Size net birsey soyleyeyim ak partiye oy veren secmen eger Ince ve Meral Akseneri gercekten takip etme firsati olsaydi... bu sonuc bugun boyle olmazdi. Basin yalnizca gostermek isteneni gosterdi sonuc da bu oldu... yoksa ne sen ne de ben bu ulkenin kotulugunu istemiyoruz degil mi? Benim 11 aylik kizim var ona bakip agladim... secmen eger bilgilendirilseydi sonuc bu degildi... sen izlemedim diyorsun arkadasim keske hepsini izleseydin...ben tum hepsini izledim Erdogan da dahil ikimizde ulkenin iyiligini istedigimize gore sence neden farkli sonuca varmis olabiliriz?
Adam seviliyor işte. Oy verenlerin yarısı bilgisiz ve kör değil ya.. Ne yapıyor da seviliyor diye düşünmek gerek. Ki yapıyor da.. Daha güzelini de yapacak. Benim Tunus ve Faslı arkadaşlarım var. Erdoğan'ın resmini arka plan yapmışlar. İslam aleminin lideri O diyorlar. O kaybederse biz de kaybederiz diyorlar :)Zekasiz dedi resmen ya:) ulkenin yarisi zekasiz ve ezik demekki.. bu pozisyondaki biri bu tarz seyler solerse secmenlerini garipsememek gerek.
Insanlar ezik gorulup kucuk gorulmekten bikmis artik bunlar tarafindan. Erdoganin farkida bu zaten..gidip halki sarip sarmalasi.. suan konusuyorum diyerek cocugu kiskislamak degil sarilip konusmasina devam etmesi.. anlik tepkiler kabul ama bunlar halkin gozunde bu adami sevgili yapiyo.
İnce'yi seçmemekteki sebepleri bu yazı güzel özetlemiş.Size net birsey soyleyeyim ak partiye oy veren secmen eger Ince ve Meral Akseneri gercekten takip etme firsati olsaydi... bu sonuc bugun boyle olmazdi. Basin yalnizca gostermek isteneni gosterdi sonuc da bu oldu... yoksa ne sen ne de ben bu ulkenin kotulugunu istemiyoruz degil mi? Benim 11 aylik kizim var ona bakip agladim... secmen eger bilgilendirilseydi sonuc bu degildi... sen izlemedim diyorsun arkadasim keske hepsini izleseydin...ben tum hepsini izledim Erdogan da dahil ikimizde ulkenin iyiligini istedigimize gore sence neden farkli sonuca varmis olabiliriz?
Hadi Saraylım iddia etmiş bak iddia diyorum peki sen olmadığını kanıtlayabilirmisin ?
Tamam bende diyorum ki o ispatlayana kadar sen olmadığını ispatlaYahu iddia ettiyse kanıtlasın.bende tü kaka diyeyim.
Ben şimdi olan yada olmayan şeyin ispatı için niye uğraşayım.ordan boş boş oturan biri gibimi görünüyorum.
İddia ediyorsa kendi ispatlıcak.
Merhaba,
Artık konuyu toparlarsanız konuyu kapatalım, konu gittikçe çirkinleşmeye başladı.
Tamam bende diyorum ki o ispatlayana kadar sen olmadığını ispatla
Bu kadar cellallendiğine göre seninde az çok bilgin vardır diyorum
Zamaninda demirelde kapalilara arabistana gitsinler demisti. Diyorum ya bastakiler bunu derse zaten kiskirtilmaya musait halk gaza gelmeyi bekleyen halk neler demez. Aslinda bunlar kotu ornekler. Kimse kimseyi kovamaz kimsenin babasinin mali degil TurkiyeAdam seviliyor işte. Oy verenlerin yarısı bilgisiz ve kör değil ya.. Ne yapıyor da seviliyor diye düşünmek gerek. Ki yapıyor da.. Daha güzelini de yapacak. Benim Tunus ve Faslı arkadaşlarım var. Erdoğan'ın resmini arka plan yapmışlar. İslam aleminin lideri O diyorlar. O kaybederse biz de kaybederiz diyorlar :)
Ama şimdi söz konusu araplar olunca bazı insanlar aşağılıyor ya, buna da diyecek birşey bulurlar :) Batı'dan birisi yapsa bunu sorun olmaz.
Beğenmiyorsan Arabistan’a git demişti birisi geçen :)
Bu arada Arabistan da İnce 1.çıkmış.Zamaninda demirelde kapalilara arabistana gitsinler demisti. Diyorum ya bastakiler bunu derse zaten kiskirtilmaya musait halk gaza gelmeyi bekleyen halk neler demez. Aslinda bunlar kotu ornekler. Kimse kimseyi kovamaz kimsenin babasinin mali degil Turkiye
Bu durumda ince mi gitcek arabistana:) belki kariyerinde ordayken daha basarili olur:)Bu arada Arabistan da İnce 1.çıkmış.
Yaziyi okudum gonderdiginiz icin sagolun... aslinda yazidan cikarttigim sonuc evvelden savundugum durumu da tescillemis oldu... basin herseyi cimbizlayip kendi vermek istedigi sekilde servis etti ve herkes de bu zokayi yuttu... miting mevzusunda ise evt muhalefet kanadindan mitingi verilen tek aday muharrem incedir ancak 5 dk... 10 dk... bazilarinda 25 dk... tek bir mitingi bile bastan sona verilmezken Erdoganin miting sonrasi el sıkısmalari dahil verilmistir. Sayin Ince nin adil bir secim degildi lafinin altinda yatan da budur.İnce'yi seçmemekteki sebepleri bu yazı güzel özetlemiş.
İnce çok öne çıktı sosyal medyada ,mitinglerin fazlalığı karşısında Akşener'i düşünen bile ,şansının olamayacağını düşündü, ya Erdoğan'a ,ya Ak partiye verdi oyunu bana göre.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/suleyman-ozisik/602887.aspx
Burada forum yönetimine şikayetten bahsetmiyorum. Ben kendimi bile şikayet ettim..Oraya buraya insanları şikayet edenler hariç herkese hakkım helaldir.