Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğuda yaşıyorum ve burdaki hdp'li genç kesimin hepsi muharrem inceye verdi.Hdp kesimi inceyi seviyor.Orta yaşlılar demirtaşa veriyor ama genç kesim inceye verdi.Sadece benim bildiğim 25 hdp li var inceye veren.Zaten bu yüzden demirtaş hdp den düşük aldı.Eki Görüntüle 2161369
Bu fotoğrafa bir açıklamanız var mi?Neden demirtasın bizzat aldığı oy %8 iken hdp %12 lerde...hdpli secmen asla chpye
Oy vermeyeceğine göre.Bir ihtimal 2.tura kalsaydı verirdi. Muhtemel en yüksek ihtimal her 4 kisilik aileden biri hdpye demokrasi adina!! Ayrica neden bu kadar düşük seviye ile tartışıyorsunuz yalancı falan çok ayip bak böyle seylersiz egitimlilere yakistiramadım dogrusu
6 liralık patatesten püre de olmaz ezdirmez o kendini
Yazmıslar :))
Tacizci mi demişim bak hele nerede o mesaj harbi yazdiysam özür dileyeceğim Yazdiysam galeyana gelip çok üzülürüm .Sadece tatanka neydi öyle gibi bir mesaj yazdim daha fazlası değil. Ayrıca evet affetmek unutmak güzeldir. Yüreğinde iyilik ve merhamet bulunan herkesin yaptığı bisey güzel bişey. Haaa ben olduğu gibi gelsin demiyorum zaten revize olsun bu değişsin. Davaya inanıyorsa gelsin. Biz bizimle aynı yolda yuruyeni, gerekirse koltugundan vazgeceni, dava arkadaşınım sonuna kadar yanında olanı isteriz yanımızda. Ha şimdi chp i bırakırsa aynı adam olmayacak mı?kabul edin etmeyin chp çıktı çizgisinden. Birde neden yapiyorsunHala carpitiyorsun hala
Peki bu sana son mesajim olsun cunku birkac gun once tacizci terorist yanlısı diye iftira ve hakaret ettigin bir siyasetci icin bugun "Kendisi isterse gecmise sunger cekerse davamizda yer var." diyen biri icin daha fazla parmaklarimi yoramam
Nerde onlarda o cesaret.
Erdoğan Bayraktar 17-25 aralıkta ne yaptıysam erdoganın bilgisi dahilinde yaptım, o da istifa etmeli dedi de ne oldu
Cabuk mu unutuyorsunuz, bilerek mi böyle safa yatıyorsunuz hayret.
Haklısın sen soda dağıtmaya devam etO mesajdaki ince çizgiyi bile anlayamamış insanın üzerine gitmemek lazım
Bu yani :)
Başka bişey bulamadın mı :)
Şu an saydım da 50 yi geçiyor.Daha aklıma gelmeyen çook kişi var .Doğuda yaşıyorum ve burdaki hdp'li genç kesimin hepsi muharrem inceye verdi.Hdp kesimi inceyi seviyor.Orta yaşlılar demirtaşa veriyor ama genç kesim inceye verdi.Sadece benim bildiğim 25 hdp li var inceye veren.Zaten bu yüzden demirtaş hdp den düşük aldı.
Haklısın sen soda dağıtmaya devam et
Neden oy verenleri sadece insan olarak göremiyoruz ? (düzeltme yaptım belki mesajınızı yanlış anladım diye)
Muharrem İnce bile kabul etti de seçmenleri edemedi :)Büyük zevkle canım
Millet dün geceden beri kıvranıyor,bi türlü hazmedemedi napıyım
Hayatım bunun kararını ben veremem, K Kazen nasıl uygun görürse öyle yaparız.Bence bu başlık kapatılmalı. Şu saatten sonra o bunu şu şunu yaptı diye buraya yazmak gerilmekten başka hiçbir şeye yaramıyor. Mune
E ama her seçim aynı tam uçuşa gecicez bir gülme geliyor ayran mı dokunuyor ki bende hep iciyorum amaNeyse Muharrem İnceciğim acıklamasını yaptı, gerekenleri söyledi.
Tehdit mehdit diye kafamız bulansa da gönlümüzü ferahlattı.
Bu saatten sonra konusmak anlamsız.
Biz onun kadar olgun karsılayamadık belki de. Adamı yine takdir ediyorum.
Artık ülkeyi ucurup süper guc yapmak için RTEnin önünde engel de kalmadı. Hep bir bahanesi vardı şu da olunca ucacagız bunda da secin coşacağız diye
Haydi uçalım madem...
Bende kutluyorum.. kk gibi gemim batti camura yatti demedigi icin:)Muharrem İnce yi gönülden kutluyorum.
Neyse Muharrem İnceciğim acıklamasını yaptı, gerekenleri söyledi.
Tehdit mehdit diye kafamız bulansa da gönlümüzü ferahlattı.
Bu saatten sonra konusmak anlamsız.
Biz onun kadar olgun karsılayamadık belki de. Adamı yine takdir ediyorum.
Artık ülkeyi ucurup süper guc yapmak için RTEnin önünde engel de kalmadı. Hep bir bahanesi vardı şu da olunca ucacagız bunda da secin coşacağız diye
Haydi uçalım madem...
Tamam ablacım, en iyisini siz bilirsiniz tabi. Kolay gelsin. Ben de okudukça üzülüyorum girmemek daha iyi bu başlığa.
Bende kutluyorum.. kk gibi gemim batti camura yatti demedigi icin:)