Dolar 50 lira olsa da oyum reise diyen vardı, o yüzden ekonomik kriz vursa da şikayet etmezler gerçekler görmezler gibime geliyor. Yine biz uğraşacağız düze çıkmak için.Daha hakiki ekonomik kriz vurmadi. Zarrab davasinin bedeli daha ödenilecek. O et 150 lirada olur, 200 lirada olur. Düne kadar Erdoganci olan Fetöcular bügün Erdogani sevmezler. Gezide zaman gazetesi keyiften catlayacakti. Erdogan "basörtülü bacim" dediginde ne mutlu oluyorlardi.
Sonra ne mi oldu? Bu oldu
Diyoruz ya, adalet herkese lazim olacak bir gün. Bu fotoraftakilerde Erdogani yere göre sigdiramiyorlardi. Ha elbette hic kimsenin böyle birseyin yasamasini istemem. Herkesin özgür protesto etme hakki var. Annemin bir dedigi vardir "kizim senin yaninda baskalarinin dedikodunu yapanlar, sen olmadigin yerde senin dedikodunu yaparlar. Dikkatli ol"
Buda ayni sey. Dün bunu baskalarina yapanlar, yarin sanada yaparlar, banada. Iste biz buna karsi geliyoruz. Hic kimse yasamasin diyoruz. Ama israr ile duymak, dinlemek istemiyorlar.
Kirli kalbin falan gibi ifadeler hiç hoş değil. Kimin kalbinin iyi kötü olup olmadığını bilemeyiz. Atatürk’ten bahsetmiyorsanız özür dilerim tabii ki. Yalnız put heykel gibi ifadeler defalarca Atatürk’ün heykelleri için kullanıldı, o nedenle bu şekilde algılamamız kalbimizin kirli olduğu anlamına gelmez.
Hoş, bahsettiğiniz heykellere de put denmez ama neyse.
Burada sadece yazdığımız şeylere göre yorum yapıyoruz ama birbirimizi çok yanlış anlayabiliyoruz da aynı zamanda.
Örneğin biraz önce dua topiklerinden tanıdığım, sayesinde bazı şeylere daha fazla önem verdiğimson izci ‘ye tam anlamadan yorum yaptım, kendisinden tekrar özür dilerim kırdıysam.
Kimsenin avatarına göre, kutlama isteğine göre yorum yapmamak lazım. Ne demek istediğini tam olarak anlamadan kırıcı şeyler söylememek lazım.
Üslup şu hayatta en çok önem verdiğim şeylerden biri, biraz da o yüzden Erdoğan’la ilgili olumlu düşüncelerim yok. İktidarı destekleyen de muhalefeti destekleyen de yorum yaparken kelimelerine dikkat ederse burası çok daha sağlıklı bi tartışma ortamı olur. Onun dışında kalp kırmaktan, kinlenmekten öteye gidemeyiz.
Ben de seni öpüyorum canım, anlamadan dinlemeden yorum yapmanın sonuçları oldu :)Siz bana sordunuz mu neyden bahsediyorum diye?
Direk ayıp yahu
Canımsın öpüyorum seni .
Ben de seni öpüyorum canım, anlamadan dinlemeden yorum yapmanın sonuçları oldu :)
Ben de anlayışın için teşekkür ederim canım. :)Olsun malesef herkesin yanlış yorumları bizi de ön yargıya itiyor .
Ben seni anladım sıkıntı yok .
Canım benim Erdem’in için teşekkür ederim.
Ama ulke kurtarmis kurmus birinin cok elestirilmeye hakkinin oldugunu dusunmuyorum soyle dusunun ki yangin ortasinda kalmis yanacaksiniz biri sizi kurtariyor siz beni yanlis kurtardin diyorsunuz Vicdan cok onemli ve Nankorluk kotu...
Seçimlerde hangi bölgeden adaysın sevgili ncarenotVe de pek tabi ki bana isteyen herkes özelden yazabilir.. mailime bildirim geliyor. Seve seve konuşabiliriz her zaman siyaset dışı
Neye dayanarak nankörlük peki?
İyi veya kötü eleştirmek farklı yermek farklı şeyler yeriyorsam bunu söyleyebilirsin bana göre herkez iyi yada kötü eleştirilmeli...
:)Erdoğana oy veren kesimin %90ı dindar kesim ve genelde ilkokul ve lise mezunları. Her yerde silah resmi paylaşıp ''biz şeriat istiyoruz'' diyenler de onlar. Kusura bakmayın ama ben akp ve mhp dışında şeriat isteyen görmedim.
Elhamdülillah herşey namaz evet.Çok talihsiz bir açıklama olmuş...
Esefle kınıyorum sizi,herşey namaz demi sizler için...
Şu söylediğiniz kul hakkına girmektir...
Bu nasıl bi düşünce şaşkınlıka okudum...siz ne mezunusunuz bilmiyorum ama unv bitirmekle kültür edinilmiyor...Erdoğana oy veren kesimin %90ı dindar kesim ve genelde ilkokul ve lise mezunları. Her yerde silah resmi paylaşıp ''biz şeriat istiyoruz'' diyenler de onlar. Kusura bakmayın ama ben akp ve mhp dışında şeriat isteyen görmedim.
İçinde din geçen şey nasıl dini olmaz:)) O üyenin demek istediği şey farklıydı zaten. Başkasına cevap yazmıştı yani konunun öncesine bakınca anlaşılır.Elhamdülillah herşey namaz evet.
Neden olmasınki.
Dinimizin direği olarak görürüz biz namazı.
Bunun kul hakkı ile ne alakası var.
Doğru söylemiş.
Mune bu yorumum dini algılanır mı acaba?
Pişman oldum şuan
Algılanmaz de mi
Din deyince banlanmam herhalde de mi?İçinde din geçen şey nasıl dini olmaz:)) O üyenin demek istediği şey farklıydı zaten. Başkasına cevap yazmıştı yani konunun öncesine bakınca anlaşılır.
Erdoğana oy veren kesimin %90ı dindar kesim ve genelde ilkokul ve lise mezunları. Her yerde silah resmi paylaşıp ''biz şeriat istiyoruz'' diyenler de onlar. Kusura bakmayın ama ben akp ve mhp dışında şeriat isteyen görmedim.
Yok canim banlanmasin insallah buna benzer söylemler öğlende yapıldi.... sevgili mune uyardi sadece....Din deyince banlanmam herhalde de mi?
Bu cümlemden anladığınız bu mu?
O üye başkasına yazmış evet farkettim.
Tıpkı benim de başkasına yazdığım gibi
Kendi adıma teşekkürler.Ayıp hemde çok ayıp ! İnsanları dindar, dinsiz, ilk okul mezunu olarak ayırarak elinize ne geçiyor ? Ülkenin geldiği şu duruma bak siz akp seçmenine dinci derseniz oda size dinsiz der.
Herkeste de bir "bunu mu anladınız" repliği var bugun. Hayırdır inşallah. Evet dini icerikli bir yorum yaptınız deseydim keşke direkt o zaman algısı düşük yaftasi yemezdim.Din deyince banlanmam herhalde de mi?
Bu cümlemden anladığınız bu mu?
O üye başkasına yazmış evet farkettim.
Tıpkı benim de başkasına yazdığım gibi
Ayıp hemde çok ayıp ! İnsanları dindar, dinsiz, ilk okul mezunu olarak ayırarak elinize ne geçiyor ? Ülkenin geldiği şu duruma bak siz akp seçmenine dinci derseniz oda size dinsiz der.