Hayatim sen o adamin yasina gel mitingten mitinge kos her gun bak bakalim ayran mi dokunuyo baska bisey mi:))E ama her seçim aynı tam uçuşa gecicez bir gülme geliyorayran mı dokunuyor ki bende hep iciyorum ama
Bende kutluyorum.. kk gibi gemim batti camura yatti demedigi icin:)
Namazdan bahseden biri olmanıza rağmen avatarınız çok müstehcen.Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Ama İnce 'yi ne kadar Sevmesem de helal olsun adam Kılıçdaroğlu gibi değil sonucu kabul etti. Yenildiyseniz yenilmişsinizdir dedi. Bizden oy olarak çok fazlalar dedi. Hatta Kemal'e de çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş diyordu. Adam hakli yani boyle olacağı belliydi kendi de biliyordu olgunlukla karşıladı . Hatta rehin alındığını söyleyenlere de şizofren dedi adam daha napsın kendi kabul etti seçmeni kabul etmiyor. Bi kaç gün daha konuşurlar ancak onlar da eninde sonunda kabul edecek. Başkan Erdoğan...
Alıntılayarak cevap vermeyeceğim, ancak put heykel diyerek kimin heykellerinin kastedildiği belli oluyor.
Ayıp ve de çok yazık...
Wuuu bunu soyleyen baska biri daha vardi koyu chpli olmustu aksam kaybedince:)Senin dün bir mesajına denk geldim ben tarafsızım dedin.. Her ıkı parti hakkında da yorumlar yazdın ama sabah oldu koyu bir akpli olmuşsun. Hak veriyorum akpli olmak bunu gerektirir
o da beni ilgilendirir incenin şiirlerini okumadiniz herhaldeNamazdan bahseden biri olmanıza rağmen avatarınız çok müstehcen.
Kılıçtaroğlu zaten okadar uyanık ki, milletvekilliği düşmesin diye Muharrem İnce yi kullandı.Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Ama İnce 'yi ne kadar Sevmesem de helal olsun adam Kılıçdaroğlu gibi değil sonucu kabul etti. Yenildiyseniz yenilmişsinizdir dedi. Bizden oy olarak çok fazlalar dedi. Hatta Kemal'e de çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş diyordu. Adam hakli yani boyle olacağı belliydi kendi de biliyordu olgunlukla karşıladı . Hatta rehin alındığını söyleyenlere de şizofren dedi adam daha napsın kendi kabul etti seçmeni kabul etmiyor. Bi kaç gün daha konuşurlar ancak onlar da eninde sonunda kabul edecek. Başkan Erdoğan...
Demirtaş hakkında, "Terör örgütü yöneticiliği", "Terör örgütü propagandası yapmak", "Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet", "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik", "Halkı kanunlara uymamaya tahrik", "Suç işlemeye tahrik" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 43 yıldan 142 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.Demirtaş'ın şu anda neden cezaevinde olduğunu biliyormusun ?
Peki mv.secimlerindeDoğuda yaşıyorum ve burdaki hdp'li genç kesimin hepsi muharrem inceye verdi.Hdp kesimi inceyi seviyor.Orta yaşlılar demirtaşa veriyor ama genç kesim inceye verdi.Sadece benim bildiğim 25 hdp li var inceye veren.Zaten bu yüzden demirtaş hdp den düşük aldı.
Şiirle aram yok. İnceyle ne alaka?o da beni ilgilendirir incenin şiirlerini okumadiniz herhalde
Bana ne dokunuyor sen bilemezsin zaten cicim :) sizin gibilere alıntılama keyfini biz veriyoruz size bizim suçumuz sizin değilHayatim sen o adamin yasina gel mitingten mitinge kos her gun bak bakalim ayran mi dokunuyo baska bisey mi:))
Diyorum ya her şey olabilir. Ben artık çoğu şeye sasirmam. Senin dediğin de olabilir. Mesela dün kutlamalara çıkıldığında bir sürü silah sikanlar olmuş. Şimdi desek oy verenler maganda olur mu ? Olmaz tabii ki. Sen tasvip ediyor musun öyle yapanları. İşte kucuk azınlığı koca partiye mal edemeyiz.Inci yakın hissetmeseler neden gitsinler yapma. Demirtaş a ziyarete gitti tabiki gelecekler.
Wuuu bunu soyleyen baska biri daha vardi koyu chpli olmustu aksam kaybedince:)
Kaldiki ben tarafsiz bakiyorum cunku erdoganida elestiriyorum. Burdaki cogu kisi gibi sadece tuttuklari parti adaminin iyi seylerini savunmuyorum. Elestiriyorumda demekki bazi postlarimi kacirmissin:)
Kirli kalbin falan gibi ifadeler hiç hoş değil. Kimin kalbinin iyi kötü olup olmadığını bilemeyiz. Atatürk’ten bahsetmiyorsanız özür dilerim tabii ki. Yalnız put heykel gibi ifadeler defalarca Atatürk’ün heykelleri için kullanıldı, o nedenle bu şekilde algılamamız kalbimizin kirli olduğu anlamına gelmez.Ayıp sana ki ; Benim değer yargılarımı bilmeden kirli kalbinle benim ifadelerimi yanlışa çekmen.
Evet elbette ATATÜRK ten bahsetmiyorum..
Ben sağcı olabilirim ama Atatürk'e minnettarım ve asla onun adını kirletecek tek cümleye meal vermem.
Burada 15 yıldır hiç bir gelişimine şahit olamadığım KARTAL ilçesindeki heykellere yapılan yatırırmlardan bahsediyorum .
Kartal belediyesi Yollarında tek bir araç sallanmadan gidemiyor çünkü çökük.
https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiqs97r4O7bAhUGZ1AKHbNICwAQjhx6BAgBEAM&url=http://www.kartal.bel.tr/tr/haberler/Habergoster.aspx?id=4195&psig=AOvVaw37F5sAgo91J11CPo6QYiz2&ust=1530013897276574
Tek 1 tane içlerinde Türk var ..
Ve ne gariptir ki , Altunok beyin kızı da heykel traş ...
http://www.kartalgazetesi.com/47427...inin-iki-super-yatirimi-bu-fotograf-karesinde
fotoğraftakının ben oldugumu düşünmüyorsunuz herhalde simdi herşey bitti benim avatar fotoğrafım mi battı size? ne demek parti dışı? bu ülkede özgürlük var demokrasi var ama siz özgürlük elden gidiyeeah iriticaa geliyeaah diye düşündüğünüz için haklisiniz. çok da sorun değil benim avatarim değişir simdi değiştiririm ama seçim sonuçları ve kildigimiz şükür namazları degismez ...Şiirle aram yok. İnceyle ne alaka?
Ayrıca ben size İnsanın fikri neyse zikri de odur diye bildiğim için söyledim. Çelişkiler hep dikkatimi çekiyor. Parti dışı bir durum yani tamamen.
Senden korkuyom zaten ondan diyemiyorum : (Bana ne dokunuyor sen bilemezsin zaten cicim :) sizin gibilere alıntılama keyfini biz veriyoruz size bizim suçumuz sizin değil
Ha bide akpliyim diyecek kadar yürekli ol sonra beni alıntıla
Maganda olur canım her turlu silahli kutlamalara karşıyım. Elinde bayragiyla türkülerle ,şarkılarla kutlamak varkenDiyorum ya her şey olabilir. Ben artık çoğu şeye sasirmam. Senin dediğin de olabilir. Mesela dün kutlamalara çıkıldığında bir sürü silah sikanlar olmuş. Şimdi desek oy verenler maganda olur mu ? Olmaz tabii ki. Sen tasvip ediyor musun öyle yapanları. İşte kucuk azınlığı koca partiye mal edemeyiz.
Dedim ya hdp'liler mv hdp cb inceye verdi.Benim çevremde gördüğüm tüm aileler öyle yaptı.Peki mv.secimlerinde