Hanımlar,
rica ediyorum kadehle kutlayacaklar, din elden gidecekti, terörist, vatan haini söylemlerini bırakın artık, bu ülke her din, mezhepten, her görüşten, her etnik kökenden insanların olduğu bir memleket, kimsenin dini veya siyasi görüşü diğerlerini ilgilendirmez, isteyen şortunu giyer, isteyen kadeh kaldırır, isteyen namazını kılar.
Önemli olan her kesimden insana eşit yaklaşımdır, ötekileştirmeden dinsiz, yobaz, açık, örtülü, Kürt, Türk demeden eşit yaklaşmak demokrasiyi savunuyorsanız şayet şarttır.
Çünkü yasalara göre bu ülkede insanlar demokrasiye göre yönetilmelidir, demokrasi de çoğunluğun azınlığı ezmemesi, azınlığın haklarının da savunulmasıdır, azınlık 1 kişiden bile oluşsa o bir kişi için dahi eşit haklar tanınmalıdır.
Seçim bitti, sonuçlar ortada, burada birbirinizi iğneleyici sözler söyleyip adayları ve seçmenleri aşağılayacağınıza, çatla patla moduna gireceğinize, bundan sonra beklentileriniz nedir? Devletten ne bekliyor ne istiyorsunuz yazsanız olmaz mı?
Ben devletten tüm vatandaşlarına eşit hak ve özgürlük sağlamasını, örtü kadar şorta da sahip çıkmasını, insanları inançlarına mezheplerine göre ayırmamasını, demokratik yönetmesini, laik cumhuriyet Türkiye'sini devam ettirmesini, Atatürk'e sahip çıkmasını, birbirini zarar verecek, baskı uygulayacak, ötekileştirecek şekilde davranışta bulunanlara ağır yaptırımlar getirmesini, akp hükümetine oy vermeyenlerin vatan haini, terörist, fetöcü olmadığını seçmenine hatırlatmasını, herkesin seçme ve seçilme hakkına saygı duyulmasını, eğitim, ekonomi, üretim, tarım da ülkeyi ileri götürecek adımlar atmasını istiyorum.
Yani bu ülkede herkesle kardeşçe yaşatmaktır isteğim.