Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 2161369
Bu fotoğrafa bir açıklamanız var mi?Neden demirtasın bizzat aldığı oy %8 iken hdp %12 lerde...hdpli secmen asla chpye
Oy vermeyeceğine göre.Bir ihtimal 2.tura kalsaydı verirdi. Muhtemel en yüksek ihtimal her 4 kisilik aileden biri hdpye demokrasi adina!! Ayrica neden bu kadar düşük seviye ile tartışıyorsunuz yalancı falan çok ayip bak böyle seyler:KK20:siz egitimlilere yakistiramadım dogrusu:olamaz:
Doğuda yaşıyorum ve burdaki hdp'li genç kesimin hepsi muharrem inceye verdi.Hdp kesimi inceyi seviyor.Orta yaşlılar demirtaşa veriyor ama genç kesim inceye verdi.Sadece benim bildiğim 25 hdp li var inceye veren.Zaten bu yüzden demirtaş hdp den düşük aldı.

Hala carpitiyorsun hala :KK70:
Peki bu sana son mesajim olsun cunku birkac gun once tacizci terorist yanlısı diye iftira ve hakaret ettigin bir siyasetci icin bugun "Kendisi isterse gecmise sunger cekerse davamizda yer var." diyen biri icin daha fazla parmaklarimi yoramam:KK53:
Tacizci mi demişim bak hele nerede o mesaj harbi yazdiysam özür dileyeceğim En Büyük KKYazdiysam galeyana gelip çok üzülürüm .:eek:Sadece tatanka neydi öyle gibi bir mesaj yazdim daha fazlası değil. Ayrıca evet affetmek unutmak güzeldir. Yüreğinde iyilik ve merhamet bulunan herkesin yaptığı bisey güzel bişey. Haaa ben olduğu gibi gelsin demiyorum zaten revize olsun bu değişsin. Davaya inanıyorsa gelsin. Biz bizimle aynı yolda yuruyeni, gerekirse koltugundan vazgeceni, dava arkadaşınım sonuna kadar yanında olanı isteriz yanımızda. Ha şimdi chp i bırakırsa aynı adam olmayacak mı?kabul edin etmeyin chp çıktı çizgisinden. Birde neden :ukala::ukala: yapiyorsun

Doğuda yaşıyorum ve burdaki hdp'li genç kesimin hepsi muharrem inceye verdi.Hdp kesimi inceyi seviyor.Orta yaşlılar demirtaşa veriyor ama genç kesim inceye verdi.Sadece benim bildiğim 25 hdp li var inceye veren.Zaten bu yüzden demirtaş hdp den düşük aldı.
Şu an saydım da 50 yi geçiyor.Daha aklıma gelmeyen çook kişi var .

Neyse Muharrem İnceciğim acıklamasını yaptı, gerekenleri söyledi.
Tehdit mehdit diye kafamız bulansa da gönlümüzü ferahlattı.
Bu saatten sonra konusmak anlamsız.
Biz onun kadar olgun karsılayamadık belki de. Adamı yine takdir ediyorum.

Artık ülkeyi ucurup süper guc yapmak için RTEnin önünde engel de kalmadı. Hep bir bahanesi vardı şu da olunca ucacagız bunda da secin coşacağız diye:KK53:

Haydi uçalım madem...

Neden oy verenleri sadece insan olarak göremiyoruz ? (düzeltme yaptım belki mesajınızı yanlış anladım diye)

Aslında yazdığım şeyin tamamında niyetim tam da bunu anlatmak...ama yanlış anlaşılmaya çok müsait...söylemek istediğim; aslında hepimiz eşitiz diyebilip kimseyi kimseden farklı görmeden, aşağılamadan bildiğimizi öğretmenin gerekliliği.....

Gerçekten beni inandırabilecek bilgide birisine rastlarsam belki benim düşüncelerim de değişebilir...

Bence bu başlık kapatılmalı. Şu saatten sonra o bunu şu şunu yaptı diye buraya yazmak gerilmekten başka hiçbir şeye yaramıyor. Mune Mune
Hayatım bunun kararını ben veremem, K Kazen nasıl uygun görürse öyle yaparız.

Kapatılmazsa da rica ediyorum herkes üsluplarına dikkat etsin, dün o kadar gergin bir süreçte bile üsluplar nispeten ayarlanıp çok fazla banlanma yaşanmazken bugün patır kütür banlanmalar olursa üzülürüm doğrusu.

Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Ama İnce 'yi ne kadar Sevmesem de helal olsun adam Kılıçdaroğlu gibi değil sonucu kabul etti. Yenildiyseniz yenilmişsinizdir dedi. Bizden oy olarak çok fazlalar dedi. Hatta Kemal'e de çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş diyordu. Adam hakli yani boyle olacağı belliydi kendi de biliyordu olgunlukla karşıladı . Hatta rehin alındığını söyleyenlere de şizofren dedi adam daha napsın kendi kabul etti seçmeni kabul etmiyor. Bi kaç gün daha konuşurlar ancak onlar da eninde sonunda kabul edecek. Başkan Erdoğan...

Artık ülkeyi ucurup süper guc yapmak için RTEnin önünde engel de kalmadı. Hep bir bahanesi vardı şu da olunca ucacagız bunda da secin coşacağız diye:KK53:

Haydi uçalım madem...
E ama her seçim aynı tam uçuşa gecicez bir gülme geliyor :KK45: ayran mı dokunuyor ki bende hep iciyorum ama o_O

Haydi uçalım madem...

Konusmasında adam açık yüreklilikle özür diledi s15 milyon seçmeninden.. Bırakmıcaz yine devam edicez dedi... Bırakmasın arkasındayız ne olursa olsun..

Hayatım bunun kararını ben veremem, K Kazen nasıl uygun görürse öyle yaparız.

Kapatılmazsa da rica ediyorum herkes üsluplarına dikkat etsin, dün o kadar gergin bir süreçte bile üsluplar nispeten ayarlanıp çok fazla banlanma yaşanmazken bugün patır kütür banlanmalar olursa üzülürüm doğrusu.
Tamam ablacım, en iyisini siz bilirsiniz tabi. Kolay gelsin. Ben de okudukça üzülüyorum girmemek daha iyi bu başlığa.

X