- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Bende oyle diyorum demek sukur namazini boyle kiliyorlarBunun dinle pek alakası yok yalnız.. Yani 4 buyuk kitaptan hıcbırı elinize silah alın sevinin demiyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle diyorum demek sukur namazini boyle kiliyorlarBunun dinle pek alakası yok yalnız.. Yani 4 buyuk kitaptan hıcbırı elinize silah alın sevinin demiyor..
Ben hep dedim buna bende dahil bu ülkenin eğitim seviyesi ortada bu ülke Cumhurbaşkanı seçemez dedim kayınvalidemin okuması yazması yok lütfen herkes üzerine alınmısın ama Tayyip diyor başka birşey demiyor ince gelirse ibadeti yasaklıycakmış deDi kim deDi diyorum öyle diyorlar deDi inanmış bir kere bak dedim ince gelirse sana Bayram'larda asgari ücret vericek diyorum yok aman gelmesin Tayyip gelsin ben istemiyorum onun parasını deDi bu arada not zor geçiniyor faturalarına yardımcı oluyoruz bende karar aldım Ozaman bana ağlama dedim tayyibe ver o yatırsın faturalarını dedim bana küstü yapıcak birşey yok...Ayıptır ya zorla geçinip saraylıları alkışlamak nedir ha birde dediki Ada'm okadar çile çekmiş tam sarayında oturacakmış Ada'mı indireceklermiş şaka gibi demi inanca bakın sanki kredi çekmiş taksidi bitmiş alın teriyle Ödemiş evini elinden almışlar anne kendi parasıyla mı yapmış dedim olsun diyor gerçekten herkes üzerine almasın ama seçmenin en az yüzde 25 i böyle düşünüyor ve çok acı çokDolar 4.694 olmuş...
Mahmut Tanalın Twitleri vardı. Aslında çok şeyi açıklıyor.
Benim burda yazistigim bur bayan silahlar yuzinden korkmus ve kiz erken dogum riski var hangi din bunu onayliyor merak ettim
Sosyal Medyada bir çok silahlı paylaşım yapılmıştı hatta bir ara 15 temmuzda dağıtılan silahları devlet geri almadı diyenler vardı. Gerçekten ürkütücü.
Benim burda yazistigim bur bayan silahlar yuzinden korkmus ve kiz erken dogum riski var hangi din bunu onayliyor merak ettim
Mahmut Tanalın Twitleri vardı. Aslında çok şeyi açıklıyor.
Ben hep dedim buna bende dahil bu ülkenin eğitim seviyesi ortada bu ülke Cumhurbaşkanı seçemez dedim kayınvalidemin okuması yazması yok lütfen herkes üzerine alınmısın ama Tayyip diyor başka birşey demiyor ince gelirse ibadeti yasaklıycakmış deDi kim deDi diyorum öyle diyorlar deDi inanmış bir kere bak dedim ince gelirse sana Bayram'larda asgari ücret vericek diyorum yok aman gelmesin Tayyip gelsin ben istemiyorum onun parasını deDi bu arada not zor geçiniyor faturalarına yardımcı oluyoruz bende karar aldım Ozaman bana ağlama dedim tayyibe ver o yatırsın faturalarını dedim bana küstü yapıcak birşey yok...Ayıptır ya zorla geçinip saraylıları alkışlamak nedir ha birde dediki Ada'm okadar çile çekmiş tam sarayında oturacakmış Ada'mı indireceklermiş şaka gibi demi inanca bakın sanki kredi çekmiş taksidi bitmiş alın teriyle Ödemiş evini elinden almışlar anne kendi parasıyla mı yapmış dedim olsun diyor gerçekten herkes üzerine almasın ama seçmenin en az yüzde 25 i böyle düşünüyor ve çok acı çok
Kalede boş değilmiydi ben kimseyi göremedim deGitmemek olmaz bırakalım da boş kaleye mi atsınlar
Hiç bir din bunu onaylamazda siz erdoğanı tarikat lideri bizide ihvanları filan mı sandınız?
Erdoğana oy verenler sadece dindar kesim değil.islamı yaşayan da yaşamayan da hatta inanmayanda oy veriyor.
Silaha bizde karşıyız.bi kaç eli silahlı için herkesi aynı kefeye koymayın lütfen.
Çok iyimsersinNacizane fikrimi de yazmak istiyorum..
Onumuzdekı 2 3 yık içinde AKP ve MHP ters düşecek.. Yazdım kalsın..
Olur yada olmaz görücem yaşarsam..
Erdoğana oy veren kesimin %90ı dindar kesim ve genelde ilkokul ve lise mezunları. Her yerde silah resmi paylaşıp ''biz şeriat istiyoruz'' diyenler de onlar. Kusura bakmayın ama ben akp ve mhp dışında şeriat isteyen görmedim.
Çok iyimsersin
Yerel seçimlere kadar dayanırlarsa dua etsinler bence :)
Ki kazananlardan da silahla kutlayanlar oldu. İçerek kutlayacagiz diyenler en azından kendi kendine kimseyi rahatsız etmeden kutlardi. Ki o lafı kim demiş, bu diyenler kaç kişi, öyle yapacak kaç kişi bilmiyoruz bile. Olmamis bir şeyin üzerinden laf ediyor ama olan şey için bir şey demiyor. Yeterince ayrismadik gibi hala da devam ediyorlar ona şaşıriyorum ben. Sanki oy vermeyenler bu ülkenin vatandaşı değil, sanki onlar ülkesini düşünmüyor,onlar namaz kılmıyor. Resmen algı yaratma pesindeler. Bir şey deneyim diyorum diyorum dayanamiyorum da. En iyisi okumamak:)
Eline yüreğine diline gönlüne sağlıkBu topiğn her sayfasını okudum.Yaş itibariyle bir çoğunuzdan çok şey gördüm, yaşadım.
Bunları sizinle paylaştım.Ben ve benim gibi kişilerinin çoğunun derdi tüm ülkenin refah
içinde, hukuk çerçevesinde, insanca yaşaması.Mücadelemiz bu.Bireyselliğin peşinde olmadık.
Vatan derdindeyiz.Ama demokrasilerde çoğunluğun dediği olur.Denecek birşey yok.
Çoğunluk bu şekilde yaşamayı içine sindiriyorsa bizim diyecek birşeyimiz yok.
Söz bitti.İcraat konuşacak.
Fındığın alımından şikayet edenlere, madenlerde asgari ücretle çalışırken ölen yakınlarına,
fetodan müebbet yiyen erlerin, askeri öğrencilerin yakınlarına, şeker fabrikaları satıldı
diye bağıran çiftçilere, turist yok diye ağlayan turizm esnafına, tütün ekmesi yasaklanan
köylülerimize, çocuğuna mama alamayan asgari ücretliye, çocuğunun bu eğitim sisteminde
doktor, mühendis olacağını zanneden anneye, önemli hastalığı olduğunda 500-700 TL
veremeyip o kişinin uzmanı profösörle muayne olamayanlara, aylardır evine et girmeyenlere
selamlar.
Bu topiğe yazdığım son mesajdır.
Sağlıcakla kalın.
Eki Görüntüle 2161474
Şu resmide şuraya bırakayım .Bugün markette çektim
Tüm bunlara rağmen oy verenlerin içi rahatsa, ‘tecavüze uğrayan kendini öldürsün, çocuğun suçu ne’ diyen bi zihniyete, ‘bi kereden bi şey olmaz’ diyen zihniyete, insanlara ezik diyenlere, ‘kadın mıdır kız mıdır bilemem’ diyen zihniyete, oy kaygısı için anahtar sallayıp şov yapan zihniyete, her seferinde seçmenini aşağılayan zihniyete, doların durumuna tarımın durumuna, her tarafın betonla dolmasına, şeker fabrikalarının satılmasına rağmen, ki sayamadığımız daha birçok şey var, oy verenlerin içi rahatsa, bir an bile ‘ya bu adam geçen gün başka şey söylüyordu, şimdi tam tersini söylüyor.’ diye düşünmüyorlarsa bize söyleyecek söz düşmez artık.Bu topiğn her sayfasını okudum.Yaş itibariyle bir çoğunuzdan çok şey gördüm, yaşadım.
Bunları sizinle paylaştım.Ben ve benim gibi kişilerinin çoğunun derdi tüm ülkenin refah
içinde, hukuk çerçevesinde, insanca yaşaması.Mücadelemiz bu.Bireyselliğin peşinde olmadık.
Vatan derdindeyiz.Ama demokrasilerde çoğunluğun dediği olur.Denecek birşey yok.
Çoğunluk bu şekilde yaşamayı içine sindiriyorsa bizim diyecek birşeyimiz yok.
Söz bitti.İcraat konuşacak.
Fındığın alımından şikayet edenlere, madenlerde asgari ücretle çalışırken ölen yakınlarına,
fetodan müebbet yiyen erlerin, askeri öğrencilerin yakınlarına, şeker fabrikaları satıldı
diye bağıran çiftçilere, turist yok diye ağlayan turizm esnafına, tütün ekmesi yasaklanan
köylülerimize, çocuğuna mama alamayan asgari ücretliye, çocuğunun bu eğitim sisteminde
doktor, mühendis olacağını zanneden anneye, önemli hastalığı olduğunda 500-700 TL
veremeyip o kişinin uzmanı profösörle muayne olamayanlara, aylardır evine et girmeyenlere
selamlar.
Bu topiğe yazdığım son mesajdır.
Sağlıcakla kalın.
Eki Görüntüle 2161474
Şu resmide şuraya bırakayım .Bugün markette çektim
Tüm bunlara rağmen oy verenlerin içi rahatsa, ‘tecavüze uğrayan kendini öldürsün, çocuğun suçu ne’ diyen bi zihniyete, ‘bi kereden bi şey olmaz’ diyen zihniyete, insanlara ezik diyenlere, ‘kadın mıdır kız mıdır bilemem’ diyen zihniyete, oy kaygısı için anahtar sallayıp şov yapan zihniyete, her seferinde seçmenini aşağılayan zihniyete, doların durumuna tarımın durumuna, her tarafın betonla dolmasına, şeker fabrikalarının satılmasına rağmen, ki sayamadığımız daha birçok şey var, oy verenlerin içi rahatsa, bir an bile ‘ya bu adam geçen gün başka şey söylüyordu, şimdi tam tersini söylüyor.’ diye düşünmüyorlarsa bize söyleyecek söz düşmez artık.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler, belki bir gün ülkenin gerçek durumunu anlarlar.