Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bana ne dokunuyor sen bilemezsin zaten cicim :) sizin gibilere alıntılama keyfini biz veriyoruz size bizim suçumuz sizin değil
Ha bide akpliyim diyecek kadar yürekli ol sonra beni alıntıla

Onun tarafsızlıgı şöyle

Muhalifler için eleştirileri: İnce şöyle kötü chp boyle berbat, secmenleri boyle hazımsız hahaha nasıl yendiler tebrik edin
Akp için eleştirileri: Erdoğan niye siyah kıravat takmıs ya gri taksaydı.

Bakın akpyi de eleştiriyorum

Sende yoktur ama burda cogu kiside var bence yorumlari oku bence.. bi kerede kazanani tebrik etmeyi basarmak lazim kac kez yazdim bunu. Ince kazansaydida gelip tebrik etcektim burda sizi. Bu bana bise kaybettirmez. :)

Kedi anasi durup durup bana sarma:) diyelimki akpliyim: ( nolcak : (

Ben Erdoganin davasina gönül verdim. Ve evet ak partinin içindeki cürükler olmasa ak partiliyimde.Ama el insaf yani el insaf. Herşeyden önce komsumsun benim arkadaşımsın ,hastanede yolda dolmusta gordugum sohbet ettiğim,tebessüm ettigim vatanimin kıymetli insanlarından birisin. Ak partiliyim desem ne demesem ne.Simdiki haliniz çok daha iyi gösteriyor Ya iktidar olsaydınız !!mesajlara genel bi bakıyorum da şu an yanınızda olsak vurursunuz elimlnize silahı alıp yazıktır!!!

Bu arada söyliyeyim chp li hiç olmadım hep mhpyi destekledim ama şimdi mhp ye tırnağımı bile vermem inceye oy verdim bide iyi partiye korkak olmayın bibi gibi olun

Bir CHP li olarak şunu da soyleyım bibi.. Partiye gönül verenlerdenım Atatürkten ötürü.. Muharrem ince gibi düşünen baska bir aday olsaydı onu da desteklerim. Gayemiz laik bir devlet çözümlenecek ülke sorunları.. Muharrem ince yada herhangi biri 10 yıl sonra iktidar da olsa hiçbir zaman tv de gördüğümde "babaaaaaa" diye hitap etmicem... Kraldan cok kralcı değiliz çok şükür..

:) tabi ki kim olduğunu biliyorum anaconda şarkısını söyleyen kadın kendisi. Nicki Minaj hanım. Ya hanımefendi siz bana niye partiyle saldırıyosunuz? Ben size partiyle mi saldırdım da haberim yok? Tamamen namaz kılan birinin fotoğrafını öyle görünce şaşırdım. Ayrıca o irtica geliyeaah diyen amca senin yorumla fotoğrafı görse namaz kimlere kalmış der. :) her şeyin bir usulü olduguna inanıyorum. Allah namazınızı da kabul etsin.

Sende yoktur ama burda cogu kiside var bence yorumlari oku bence.. bi kerede kazanani tebrik etmeyi basarmak lazim kac kez yazdim bunu. Ince kazansaydida gelip tebrik etcektim burda sizi. Bu bana bise kaybettirmez. :)

Bizde tebrik ettik etmedik mi kolay değil dedık 2 saatte yuzde 86 sandık açmak dedik :) çalıştılar helal olsun dedik ne dedik yani

Maganda olur canım her turlu silahli kutlamalara karşıyım. Elinde bayragiyla türkülerle ,şarkılarla kutlamak varken silahla kutlayan magandadiir bana göre .
Onlar maganda zaten. Ama tutup herkes öyle diyemeyiz diyorum. Ama burda tutup CHP ye ya da İnce ye terörist sevici demek de yanlış. Küçük bir kesimi alıp 15 milyona mal edemeyiz diyorum.

Niye vuralım cellatmıyız biz.

Dedim ya hdp'liler mv hdp cb inceye verdi.Benim çevremde gördüğüm tüm aileler öyle yaptı.
O zaman bu durumda sunu da diyebilir miyiz? chplilerde mv.seciminde hdpye oy verdi .10 da olsa 20 de olsa.Bu arada dogulusunuz sanırım .severiz orayida insanınida ♡bir gun görmekte nasip olir imsallah

aaa evet ben Nicki Minaj
ilk basta parti diyen sizsiniz ben parti üyesi değilim birşey değilim istediğim avatari da kullanırım yani kedi yaptım içiniz rahat etti mi anlamadım o fotoğraf duruyor diye namaz kılınmaz mi yani ne alaka cidden uzadı bu konu ayrıca amca benim fotoğrafım mi ki o namaz kimlere kaldı desin hem kime ne yani ya cidden uzadı bu konu hakkında konuşmak istemiyorum artik. Secim hakkında da diyeceklerimi dedim bitti. Benden bu kadar.

Onlar maganda zaten. Ama tutup herkes öyle diyemeyiz diyorum. Ama burda tutup CHP ye ya da İnce ye terörist sevici demek de yanlış. Küçük bir kesimi alıp 15 milyona mal edemeyiz diyorum.
Ama politikasi inciser.Buna ne diyelimnZaten ince için diyemiyorum. Emin olamıyorum. Aynı ak partide olduğu gibi sizintilar var ve onların yönlendirmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…