Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ne diyeyim bilemedim ki. Keske üni'yi birirdikten sonra, ise girdikten sonra evlenseydiniz. Zaten gecim zor, hele simdi umarim cabuk atlatirsiniz ve ise girersiniz.
Böyle gderse zor torpil oldgu surece çook zor dayımız yok ne yapalım eşim gırdı bı sınava yuksek puan almasına ragmen mulakatta yuzune bıle bakmamşlar .bense gırdım sınava ve ınanrmısınz 1 kişi bile almadılar mulakat acmadılar mubarek eksık yok madem ne dıe sınav yapıosun kps degıl yeterlılık snavı okadar ögrencının verdgı sınav parasıda cabası oh ne ala memleket

Iste en cok bu beni üzüyor. Yenilen haklar. Ben dindar degilim fakat kul hakkina cok inanirim. Insanin hakkina girmekten, adaletsizlikten cok korkarim. Seni teselli edecek birsey söyleyebilsem keske. Eminim ikinizde cok cabalamissinizdir

Iste en cok bu beni üzüyor. Yenilen haklar. Ben dindar degilim fakat kul hakkina cok inanirim. Insanin hakkina girmekten, adaletsizlikten cok korkarim. Seni teselli edecek birsey söyleyebilsem keske. Eminim ikinizde cok cabalamissinizdir
Aynen oyle kul hakkı en buyuk gunahlardan bırısı ve hakkını aldgn kısıden helalık dılemelısın şu durumda kım nasıl helallık dıleyecek tabıkıde haram olsun evet çok çabaladık ve ınan insanda ıstekte kalmıor smdı yenıden sınav var ve secımden once olsaydı bir ümit ama artık o ümitte yok hayırlısı bakalım

Mıtınglerde bagırıor bay muharrem senı camılerde bır ftgrafın yok goremıoruz dıe yanı bunu bı muslumanm dıen nasıl der anlamıorum o zaman sen ftograf için gdıosun camıye .herkezn dını yasantısı kendıne laf atacak bısey bulamadı . bu seferde neymıs muharrem oy için camılere gdıomus ey Allahım bıde bı resım solanıo adam namazda altnada yazmslar sık dısını muharrem bu son cuma .Gülüyorum sadece dını sıyasete karstırıolar mılletı dını duygularyla kandırıolar

Evvelden dini siyasete karistirmak yasakti. AKP gibi partiler iki gunde kapatiliyordu. O yuzden Anayasada kanunu degistirdiler. Kanun degistigi icin parti kapatmak zorlasti. Degistirdikleri kanun yuzunden HDPyi de kapatamiyorlar. O da geldi bunlarin basina bela oldu, onun yuzunden meclisteki sandalye sayilari dustu.

Aynısı az önce aklımdan geçti. Ayrıca HDP terörist bir parti ise s.demirtaş ta teröristse nasıl başkanlığa aday oldu anlamak mümkün değil.
Bu ülke komik ülke de vatandaşı olunca eğlenemiyoruz.

Kapanması çözüm mü ki?
DEP,HADEP,DEHAP,DTP daha da vardır önceki ismi HDP nin,kaç kere kapatıldı,başka bir isimle geri açıldı.
Tıpkı Refah,Fazilet,Saadet partisi gibi.Sadece kapanan partinin ismi değişiyor,sonra başka parti adını altında açılıyordu

Kapatmak zayiflatir. Refah Partisi ile Saadet Partisinin oylari bir mi?

Arkadaşlar, yazım ya(N)lışlarına dikkat etmem,noktamayada , da de ayrı olacak bilmem neye de. Ama gözünüzü seveyim herke(Z) değil herke(S) ..Takıntı galiba bende bu

Ama sorularımın cevabını barındırmıyor yorumunuz.
Arap nüfusunu bulduğum linki veririm özelden isterseniz.

Arap nüfusa verilen vatandaşlığa kesiyorsunuz ya faturayı, Yalova'daki Arap nüfusla, İzmir ve Mardin'deki Arap nüfusu karşılaştırıp bu 3 şehirde neden aynı parti çıkmadı açıklamanızı istemiştim.

Neyse sağlık olsun, zor bir soru bana da sorulsa rakamlar birşey ifade etmiyor der ama rakamla açıklama yapmaya çalışırdım.

Hepinize iyi analizler, hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…