek avutur kendini

Evet aykırı ama insanların ateist olmalarına, alkol almalarına dair laflar da aykırıdır.
Bu gibi söylemlerle Atatürk'e de laf söyleme hakkı buldu insanlar, Atatürk'ün fotoğraflarını yayımlayıp ağzına geleni söylediler, oysa Atatürk dünya kadar fabrika kurdu, halk evleri, köy enstitüleri, içki içiyor dedikleri Atatürk cephelerde bu millet için savaşlar kazandı, diyaneti kurdu.

O yüzden rica ediyorum, artık kimse ama kimse ne din üzerinden ne de insanların özel hayatı sayılacak içki, inanmama özgürlüğü üzerinden propaganda yapmasın.

Aynı şeyleri bende söylüyorum.
Kaç defa uyardık burda din üzerinden konuşmayın diye.
Ama erdoğanı eleştirirken " bide müslüman olucak hırsız,elinde kuranla mitinge çıkıyor,yada bizler için başörtüleri namazları gösteriş bunların diye ithamlarda bulundular.

Saygı gösterene saygı gösterilir.karşılık olarak sakinliğimi koruyamadım bende.

Konu kapansada herkes bi sakinleşse :işsiz:

Evet aykırı ama insanların ateist olmalarına, alkol almalarına dair laflar da aykırıdır.
Bu gibi söylemlerle Atatürk'e de laf söyleme hakkı buldu insanlar, Atatürk'ün fotoğraflarını yayımlayıp ağzına geleni söylediler, oysa Atatürk dünya kadar fabrika kurdu, halk evleri, köy enstitüleri, içki içiyor dedikleri Atatürk cephelerde bu millet için savaşlar kazandı, diyaneti kurdu.

O yüzden rica ediyorum, artık kimse ama kimse ne din üzerinden ne de insanların özel hayatı sayılacak içki, inanmama özgürlüğü üzerinden propaganda yapmasın.
Atatürk de bizim bam telimiz üstü kapalı yorumları bile delirtiyor.
Sel gider kum kalır biz iyi olalım onlara nasılsa bişey olmuyor kuzuuuuuu :KK48:

Ne zamandır banlıydım ben de bir şeyler yazmak istedim.

Burada farkında olanlar vardır kime karşı daha destekçi olduğumun, tekrarlamak istemiyorum. Burada normalde birbirimizle muhabbetimizin olduğu, sevdiğim üyelerin benimle karşıt görüşte olduğunu öğrendim. Keza reel hayatımda da benimle karşıt görüşte olduğunu öğrendiğim arkadaşlar oldu. Ben aramıza siyaset karıştırmak istemedikçe "Astoria sen X kişisine bilmem kimleri meclise soktuğu halde oy vermişsin" diye arasını bozmaya çalışanlar oldu. Bu bana güzel bir ders oldu. Bu seçimden sonra kimseyle ne din ne de siyaset konuşmama kararı aldım. Zira ne onun görüşünü değiştirebilirim ne de o benimkini değiştirebilir. Hangi partiyi tutarsa tutsun aşırı partizan kişilerle muhabbet kurmama kararı aldım. Muharrem İnce'nin seçimi kaybettikten sonraki naif ve birleştirici konuşması hoşuma gitti, seçimi kazanan parti dahi takdir etti. Dolayısıyla ben desteğime devam edecek ancak kimseyle de siyaset tartışmasına girmeyeceğim. Benimle muhabbetini sürdürmek isteyen ona göre sürdürebilir, sürdürmek istemeyen de sürdürmez. Her şeyin aşırısı zarar.

Atatürk de bizim bam telimiz üstü kapalı yorumları bile delirtiyor.
Sel gider kum kalır biz iyi olalım onlara nasılsa bişey olmuyor kuzuuuuuu :KK48:
Bam teli olmasından ziyade Atatürk bu ülkeyi düşman işgalinden kurtarıp 10 yılda kimsenin bir solukta sayamayacağı kadar fabrikalar açmıştır, biz bugün milli uçak diyoruz, Atatürk o milli uçak için fabrika kurmuştur, bizim ilk uçağımızın adı Vecihi K-6'dır. Diyaneti kurmuştur, açıp bakılsın diyanetin kuruluş tarihine.
Sevmeyebilirler ama Atatürk'ü karalamasın kimse, göz göre göre haksızlık da etmesinler.

Selam Kelesci Abla :KK37:
Orası neresi :)

Selam canısı,İstanbul'dayım ben..

Geçen sene ki resmen tufan gibiydi ahretlik, bizimkiler çok korkmuştu, gece annem de dedi dolu yağacakmış diye, umalım da yağmasın dedik ama bastıracak galiba:KK43:

Sorma ahretlik resmen dehşeti yaşamıştık camlara vuran o doluları anlatmaya inan kelimeler yetmez..
8.kattayım masanın ortasında duran güneşlik bile aşağıya uçtu düşün artık korkunçluğu..

X