Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

İşte bende bu zihniyete ayar oluyorum yahu banane giyiminden benim için önemli olan insanlığı keşke herkez bu fikirde olsa.

Aynen katiliyorum.Şuan ki iktidarin karşisinda gür ses lazim İnce de bunun canli örneği bakalim sabah ola hayrola.

Aynen katiliyorum.Şuan ki iktidarin karşisinda gür ses lazim İnce de bunun canli örneği bakalim sabah ola hayrola.

Sadece gür ses degil, dinamik lazim. Höt höt degil, ama cevabini iyi yapistiran, yenilik getiren.
Chp'nin elit parti modundan cikaran biri lazim. Ince bunu 2 ayda azda olsa basarmisti. Senelerder chp'nin basinda olsa acaba neyi basarir diye merak ediyorum.

Benim sevdiğim birinin ismi, hislerim yere yazılmış olsa rahatsız olurum. Burada hakaret hissederim ben bu fotoyu. Bana göre bu yazı demektir ki Erdoğan ı ve sizleri çiğner gezeriz üzerinizden. Çukur dizisinde duvara yazılan yazıyla, yere yazılan yazı aynı değil, muhalif işi de olabilir, saçma geldi bana...

Dünyayi kurtarır hele o güüşü,sivri dilliliği ,açık sözlülüğü bayılıyorum

Çoğu aynı dşncede bana dokunmayan yılan bin yaşasın birde çok ıyı degıl ama ondan ıyıdıde yok mecbr verıorum dıyenlerde cook

Çoğu aynı dşncede bana dokunmayan yılan bin yaşasın birde çok ıyı degıl ama ondan ıyıdıde yok mecbr verıorum dıyenlerde cook

Adam gıbı bırı cıktı da biz mi vermedik diyenler de var. E cıkardık işte aday begenmıyorlar ki napalım

Eh 7 lira az mi? Sogan icin? Hani neredeyse her Türk yemegi bunun ile basliyor.
Diger fiyatlara yinede sok oldum. Kim bunu niye nasil aliyor?
Ben eşime lıste yaptım alması için soğan almasan olur mu dedı ne yapayım alma ozaman dedım sonuc 5 patates almş sebze al dedım sdece domates almş adam ne yapsın kı bu fıyatlar karssnda bide ıkımzde işsısz devlet işi yok eşim sdece yazları sezonluk pknk yernde ıkımzde unı okuduk ben hala bıtrmedım

CHP'li Erol, genel başkan ve merkez yönetimini istifaya davet etti
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili çıkardığı Gürsel Erol, partisinin genel başkanı ve genel merkez yönetimini istifaya davet etti.

Ne diyeyim bilemedim ki. Keske üni'yi birirdikten sonra, ise girdikten sonra evlenseydiniz. Zaten gecim zor, hele simdi umarim cabuk atlatirsiniz ve ise girersiniz.

Adam gıbı bırı cıktı da biz mi vermedik diyenler de var. E cıkardık işte aday begenmıyorlar ki napalım
Sen secmeden başa geçirmeden nerden bılıosunyonetemeyecıgını yada kötu bırısı oldgunu daha tuttrmuşlar bı bas ortusu kv de dıokı onlar başa gelse hersey eskıye doner baş örtusu sıkıntısı olur olmaz ya olmaz anlamıolar onlar eslıde kaldı kım yapabılır onları kım okadar secmenı karsısına almaya cesaret edebılır yok klcdarglu alevı yok chp pkk sapık ezberlemşler bıseyı anca onu soluor arastrdn mı yok .tayp yapmş onlarla zamannda bırlık olmuş neymiş başarı için onları merdven olarak kullnmıkullnmış oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…