Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Dolar 50 lira olsa da oyum reise diyen vardı, o yüzden ekonomik kriz vursa da şikayet etmezler gerçekler görmezler gibime geliyor. Yine biz uğraşacağız düze çıkmak için.

Siz bana sordunuz mu neyden bahsediyorum diye?
Direk ayıp yahu

Canımsın öpüyorum seni .

Ama ulke kurtarmis kurmus birinin cok elestirilmeye hakkinin oldugunu dusunmuyorum soyle dusunun ki yangin ortasinda kalmis yanacaksiniz biri sizi kurtariyor siz beni yanlis kurtardin diyorsunuz Vicdan cok onemli ve Nankorluk kotu...

Neye dayanarak nankörlük peki?
İyi veya kötü eleştirmek farklı yermek farklı şeyler yeriyorsam bunu söyleyebilirsin bana göre herkez iyi yada kötü eleştirilmeli...

Neye dayanarak nankörlük peki?
İyi veya kötü eleştirmek farklı yermek farklı şeyler yeriyorsam bunu söyleyebilirsin bana göre herkez iyi yada kötü eleştirilmeli...

Ulke kurtarmis cephelerde savasmis birisi kendini padisah baskan ilan edebilirdi yapmadi benim cocugum olursa basa onu getirebilirler diye cocuk sahibi olmayip hayatini vatani icin feda eden birini elestirmenin hakli oldugunu dusunmuyorum bu benim gorusum.

Nankorluk yorumum sana degildi genel konustum yapilanlari yok sayanlar icin konustum ve herkes vicdaniyla bas basa kaliyor.

Sen bu sitede sevdiklerimden birisin tabi ki farkli goruslerimiz olabilir ben de belirtmek istedim.

:)
İlkokul ve lise mezunu çoğunluk öyle mi?
Nerden çıktı,istatistik mi tuttunuz?
Dindar olmayıp akpartiye verenler de biliyorum.
Bizzat ailemde var.
Kendim de dahil birçok tanıdığım,ailemde insan da var en az tek üniversite mezunu.
Bıkmadınız akparti seçmen kitlesini düşük göstermekten.
Bir eli yağda bir eli balda olan ultra zenginler de hep chp li o zaman.
Aydınlar,iyi üniversitelerde okumuş insanlar hep sol görüşlü,hep "sizden"
Tamam kabul,öyle olsun.
Sizin dünyanızda öyle olsun
O zaman halinizden şikayet etmeyin e mi?
Eminim maddi manevi pek yüksek yerlerdesinizdir.işiniz gücünüz iyidir.
Ne de olsa üniversite mezunlarısınız hepiniz.

Silah atarak sevinmek en nefret ettiğim şeylerdendir.
Ama komiksiniz arkadaşlar.
Bu ülkede çocuğu doğunca bile silah atan insanlar var.
Düğünlerde,maçlarda.
Dün hdp barajı geçti diye doğu illerinde.
Ve akparti kazandı diye ortalıklarda...
Silah atmak başlı başına korkunç bir olay zaten.
Üç beş maganda yüzünden ne bir partiye yüklenin,ne bir memlekete.
Bu tamamen kişinin kendi sorumsuzluğu,iğrençliği.
Hangi partiden olduğunun ne önemi var.
Bu zırvalığı "şükür namazı herhalde" diye lanse etmek de ne ola?
Ayıptır...

Çok talihsiz bir açıklama olmuş...
Esefle kınıyorum sizi,herşey namaz demi sizler için...
Şu söylediğiniz kul hakkına girmektir...
Elhamdülillah herşey namaz evet.
Neden olmasınki.
Dinimizin direği olarak görürüz biz namazı.
Bunun kul hakkı ile ne alakası var.
Doğru söylemiş.

Mune bu yorumum dini algılanır mı acaba?
Pişman oldum şuan
Algılanmaz de mi

Bu nasıl bi düşünce şaşkınlıka okudum...siz ne mezunusunuz bilmiyorum ama unv bitirmekle kültür edinilmiyor...

ilkokul mezunu insanlar var inanin bi konusmaya baslasinlar agziniz acik dinlersiniz kisinin kendini gelistirmesiyle alakali.... bi bakarsinuz unv mezunu insan iki kelimeyi bi araya getirip konusamaz...

Bu arada yıllardir oyumuzu akp veririz esim mimar , ben turist rehberiyim.....

İçinde din geçen şey nasıl dini olmaz:)) O üyenin demek istediği şey farklıydı zaten. Başkasına cevap yazmıştı yani konunun öncesine bakınca anlaşılır.

İçinde din geçen şey nasıl dini olmaz:)) O üyenin demek istediği şey farklıydı zaten. Başkasına cevap yazmıştı yani konunun öncesine bakınca anlaşılır.
Din deyince banlanmam herhalde de mi?
Bu cümlemden anladığınız bu mu?
O üye başkasına yazmış evet farkettim.
Tıpkı benim de başkasına yazdığım gibi

Ayıp hemde çok ayıp ! İnsanları dindar, dinsiz, ilk okul mezunu olarak ayırarak elinize ne geçiyor ? Ülkenin geldiği şu duruma bak siz akp seçmenine dinci derseniz oda size dinsiz der.

Eğitim seviyesi düştükçe oy oranımız artıyor ,eğitim seviyesi yükseldikçe oylarımız azalıyor !Bunu seçilenler söylüyor
Benim şahsi düşüncem ise bitirilen okulun derecesi değildir bu seviyeyi belirleyen daha derindir ,daha meşakkatlidir diğeri sadece cahilliği alır Gerisi baki kalır .
Henüz kimse kazanmadı en azından halk kazanmadı !Kazanmak dolabını gönül rahatlığıyla doldurabilmektir.
Refah içinde ,korkmadan yaşamak,fazla gelen faturaların hesabını sorabilmek,liyakatın olduğu,amipler gibi bölüne bölüne Çoğalan ayrıştırılan sınıflaştırılan insanların bir araya gelebilmesi ve daha yazsam da dolu bardaklardan taşaçak pek çok şey ....

Ayıp hemde çok ayıp ! İnsanları dindar, dinsiz, ilk okul mezunu olarak ayırarak elinize ne geçiyor ? Ülkenin geldiği şu duruma bak siz akp seçmenine dinci derseniz oda size dinsiz der.
Kendi adıma teşekkürler.
Bir de siz yazdınız belki anlarlar.
Akparti sadece dindar kitle değil.
Dün sokaklarda şortlu,askılı,çarşaflı,başörtülü,sarı saçlı,kızıl saçlı,artık daha ne diyim,mavi etekli,yeşil gömlekli herkes yanyanaydı.
Muhafazakar da oy veriyor,"hizmet etti" diyen de.Rte yi seven de vs
Gerekçeler farklılık gösterebilir çok doğal.

Din deyince banlanmam herhalde de mi?
Bu cümlemden anladığınız bu mu?
O üye başkasına yazmış evet farkettim.
Tıpkı benim de başkasına yazdığım gibi
Herkeste de bir "bunu mu anladınız" repliği var bugun. Hayırdır inşallah. Evet dini icerikli bir yorum yaptınız deseydim keşke direkt o zaman algısı düşük yaftasi yemezdim.

Peki neden o partiyle kitap okuyan sayisi fazla olan iller zit dusuyor bunu aciklar misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…