Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bence 1 kez dahi olsa yalancıdır sadece "yalancı " olduğunu bilemeyiz o kadar. Ha yalan tanımınıız ne ona bakmak lazım bile isteye karşısindaki insana zarar verecek her söz yalandır. Ama atıyorum o benim hakkımda "geveze "demiş doğru mu dediginde eğer ki onun herhangi bir ortamda rencide edecek düzeyde değilse ve iki kişinin arasını bozmaya degmeyecek bir sözse ve hayır ben duymadım diyorsan bu yalan degildir diye düşünüyorum. Yalan yalandır ve menfaati için vb.birçok sebep için söylenen her şey yalandır. Ha soylemimden beyaz yalan masumdur anlamı çıkmaz inşaallah. Yalaniñ beyazı siyahı olmaz.Belki gerçek saklanabilir. Niye bu kadar açıklama yaptım bende bilmiyorum. Sanki bana soruldu soru:kahve:
:KK70::KK70:
Güldürdün beni, çok yaşa:KK70:

20180625_220919.jpg
bunu da buraya bırakalım :KK66:

tamam deneyimleyelim siz şimdi Erdoğan diktatördür deyin ben burdan şikayette bulunayım sonucu hep beraber görelim :))
soruyu siz sorduğunuz için sizin bunu sonuca ulaştırmanız gerek çünkü.:) bizde hep beraber öğrenmiş oluruz.olur mu?

OHAL var biliyorsunuz değil mi ?

Bence 1 kez dahi olsa yalancıdır sadece "yalancı " olduğunu bilemeyiz o kadar. Ha yalan tanımınıız ne ona bakmak lazım bile isteye karşısindaki insana zarar verecek her söz yalandır. Ama atıyorum o benim hakkımda "geveze "demiş doğru mu dediginde eğer ki onun herhangi bir ortamda rencide edecek düzeyde değilse ve iki kişinin arasını bozmaya degmeyecek bir sözse ve hayır ben duymadım diyorsan bu yalan degildir diye düşünüyorum. Yalan yalandır ve menfaati için vb.birçok sebep için söylenen her şey yalandır. Ha soylemimden beyaz yalan masumdur anlamı çıkmaz inşaallah. Yalaniñ beyazı siyahı olmaz.Belki gerçek saklanabilir. Niye bu kadar açıklama yaptım bende bilmiyorum. Sanki bana soruldu soru:kahve:

:KK70:

Bir üye yazmıştı eşim başka partiye verdi oyunu ,ben Ak partiye ,dargın bana gibisinden birşey yazmıştı ,kim olduğu aklımda değil.Bu da bir sorun esasında .Hadi arkadaş ,komşu aynı partide olmasa tartışsa neyse,karı-koca arasında parti tartışması ,benim istediğin partiye oy vereceksin oyunu baskısı da çok var.Özellikle erkekler.Eşine düşünme şansı vermeyen ,fikrini sormayan erkekler de var.Benim eski komşum önceki seçimde Ak partiye vermek istiyordu oyunu,eşi HDPye ,eğer Ak partiye verirsen oyunu sütüne vicdanına demiş.Bu kadın eşiyle sorun yaşamayı mı seçer,yoksa oy vermeyi mi?Aynı şekilde çoğumuz izlemiştiriz Belkıs Akkale'nin muhtar adaylığına girmek için eşiyle mücadele etmesini konu alan filmini.Hani sabah biri yazmıştı,seçme -seçilme hakkını Atatürk verdi diye.Eş izin vermeyince Atatürk seçme seçilme hakkı vermiş ne fayda...

Çok sığ düşünceler bunlar. Bir arkadaş babasının annesiyle oy vermeye girdiğini, annesinin vereceği oya babasının güvenmediğini söylemişti. Çok üzücü.
Eşim sosyalist
Ben sosyal demokratım
Kardeşim- milliyetçi
ailem-Atatürkçü
Eşimin kardeşleri ise hepsi farklı:S İçinde akp li ve hdp li var, iyi partili var

Şimdi ben kime küseyim:KK70: Herkes ayrı telden çalıyor:)

Çok sığ düşünceler bunlar. Bir arkadaş babasının annesiyle oy vermeye girdiğini, annesinin vereceği oya babasının güvenmediğini söylemişti. Çok üzücü.
Eşim sosyalist
Ben sosyal demokratım
Kardeşim- milliyetçi
ailem-Atatürkçü
Eşimin kardeşleri ise hepsi farklı:S İçinde akp li ve hdp li var, iyi partili var

Şimdi ben kime küseyim:KK70: Herkes ayrı telden çalıyor:)
Biraradayken siyaset konuşuyor musunuz?:rolleyes:

Pekiiiii bir devletin elinde bu kadar delil varken 23 aydır içerde olan birine neden hala hüküm vermez ? Ki aynı zaman da içeri alınan diğer parti mensuplarınin hepsine hüküm verilmişken.Ciddi bir yorumun varsa merakla cevabini beklirum.
Neden "ciddi" terimini özellikle belirttinibelirttiniz.Dilerim tez zamanda ipte sallandigini görürüz :spor: Neyse bakınız bunu buldum https://www.google.com/amp/s/tr.spu...071029170888-demirtas-kelepce-mahkeme-segbis/ ama geçerli bir sebeb gibi gelmedi bana. Neyse önümüzdeki günlere bakalım. Insallah tez zamanda çok amin.

Biraradayken siyaset konuşuyor musunuz?:rolleyes:

Hayatımız siyaset zaten:KK70:
Dürüst olmak gerekiyorsa, AKP ye oy veren abisiyle konuşmuyoruz. Sadece bir kere konuştuk kendisi çok siyaset konuşmak istemediğini söyledi. Onun dışında diğer kardeşleri ve benim kardeşimin maşallahları var:KK70:
Ben de biraz hararetli biriyimdir :p

Ee Erdogan daima sizi asaglamiyor mu zaten? Vaatlerinden belli degil mi? Kiraathane, yok yuvarlanacak park. Atanamayan ögretmene "git bunu kilicdarogluna anlat, bana niye diyon" demisti. Üstüne reportajda "atanamayan ögretmenler baska mesleklere baksin. Memlekette üniversiteler actik sirf adlari üniversiteli olsun diye" gibi laflar etmisti.

Cok demokratik! bir sekilde Davutoglu atildiginda yerine "düsük profilli basbakan" ariyorlardi. Ki dogru, suna baksana

Ha bide en güzeli, Erdogan harbiden "15 yil önce firin yoktu buzdolabi yoktu" dedi ya.

Acaba kim kimin akli ile dalga geciyor?

Dün akşam akepeli arkadaşlarla beraberdik. Bunların hepsini yüzlerine söyledim önemsemiyorlar omuz silkiyorlar. Biz herşeyin farkındayız zaten bay Tayyip o söylemleri kendi yüzdesine söylüyor ama umurlarında değil .

Çok güzelmiş :) Bizim ülke insanı çok aşırıya gidiyor gerçekten. Bugün Twitter çok fenaydi. Herkes birbirini aşağılama, laf sokma yarışına girmiş.

Bu ülkenin iyiliğini istedikten sonra iktidarda da olsan, muhalefette de olsan yapacak çok şey var. Gerisi gercekten mühim değil. Değmez yani birbirimizi kirmaya.

Ulke kurtarmis cephelerde savasmis birisi kendini padisah baskan ilan edebilirdi yapmadi benim cocugum olursa basa onu getirebilirler diye cocuk sahibi olmayip hayatini vatani icin feda eden birini elestirmenin hakli oldugunu dusunmuyorum bu benim gorusum.

Nankorluk yorumum sana degildi genel konustum yapilanlari yok sayanlar icin konustum ve herkes vicdaniyla bas basa kaliyor.

Sen bu sitede sevdiklerimden birisin tabi ki farkli goruslerimiz olabilir ben de belirtmek istedim.

Bu konuda farklı düşünüyoruz canım
Kimsenin bu ülkeye yaptığı emekleri yok sayamayız.

Bir itiraf
Aslinda bende dun bir oy caldim muhalefetten.
Esimle farkli siyasi goruslerdeyiz.
Son saatte bebegi evde birakip bakmasi icin duygu somurusu yaptim.ben gidip oy verdim.gelince hade gecmisolsun dedim.aksamdan beri kizgin.sanki oyu 10 milyon edecekti
Ben'de' derken :KK70:

Evet 10 milyon etmezdi ama eşinizin gözünde fikirlerine saygısı olmayan ve güvenilir olmayan biri olmuş olabilirsiniz. Oyunu verememiş ama fikirleri asla değişmeyip daha da kuvvetlenecektir.

X