Olsaydim gorurdun:)
Sen Allahtan kork ben kimim :)Senden korkuyom zaten ondan diyemiyorum : (
Bana ne dokunuyor sen bilemezsin zaten cicim :) sizin gibilere alıntılama keyfini biz veriyoruz size bizim suçumuz sizin değil
Ha bide akpliyim diyecek kadar yürekli ol sonra beni alıntıla
Bende kutluyorum.. kk gibi gemim batti camura yatti demedigi icin:)
Sende yoktur ama burda cogu kiside var bence yorumlari oku bence.. bi kerede kazanani tebrik etmeyi basarmak lazim kac kez yazdim bunu. Ince kazansaydida gelip tebrik etcektim burda sizi. Bu bana bise kaybettirmez. :)Kendımı bildim bileli chpliyim orada sorun yokta. Hazmedemiyorlar minvalinde yorum atarsan ben senın tarafsız oldugunu duşünemem burdan bakınca tarafın ortada.. Hem x parti hem y parti hakkında eleştiri yapılır. Konusulur tartısılır.. Hazmedilmeyecek birşey yok zaten ortada umutlandık ama olmadı zaten olsa şaşardık.. Mümkün mü başka birinin iktidar olması. Geçirmezler.
Onun tarafsızlıgı şöyle
Muhalifler için eleştirileri: İnce şöyle kötü chp boyle berbat, secmenleri boyle hazımsız hahaha nasıl yendiler tebrik edin
Akp için eleştirileri: Erdoğan niye siyah kıravat takmıs ya gri taksaydı.
Bakın akpyi de eleştiriyorum
Kedi anasi durup durup bana sarma:) diyelimki akpliyim: ( nolcak : (Onun tarafsızlıgı şöyle
Muhalifler için eleştirileri: İnce şöyle kötü chp boyle berbat, secmenleri boyle hazımsız hahaha nasıl yendiler tebrik edin
Akp için eleştirileri: Erdoğan niye siyah kıravat takmıs ya gri taksaydı.
Bakın akpyi de eleştiriyorum
Bu arada söyliyeyim chp li hiç olmadım hep mhpyi destekledim ama şimdi mhp ye tırnağımı bile vermem inceye oy verdim bide iyi partiyekorkak olmayın bibi gibi olun
:) tabi ki kim olduğunu biliyorum anaconda şarkısını söyleyen kadın kendisi. Nicki Minaj hanım. Ya hanımefendi siz bana niye partiyle saldırıyosunuz? Ben size partiyle mi saldırdım da haberim yok? Tamamen namaz kılan birinin fotoğrafını öyle görünce şaşırdım. Ayrıca o irtica geliyeaah diyen amca senin yorumla fotoğrafı görse namaz kimlere kalmış der. :) her şeyin bir usulü olduguna inanıyorum. Allah namazınızı da kabul etsin.fotoğraftakının ben oldugumu düşünmüyorsunuz herhalde simdi herşey bitti benim avatar fotoğrafım mi battı size? ne demek parti dışı? bu ülkede özgürlük var demokrasi var ama siz özgürlük elden gidiyeeah iriticaa geliyeaah diye düşündüğünüz için haklisiniz. çok da sorun değil benim avatarim değişir simdi değiştiririm ama seçim sonuçları ve kildigimiz şükür namazları degismez ...
Bu kadar sinire gerek yok oldu bitti:) dedim ya ince kk ya kiyasla gercekten birszda olsa harbi adammisSende iyi eğlendin heee
Şaka bir yana
Kısa sürede müthiş bir performans gösterdi. Sonuçları da çok olgun karşıladı.
Takdir ediyorum.
Sende yoktur ama burda cogu kiside var bence yorumlari oku bence.. bi kerede kazanani tebrik etmeyi basarmak lazim kac kez yazdim bunu. Ince kazansaydida gelip tebrik etcektim burda sizi. Bu bana bise kaybettirmez. :)
Onlar maganda zaten. Ama tutup herkes öyle diyemeyiz diyorum. Ama burda tutup CHP ye ya da İnce ye terörist sevici demek de yanlış. Küçük bir kesimi alıp 15 milyona mal edemeyiz diyorum.Maganda olur canım her turlu silahli kutlamalara karşıyım. Elinde bayragiyla türkülerle ,şarkılarla kutlamak varkensilahla kutlayan magandadiir bana göre .
Ben Erdoganin davasina gönül verdim. Ve evet ak partinin içindeki cürükler olmasa ak partiliyimde.Ama el insaf yani el insaf. Herşeyden önce komsumsun benim arkadaşımsın ,hastanede yolda dolmusta gordugum sohbet ettiğim,tebessüm ettigim vatanimin kıymetli insanlarından birisin. Ak partiliyim desem ne demesem ne.Simdiki haliniz çok daha iyi gösteriyor Ya iktidar olsaydınız !!mesajlara genel bi bakıyorum da şu an yanınızda olsak vurursunuz elimlnize silahı alıp yazıktır!!!
Kedi anasi durup durup bana sarma:) diyelimki akpliyim: ( nolcak : (
O zaman bu durumda sunu da diyebilir miyiz? chplilerde mv.seciminde hdpye oy verdi .10 da olsa 20 de olsa.Bu arada dogulusunuz sanırım .severiz orayida insanınida ♡bir gun görmekte nasip olir imsallahDedim ya hdp'liler mv hdp cb inceye verdi.Benim çevremde gördüğüm tüm aileler öyle yaptı.
aaa evet ben Nicki Minaj:) tabi ki kim olduğunu biliyorum anaconda şarkısını söyleyen kadın kendisi. Nicki Minaj hanım. Ya hanımefendi siz bana niye partiyle saldırıyosunuz? Ben size partiyle mi saldırdım da haberim yok? Tamamen namaz kılan birinin fotoğrafını öyle görünce şaşırdım. Ayrıca o irtica geliyeaah diyen amca senin yorumla fotoğrafı görse namaz kimlere kalmış der. :) her şeyin bir usulü olduguna inanıyorum. Allah namazınızı da kabul etsin.
Ama politikasi inciser.Buna ne diyelimnZaten ince için diyemiyorum. Emin olamıyorum. Aynı ak partide olduğu gibi sizintilar var ve onların yönlendirmesi.Onlar maganda zaten. Ama tutup herkes öyle diyemeyiz diyorum. Ama burda tutup CHP ye ya da İnce ye terörist sevici demek de yanlış. Küçük bir kesimi alıp 15 milyona mal edemeyiz diyorum.