Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Memleket meselesini bıraktım dedim ama ruhumda var içime işlemiş bırakıp gidemiyorum...

Ben gerçekten eğitimli, düşünen, okuyan , araştıran bir insanın bir çıkarı yoksa akp ye ve erdoğana oy vereceğini düşünmüyorum...bunda çok emin ve iddialıyım da...kendileri de yıllar önce söylediler zaten eğitim oranı düştükçe oy oranı artıyor diye...
Fakat bilmemek değil öğrenmemek, ögretmemek ayıp...bir insanın eğitimsiz olması kendi suçu değildir...bence ayıp da degildir hatta aşağılanacak bir şey hiç değildir...bir insan cahil olabilir, sen egitimliysen biliyorsan öğreteceksin...aşağılamak yerine kucaklayıp eğiten birileri olursa memlekette çok şey değişecek..kim olduğu önemli degil chp iyi parti akp Muharrem ince bi başkası...yol burdan geciyor aslinda

Valla ben yol kelimesini mesajimda yazmadim bile.kendim saglikciyim.her alanda oldugu gibi sagliktada nrrelere geldigimizi goruyorum.ayrica tabiki sadcee bunalr deil.yasam seklimizdeki ozgurluklerde cok buyuk sebepler.onlari burada anlatmaya kalksam dini icerik diye ban yiyorum.ceplerini doldurma gayesinde olsalar hizmet etmeye gerekte duymazlar sadece doldurmakla yetinirler digerlerinin yaptigi gibi.ben alafa deil icraata bakiyorum kisaca.oyuzdende oyumu veriyorum hic pismanda olmadim

Görevi olanlar, yapmak zorunda olanlar neden yan gelip yattı???
Göreviydi görevini yaptı işte.kendi ağzınla söylüyorsun

Görevi olanlar, yapmak zorunda olanlar neden yan gelip yattı???
Göreviydi görevini yaptı işte.kendi ağzınla söylüyorsun
Görevi diyorum, bakın hala görevi diyorum :) YAPMAK ZORUNDA diyorum. Ama yaparken aynı zamanda çalıyorsa, çirkin bir üslubu varsa, insanlara kafasına göre ‘münafık’ diyebiliyorsa ona yaptığı hizmetler için oy verenlerin de bir dur demesi gerektiğini düşünüyorum.

Neyse siz ceplerini doldurduğuna ikna olamıyorsunuz anlaşılan. Peki diyorum :)

Umarım hiçbir taraf verdiği karardan pişman olmaz.

eğitimli kültürlü olupta akpye oy veriyorsa napıcaksınız.sadece köydeki çoban mı oy veriyor sanıyorsunuz.benim doktor arkadaşımda oy veriyor.üniversiteli kardeşlerimde oy veriyor.
Ülkenin yarısından çoğu oy veriyorsa bi saygı duyun lütfen.

Ben çaldığına inanmıyorum.

16 yıldır çalarak bu kadar hizmet ediyorsa,varsın 50 yıl daha çalsın.

Erdoğan “Cemevlerine hukuki statü tanıyacağız” derken -ki cemevleri hukuki olarak ibadethane zaten bu konuda ki tavrını merak ediyorum
Zira kendisi alevi vatandaşları yok sayan bir lider .

İyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum
Almayada devam ediyorum
Sizin için iyi bir eğitimin sınırı nedir bilemiyorum tabi sizin eğitiminiz ne seviyededir size ulaşabilirmiyiz muamma
2 lisans 1 yüksek lisans diplomasına sahibim
Doktoraya devam ediyorum
Cumhurbaşkanlığında Erdoğan’a oy verdim
Herhangi şahsi bir çıkarımda yok

Be
Benim kastettiğim eğitim üniversite egitimi degil

Bir bakayım dedim ki; hala seçim konuşuluyor
Atı alan Üsküdar 'ı geçti ,

Derhal merakını gidereyim ..
Mantıklı düşünmek için mantık şart ama hakaret olarak algılamazsan, zaten mantık kazandı.Hala mantık yürütemiyorsanız sizin sorununuz .
Yol yapmış övünmüşüz,Pist yapmış övünmüşüz,Okul yapmış övünmüşüz,Marmaray yapmış övünmüşüz
Metrolarla 1 saatte gidilen yerleri 5 dk düşürmüş övünmüşüz.
Kocaman hastaneler yapmış övünmüşüz,18 yaşına kadar hiç bir çocuk ücret ödemeden hastanelerde tedavi görmüş övünmüşüz,
İlaç kuyrukları bitmiş herkes eşit şekilde her istediği eczaneden ilaç almış övünmüşüz,
Özel hastanelerde devlet katkısıyla muayene olmuşuz övünmüşüz,
Okullarda ücretsiz kitap dağıtılmış övünmüşüz,
Dershaneler bitmiş parası olmayan çocuklarda eşit ek derslerle eğitim görmüş övünmüşüz,
4+4+4 olmuş artık herkes en az lise okumak zorunda bırakılmış övünmüşüz,
Devlet hastanelerinde doktor olmasına rağmen özel muayenelerine hasta çağırıp,bıçak parası diye dünya kadar para alıp fakirin evini arabasını sattıran halkı sömüren doktorların özel muayene hanelerini kapattırmış övünmüşüz.
Eşit yaşam ilkesiyle,herkesin giyim kuşamıyla özgürce giyinip okumasını çalışmasını sağlamış övünmüşüz.
Kadınlarımıza istihdam için ,teşvik kredisi açmış bir çok arkadaşımın aldığı gibi şirket açmak için geri ödemesiz teşvik vermiş övünmüşüz,
Çocukların mukaddes yaşlı anne babasına bakması için bile ,üzerine maaş bağlamış övünmüşüz.
Annenin engelli yavruna seve seve bakacağı zamanda destek için,sırf kendi çocuğuna baksın diye maaş bağlamış övünmüşüz.
Bebek yapmak için niyet eden annelere bebek parası vermiş övünmüşüz.
Çamurdan put yaparak halkın vergisiyle her yeri heykel doldurmamış onun yerine insanlar aileleri ile vakit geçirsin diye her ilçeye büyük parklar yaptırmış övünmüşüz.
Yaptığı doğruların da ,yanlışların da arkasında durmuş övünmüşüz.
Avrupa 'da parmakla gösterilip herkesin el sıkmak için sıraya girdiği lider olmuş övünmüşüz.
Biz eskiden ikiye katlanarak,Diğer Ülke başkanlarının önünde kolları bacak arasında oturan liderleri de gördük.
Bana Türkiye'nin durumunu tek kelimeyle anlatın deseniz ;iyidir derim. 2 kelimeyle anlatın deseniz ;iyi değilim diyen liderleri de gördük.
Memlekette petrol vardı da ,şerbet yapıp biz mi içtik diyen liderleri de gördük.
Kadınlara çalışın diyerek eskiler gibi erkeklerin ellerine baktırmayarak öz güven aşılamış övünmüşüz.
İssizlik maaşını askeri ücretten bile yüksek boyuta çıkartmış övünmüşüz,
Her bireyi özel sağlık sigortasıyla koruma altına almayı vaat etmiş övünmüşüz.
Her insanın rahatlıkla ev alabilmesi için kredi oranlarını düşürmek adına kendi bankalarında düşük faizle kredi açmış övünmüşüz.
Ama haklısınız hepsini babam yapmayacaktı ya ,,,,mecburdu değil mi?
Biz gururla onurla verdiğimiz oyun arkasındayız ... Korkak değiliz pişman değiliz olmayacağız ...
Biz eksilerini de elbette gördük ama artılarına sahip çıkmak için irademizi kullandık.
Ve Hak olan kazandı .
Bence de hayırlısı olacak ...
Küçük bir video ile de kapanış yapacağım.
Şunu belirtmek isterim ki iyi ki sizin düşüncelerinizde olanlar değil de demokrasi kazandı.

İşte Muharrem İnce de emindi çok, sizin emin olduğunuz gibi. Kazanacağına adı gibi emindi, hakaretler ediyordu.
AKP'ye oy veren her iki kişiden biri cahil ve eğitimsiz haklısınız.

Sevgili Mavi ne yazık Ki bakmak ve görmek aynı şey değildir!herkes bakar ancak herkes aynı şeyleri göremez.

Ben çaldığına inanmıyorum.

16 yıldır çalarak bu kadar hizmet ediyorsa,varsın 50 yıl daha çalsın.
Mükemmel bir bakış açısı.
Yalova’dakilere ‘kendini ifade edemeyen, ezik insanlar’ diyen bi adayı seçmek kadar mükemmel.

Neyse.

Yorumları okuyunca aslında baştan beri umudun çok az olduğunu fark ettim; bi İnce'den yana ışık vardı, inşallah devamında güzel değerlendirilir. Çok net görebiliyorum ki bizim millete "Din" dediğin an bitiyor olay. Her türlü anlaşmayı gösterin (Misal Ankara karşısında Kudüsün başkent tanınması), her türlü toplumsal yaraya parmak basın (Çocuk ve hayvan istismarları-cezaların yetersizliği) ne derseniz deyin; "Dini lider" dendiği an bitiyor iş. Çok şahane bir algı, sene sene oturtuldu zihinlere, muhalifler arasındaki kimi ayarsızların laflarını çekip çekip dinsizliği akpli olmayan herkese mühürlediler. Akp içinde ne Bakara Makaralar(!) yutuldu, kimlerin oğulları kumarhanelerde elinde viskisiyle basıldı ama hayır, "Dinden" gidildi, her açıklama dini, her örnek dini "Alimden zalim doğmuştur, Habille Kabil, cahiliye döneminde" bla bla... Din(!) sadece akp için vardı, çok güzel de gitti buradan...

Dünden beri şu topik altında üstü kapalı defalarca ne vatan sevgisi, ne dini kaldı muhalefetin, sevinirken bile aynı vurgu. Bir siyasi yorum içinde "Şükür, inşallah, gönlümüzdeki oldu" sözlerini kullanırken devamında "Vatanı size bırakmadık, vatan sevgisi kazandı Allah doğrunun yanındadır, bizim yanımızdaydı, yanılmadık" demek; Allah'ın(!)/Elçisinin(!) siyasi parti mensubu olduğu demekten başka bir şey değil. Böyle bir görüşe, bu şekilde bir kazanıma saygı duymuyorum bunun da altını çizmek isterim. Saygıdeğer bir sevinme şekli görseydim, duyardım, karşı tarafı laf altından dinsiz imansız hain gösteren ve üzerine "Ben öyle bişi demedim ki, alındıysanız sizin sorununuz bilemem" diye aklıyla alay etmeye çalışanlara diyeceğim tek bir şey var: Seçimi bir siyasi parti/Siyaset adamı kazandı, Allah - din değil. Bunu ayırın, sonra tebrik edelim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…