Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Arkadaşım boşuna parçalama kendini
16 yıl yedi 50 yıl yesede helal olsun diyen bir kitle var karşında
Kul hakkı mı ? O da neymiş

Son düzenleme:
Bu beraber miting yaptığını göstermez. Adamlar o şekil geldiyse gidin mi diyecekti o kadar kalabalıkta sorun mu çıkacaktı. Hem son yılların moda lafı var hani provakasyon diye. Belki de öyle bir olay. O partiden olmayan birileri algı yaratıyor belki. Dedim yaa son yıllarda böyle oldu bu olay. Her sey düşünülebilir. Şimdi aklamaya çalıştığımi düşüneceksiniz ama alakası yok ne demek istediğimi anlamışsınızdır

He ya, Erdogan bizim dediklerimizi o kadar önemsiyor ki hdp'nin dilekcesini red etmedi Ay dur biraz bende emoji kullanayim

Ki bizim dediklerimiz hdp'nin secime katilsin degil ya. Ha eger hdp pkk ile is birligi yoksa o zaman elbette katilsin.
Niye Demirtas kürtlerden oy alamiyormus? Sen ciddimisin? Ister gecmis secimlerin grafiklerini göstereyim. Hdp'ye milyonlar oy veriyor.

Erdogan niye hdp'ye izin verdi biliyormusun? Kürtler yoksa chp'ye yada baska partileri vereceginden korktu. Yani siyasi cikari icin. Ha eger bunu onaylamiyorsan sorunun Erdoganladir, Ince ile degil.

Sana defalarca yazdim iftira atma kanitla gel diye sen en son seni alintilayanlara cevap vermeyecegini soyledin o yuzden alintilamadim. Evet benim gözümde dun dedigini bugun inkar eden "bu uye"den oteye gidemiyorsun ne yazik ki.
sizin gözünuzde ileriye gitme gayretim olduğunu nereden çıkardınız
sanırım fazla egitimden okudugunu anlamak yerine derinine iniyorsunuz mesajın.Ama inememissiniz. Zira açık konuşmak yerine hep alttan konuşmaya çalıştığınız gibi.Ayrica evet alıntina cevap vermeme hakkım var ancak kaçak dövüşme diye.Ya hakkaniyetiyle alintiyap cevap verirsem devam et vermezsem bak bak cevap veremedi de prim yap. Ayrıca askerin moralinden banane
Sözünden bahsediyorsunuz bunun açıklamasını yapmıştım sizde yeterli gormemistiniz yine.Benim moralim ne olacak sözü ile aynidir bana göre .Çünkü orada sorulan soru başka bisey degil askerin morali. Harbi anlamakta güçlük çekiyor olabilir misiniz?

İpini çekmedi canım.git o adamlara sor.erdoğan için can feda derler.
Hiç birinin ağzından erdoğan hakkında kötü söz duymadım.sen duydun mu?

Nerde onlarda o cesaret.
Erdoğan Bayraktar 17-25 aralıkta ne yaptıysam erdoganın bilgisi dahilinde yaptım, o da istifa etmeli dedi de ne oldu
Cabuk mu unutuyorsunuz, bilerek mi böyle safa yatıyorsunuz hayret.

Artık "oy" alamıyor yazmıştım ama hala eski seçimler diyorsunuz .Birde geçmiş seçimin değil şimdiki seçimin grafigindeki oyuna baktınız mi demirtasın?

Hala carpitiyorsun hala
Peki bu sana son mesajim olsun cunku birkac gun once tacizci terorist yanlısı diye iftira ve hakaret ettigin bir siyasetci icin bugun "Kendisi isterse gecmise sunger cekerse davamizda yer var." diyen biri icin daha fazla parmaklarimi yoramam

M
İşte Muharrem İnce de emindi çok, sizin emin olduğunuz gibi. Kazanacağına adı gibi emindi, hakaretler ediyordu.
AKP'ye oy veren her iki kişiden biri cahil ve eğitimsiz haklısınız.
Muharrem ince seçmene hiç hakaret etmedi ki...sadece erdogana cevap verdi...seçmenle ilgili söylediği tek bir söz söyleyebilir misiniz

Inci yakın hissetmeseler neden gitsinler yapma. Demirtaş a ziyarete gitti tabiki gelecekler.

Hanımlar,
seçim bitti, seçimi ve seçim sonrasında değerlendirin ama hakaret edip aşağılamadan lütfen.

Saraylım,
oylar vs belki haklısınızdır, belki değilsinizdir benim birşey hatırlamama gerek yok, ben akp seçmeni değilim ki, ona oy da vermedim hiç, herhangi bir partiye bağlılığım olmadığından her iki yönlü düşünüp değerlendirme yapıyorum rahatça, ben size seçmenin duygusal bağından bahsediyorum, yadsınamaz bir gerçektir ama bunu hep göz ardı ediyorsunuz, elbette ileride bizim bilmediğimiz başka şeyler varsa çıkar, hiçbirşey gizli kalmaz lakin hala bazı şeylere hikaye diyorsunuz, Muharrem bey bile sizin çalındı diye iddia ettiğiniz oyların sonucu değiştirmeyeceğini söyledi, değiştirecek kadar fazla olsaydı Muharrem bey üstüne gitmez miydi? Yani siz şu söyleminizle Muharrem beyde sessiz kalıyor olana bitene razı geliyor demek istiyorsunuz, İnce'ye en büyük haksızlığı siz yapmış oluyorsunuz bu durumda, Muharrem bey çalındı diye iddia ettiğiniz oyların peşine düşmüyor demiş oluyorsunuz, ki eğer ciddi bir fark yaratacak olsaydı peşine düşerdi emin olun, bugün ondan çok başka açıklamalar duyardınız sonucu değiştirecek kadar farklar olsaydı, geçen sefer Yalova seçimlerinde günlerce uğraşmıştı çünkü ortada sonucu etkileyecek büyük bir fark olduğunu biliyordu, benim gördüğüm Muharrem İnce işi sonuna kadar götürecek cesarette bir adam çünkü, susmazdı, ysk yargı ne gerekiyorsa yapardı.

Peki madem size birşey daha diyeyim, Akp için İzmir'den akp çıkarmak önemlidir, neden akp çıkmadı? Yalova İstanbul hikaye diyorsunuz ya, neden İzmir yine yeniden CHP çıktı, İzmir Aydın Muğla daha mı iyi sahip çıktı sandıklarına?

Muharrem beyin açıklamasını tam olarak dinleme imkanı bulamadım ama sanırım özeleştiri yapmış, sizlerde özeleştiri yapın diyorum sadece, akp ötekileştiriyorsa aynı ötekileştirmeyi bir takım muhalefet seçmeni de yapıyor, kendileri zeki, kendileri bilgili, kendileri mağrur tavrına giriyorlar.
Bu yaklaşım olmuyor diyorum size, yıllardır dedim size hatırlarsanız, bu üslup sadece kışkırtır, öfkeyi büyütür, muhalefet başa gelirse sonumuz olur algısı yaratır. Halbuki siyaset bu, bugün akp, yarın chp iktidar olur ve muhalif partilerde başa gelse geçmişten ders aldıkları için herkese eşit yaklaşır ama bunu göstermeyi başaramamalarının sebebi biraz kendileri, biraz seçmenlerinin suçlayıcı dili.

Bence bu başlık kapatılmalı. Şu saatten sonra o bunu şu şunu yaptı diye buraya yazmak gerilmekten başka hiçbir şeye yaramıyor. Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…