Yiyen varsa neden olmasın.
Bir daha sağa sola "neden" diye sorarken aynaya bakmayı unutmayalım.
Sonra birileri de bize neden diye sorar.
E mi ?
Cümleten iyi siyasetler.
Böyle gderse zor torpil oldgu surece çook zor dayımız yok ne yapalım eşim gırdı bı sınava yuksek puan almasına ragmen mulakatta yuzune bıle bakmamşlar .bense gırdım sınava ve ınanrmısınz 1 kişi bile almadılar mulakat acmadılar mubarek eksık yok madem ne dıe sınav yapıosun kps degıl yeterlılık snavı okadar ögrencının verdgı sınav parasıda cabası oh ne ala memleketNe diyeyim bilemedim ki. Keske üni'yi birirdikten sonra, ise girdikten sonra evlenseydiniz. Zaten gecim zor, hele simdiumarim cabuk atlatirsiniz ve ise girersiniz.
Aldığı para haram olsun.Cristiano Ronaldo az önce bir penaltı kaçırdı.
Kesin bilgi yayalım lütfen ....
Kime dıyorsun bunuhergun cuma namazina gidiyormus hemde :)
Böyle gderse zor torpil oldgu surece çook zor dayımız yok ne yapalım eşim gırdı bı sınava yuksek puan almasına ragmen mulakatta yuzune bıle bakmamşlar .bense gırdım sınava ve ınanrmısınz 1 kişi bile almadılar mulakat acmadılar mubarek eksık yok madem ne dıe sınav yapıosun kps degıl yeterlılık snavı okadar ögrencının verdgı sınav parasıda cabası oh ne ala memleket
hergun cuma namazina gidiyormus hemde :)
Cumhuriyetci mi?işte doğru tanım bu ; asla demokrat bir lider olmadı belki de olamadı. Zaten demokrat tanımına değil Cumhuriyetçi tanımına uyuyor.
Aynen oyle kul hakkı en buyuk gunahlardan bırısı ve hakkını aldgn kısıden helalık dılemelısın şu durumda kım nasıl helallık dıleyecek tabıkıde haram olsun evet çok çabaladık ve ınan insanda ıstekte kalmıor smdı yenıden sınav var ve secımden once olsaydı bir ümit ama artık o ümitte yok hayırlısı bakalımIste en cok bu beni üzüyor. Yenilen haklar. Ben dindar degilim fakat kul hakkina cok inanirim. Insanin hakkina girmekten, adaletsizlikten cok korkarim. Seni teselli edecek birsey söyleyebilsem keske. Eminim ikinizde cok cabalamissinizdir
hergun cuma namazina gidiyormus hemde :)
Aynısı az önce aklımdan geçti. Ayrıca HDP terörist bir parti ise s.demirtaş ta teröristse nasıl başkanlığa aday oldu anlamak mümkün değil.Evvelden dini siyasete karistirmak yasakti. AKP gibi partiler iki gunde kapatiliyordu. O yuzden Anayasada kanunu degistirdiler. Kanun degistigi icin parti kapatmak zorlasti. Degistirdikleri kanun yuzunden HDPyi de kapatamiyorlar. O da geldi bunlarin basina bela oldu, onun yuzunden meclisteki sandalye sayilari dustu.
Kapanması çözüm mü ki?Evvelden dini siyasete karistirmak yasakti. AKP gibi partiler iki gunde kapatiliyordu. O yuzden Anayasada kanunu degistirdiler. Kanun degistigi icin parti kapatmak zorlasti. Degistirdikleri kanun yuzunden HDPyi de kapatamiyorlar. O da geldi bunlarin basina bela oldu, onun yuzunden meclisteki sandalye sayilari dustu.
Kapatmak zayiflatir. Refah Partisi ile Saadet Partisinin oylari bir mi?Kapanması çözüm mü ki?
DEP,HADEP,DEHAP,DTP daha da vardır önceki ismi HDP nin,kaç kere kapatıldı,başka bir isimle geri açıldı.
Tıpkı Refah,Fazilet,Saadet partisi gibi.Sadece kapanan partinin ismi değişiyor,sonra başka parti adını altında açılıyordu
Refah partisi zamanındaki genel başkanla ,Saadet partisi zamanındaki genel başkan aynı mı?
Kapatmak zayiflatir. Refah Partisi ile Saadet Partisinin oylari bir mi?
Cumhuriyetci mi?
Ilahi Kazen, guldurdun aksam aksam beni..
Olene dek hepsinin manevi lideri Erbakan idi, ama her donem oylari azalarak gitti.Refah partisi zamanındaki genel başkanla ,Saadet partisi zamanındaki genel başkan aynı mı?
Kalem kalem Araplarin sayisini nerden buldun bilmiyorum ama herkesin kolayca bulabilecegi secmen sayisindan yola cikacagim. Hangisi kim artik sen hesapla. Hepsine bakamadim. Izmir'den ornek vereyim, AKPnin karin agrisi Izmir'den..
2011 secimlerinde secmen sayisi yaklasik 2,5 milyon, tam olarak tek tek toplamadim. 2015 yili genel secimlerinde, yani 4 yil sonra gene ayni oranda secmen sayisi, 2.4-2.5 civari.. Bu yil, yani uc yil sonra secmen sayisi 2.9 milyon civarina firlamis. Tam da senin verdigin 400.000 lik Arap sayisi kadar, ne tesaduf degil mi?
Bak, bu ulkede Arap sayisi ile ilgili verdigin rakamlar aslinda hic bir sey ifade etmiyor. 2011 yilindan 2013 yilina dek kac Arabin sinirlardan iceri girdigini kendileri bile bilmiyor, cunki Suriye sinirinda kimlik bile sorulmadan iceri alinmislardi. Yani o kadar Allaha emanet yasiyorsunuz bu ulkede.. Devlet de o kadar sallapati yonetiliyor, ciftlik gibi yani..