- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Maskeler düşmeye başlamış
Eh dolar da 4.76
Batış is coming....
Bir bakayım dedim ki; hala seçim konuşuluyor
Atı alan Üsküdar 'ı geçti ,
Derhal merakını gidereyim ..
Mantıklı düşünmek için mantık şart ama hakaret olarak algılamazsan, zaten mantık kazandı.Hala mantık yürütemiyorsanız sizin sorununuz .
Yol yapmış övünmüşüz,Pist yapmış övünmüşüz,Okul yapmış övünmüşüz,Marmaray yapmış övünmüşüz
Metrolarla 1 saatte gidilen yerleri 5 dk düşürmüş övünmüşüz.
Kocaman hastaneler yapmış övünmüşüz,18 yaşına kadar hiç bir çocuk ücret ödemeden hastanelerde tedavi görmüş övünmüşüz,
İlaç kuyrukları bitmiş herkes eşit şekilde her istediği eczaneden ilaç almış övünmüşüz,
Özel hastanelerde devlet katkısıyla muayene olmuşuz övünmüşüz,
Okullarda ücretsiz kitap dağıtılmış övünmüşüz,
Dershaneler bitmiş parası olmayan çocuklarda eşit ek derslerle eğitim görmüş övünmüşüz,
4+4+4 olmuş artık herkes en az lise okumak zorunda bırakılmış övünmüşüz,
Devlet hastanelerinde doktor olmasına rağmen özel muayenelerine hasta çağırıp,bıçak parası diye dünya kadar para alıp fakirin evini arabasını sattıran halkı sömüren doktorların özel muayene hanelerini kapattırmış övünmüşüz.
Eşit yaşam ilkesiyle,herkesin giyim kuşamıyla özgürce giyinip okumasını çalışmasını sağlamış övünmüşüz.
Kadınlarımıza istihdam için ,teşvik kredisi açmış bir çok arkadaşımın aldığı gibi şirket açmak için geri ödemesiz teşvik vermiş övünmüşüz,
Çocukların mukaddes yaşlı anne babasına bakması için bile ,üzerine maaş bağlamış övünmüşüz.
Annenin engelli yavruna seve seve bakacağı zamanda destek için,sırf kendi çocuğuna baksın diye maaş bağlamış övünmüşüz.
Bebek yapmak için niyet eden annelere bebek parası vermiş övünmüşüz.
Çamurdan put yaparak halkın vergisiyle her yeri heykel doldurmamış onun yerine insanlar aileleri ile vakit geçirsin diye her ilçeye büyük parklar yaptırmış övünmüşüz.
Yaptığı doğruların da ,yanlışların da arkasında durmuş övünmüşüz.
Avrupa 'da parmakla gösterilip herkesin el sıkmak için sıraya girdiği lider olmuş övünmüşüz.
Biz eskiden ikiye katlanarak,Diğer Ülke başkanlarının önünde kolları bacak arasında oturan liderleri de gördük.
Bana Türkiye'nin durumunu tek kelimeyle anlatın deseniz ;iyidir derim. 2 kelimeyle anlatın deseniz ;iyi değilim diyen liderleri de gördük.
Memlekette petrol vardı da ,şerbet yapıp biz mi içtik diyen liderleri de gördük.
Kadınlara çalışın diyerek eskiler gibi erkeklerin ellerine baktırmayarak öz güven aşılamış övünmüşüz.
İssizlik maaşını askeri ücretten bile yüksek boyuta çıkartmış övünmüşüz,
Her bireyi özel sağlık sigortasıyla koruma altına almayı vaat etmiş övünmüşüz.
Her insanın rahatlıkla ev alabilmesi için kredi oranlarını düşürmek adına kendi bankalarında düşük faizle kredi açmış övünmüşüz.
Ama haklısınız hepsini babam yapmayacaktı ya ,,,,mecburdu değil mi?
Biz gururla onurla verdiğimiz oyun arkasındayız ... Korkak değiliz pişman değiliz olmayacağız ...
Biz eksilerini de elbette gördük ama artılarına sahip çıkmak için irademizi kullandık.
Ve Hak olan kazandı .
Bence de hayırlısı olacak ...
Küçük bir video ile de kapanış yapacağım.
Şunu belirtmek isterim ki iyi ki sizin düşüncelerinizde olanlar değil de demokrasi kazandı.
Bende o gunu bekliyorum.aynen dediginiz gibi olacak.o zaman bu savunanlari gorecegizHemde nasil bir batis. Diyorum ya en büyük akp'liler bile gün gelecek "ben asla oy vermedim onlara" diyecek. Ve o gün pek yakinda. Insanlar 1-2 ay idare eder soganin 7 tl olmasi. Dis mihrak diyerek magduriyetini büyütüp ve Erdogani büyük kurtarici olarak görmek icin yaparlar. Ancak bu yillarca sürecekse is sikinti. Cünkü dava dedikleri sey cabuk bitiyor. Maddiyat daha önemli. Istersen bunu Arinc, Davutoglu ve Gökcek'e sor.
Halen yalan söylüyorsun ya. Inanilmaz. Hdp ile miting yapmadi. Burda yalan bilgi yayma. Sadece ortada 1 foto dolaniyor, neydi belirsiz olan. Nasil oy paylasiyor, ittifak kurmadi ki.
Yemin ederim insan bare kul hakkindan korkar.
Daha önce buraya yazdımHemde nasil bir batis. Diyorum ya en büyük akp'liler bile gün gelecek "ben asla oy vermedim onlara" diyecek. Ve o gün pek yakinda. Insanlar 1-2 ay idare eder soganin 7 tl olmasi. Dis mihrak diyerek magduriyetini büyütüp ve Erdogani büyük kurtarici olarak görmek icin yaparlar. Ancak bu yillarca sürecekse is sikinti. Cünkü dava dedikleri sey cabuk bitiyor. Maddiyat daha önemli. Istersen bunu Arinc, Davutoglu ve Gökcek'e sor.
Bir bakayım dedim ki; hala seçim konuşuluyor
Atı alan Üsküdar 'ı geçti ,
Derhal merakını gidereyim ..
Mantıklı düşünmek için mantık şart ama hakaret olarak algılamazsan, zaten mantık kazandı.Hala mantık yürütemiyorsanız sizin sorununuz .
Yol yapmış övünmüşüz,Pist yapmış övünmüşüz,Okul yapmış övünmüşüz,Marmaray yapmış övünmüşüz
Metrolarla 1 saatte gidilen yerleri 5 dk düşürmüş övünmüşüz.
Kocaman hastaneler yapmış övünmüşüz,18 yaşına kadar hiç bir çocuk ücret ödemeden hastanelerde tedavi görmüş övünmüşüz,
İlaç kuyrukları bitmiş herkes eşit şekilde her istediği eczaneden ilaç almış övünmüşüz,
Özel hastanelerde devlet katkısıyla muayene olmuşuz övünmüşüz,
Okullarda ücretsiz kitap dağıtılmış övünmüşüz,
Dershaneler bitmiş parası olmayan çocuklarda eşit ek derslerle eğitim görmüş övünmüşüz,
4+4+4 olmuş artık herkes en az lise okumak zorunda bırakılmış övünmüşüz,
Devlet hastanelerinde doktor olmasına rağmen özel muayenelerine hasta çağırıp,bıçak parası diye dünya kadar para alıp fakirin evini arabasını sattıran halkı sömüren doktorların özel muayene hanelerini kapattırmış övünmüşüz.
Eşit yaşam ilkesiyle,herkesin giyim kuşamıyla özgürce giyinip okumasını çalışmasını sağlamış övünmüşüz.
Kadınlarımıza istihdam için ,teşvik kredisi açmış bir çok arkadaşımın aldığı gibi şirket açmak için geri ödemesiz teşvik vermiş övünmüşüz,
Çocukların mukaddes yaşlı anne babasına bakması için bile ,üzerine maaş bağlamış övünmüşüz.
Annenin engelli yavruna seve seve bakacağı zamanda destek için,sırf kendi çocuğuna baksın diye maaş bağlamış övünmüşüz.
Bebek yapmak için niyet eden annelere bebek parası vermiş övünmüşüz.
Çamurdan put yaparak halkın vergisiyle her yeri heykel doldurmamış onun yerine insanlar aileleri ile vakit geçirsin diye her ilçeye büyük parklar yaptırmış övünmüşüz.
Yaptığı doğruların da ,yanlışların da arkasında durmuş övünmüşüz.
Avrupa 'da parmakla gösterilip herkesin el sıkmak için sıraya girdiği lider olmuş övünmüşüz.
Biz eskiden ikiye katlanarak,Diğer Ülke başkanlarının önünde kolları bacak arasında oturan liderleri de gördük.
Bana Türkiye'nin durumunu tek kelimeyle anlatın deseniz ;iyidir derim. 2 kelimeyle anlatın deseniz ;iyi değilim diyen liderleri de gördük.
Memlekette petrol vardı da ,şerbet yapıp biz mi içtik diyen liderleri de gördük.
Kadınlara çalışın diyerek eskiler gibi erkeklerin ellerine baktırmayarak öz güven aşılamış övünmüşüz.
İssizlik maaşını askeri ücretten bile yüksek boyuta çıkartmış övünmüşüz,
Her bireyi özel sağlık sigortasıyla koruma altına almayı vaat etmiş övünmüşüz.
Her insanın rahatlıkla ev alabilmesi için kredi oranlarını düşürmek adına kendi bankalarında düşük faizle kredi açmış övünmüşüz.
Ama haklısınız hepsini babam yapmayacaktı ya ,,,,mecburdu değil mi?
Biz gururla onurla verdiğimiz oyun arkasındayız ... Korkak değiliz pişman değiliz olmayacağız ...
Biz eksilerini de elbette gördük ama artılarına sahip çıkmak için irademizi kullandık.
Ve Hak olan kazandı .
Bence de hayırlısı olacak ...
Küçük bir video ile de kapanış yapacağım.
Şunu belirtmek isterim ki iyi ki sizin düşüncelerinizde olanlar değil de demokrasi kazandı.
Doktor olmus ama sadece akpye oy verdigi icin cahil.. hmms ayni kisi chp ye verse bilgin olacakti yani:)eğitimli kültürlü olupta akpye oy veriyorsa napıcaksınız.sadece köydeki çoban mı oy veriyor sanıyorsunuz.benim doktor arkadaşımda oy veriyor.üniversiteli kardeşlerimde oy veriyor.
Ülkenin yarısından çoğu oy veriyorsa bi saygı duyun lütfen.
Daha önce buraya yazdım
Tekrar yazayım reisleri zerre kadar sevmiyor bu memleketi ve insanını
Saygı duysa seçmenin seçtiği başbakanı belediye başkanlarını görevden almazdı bir gece de
İstedikleri kadar vatan sevgisinden dem vursunlar eğreti duruyor.
Saydığın isimlerde 1 numaralı adamlarıydı noldu?
İşine gelmeyince ipini çekti hepsinin
Eki Görüntüle 2161369
Bu fotoğrafa bir açıklamanız var mi?Neden demirtasın bizzat aldığı oy %8 iken hdp %12 lerde...hdpli secmen asla chpye
Oy vermeyeceğine göre.Bir ihtimal 2.tura kalsaydı verirdi. Muhtemel en yüksek ihtimal her 4 kisilik aileden biri hdpye demokrasi adina!! Ayrica neden bu kadar düşük seviye ile tartışıyorsunuz yalancı falan çok ayip bak böyle seylersiz egitimlilere yakistiramadım dogrusu
Doktor olmus ama sadece akpye oy verdigi icin cahil.. hmms ayni kisi chp ye verse bilgin olacakti yani:)
Canlari aciyo normal bu tepkiler :)Aydın ileri görüşlü olucaktı hatta :)
Evet, millet hdp bayragini getirdiyse, Ince ne yapsin? Hdp secmeni Ince'ye oy vermek istiyorsa (ki bu niye bu kadar olanaksiz anlamiyorum) Ince ne yapsin? Ayni Hdp secmeni Erdogan'a oy vermis olsaydi birden iyi secmenmi olacakti?
Sen chp'nin bizzat hdp ile beraber calistigini söyledin. Nerede bunun kaniti? Bir bulanik foto'yu kanit olarak kabul etmiyorum. Eh kanit sunamadigindan dolayi bol pacadan attigin belli oluyor.
Madem hdp bu kadar zoruna gidiyor, niye Erdogan, Demirtasin secimlere katilmasina müsade etti? Hdp, devletten ödemek aldi kampanyasi icin, biliyorsun demi? Eger Erdogan istemeseydi, hdp'nin dilekcesini red ederdi. Bunu kac defa sana sordum ancak ya cevap vermiyorsun, ya sadece emojiler ile laf vurdugunda saniyorsun. Chp'den bu konuda hesap soracaksin (ki ortada birsey yok), önce Akp'den sor!!!
Sana defalarca yazdim iftira atma kanitla gel diye sen en son seni alintilayanlara cevap vermeyecegini soyledin o yuzden alintilamadim. Evet benim gözümde dun dedigini bugun inkar eden "bu uye"den oteye gidemiyorsun ne yazik ki.Truman Show
"Bu" üye geldi merhaba "bu" kelimesi siz yazınca sevimli oluyordu dimi afedersiniz matmazelhani bir de incelik yapıp bana yazsaydınız keşke BU üye böyle ortalıkta başkasının alintisi uzerinde amigoluk yapandan hiç hoşlanmıyor zira evet hitabeti, inandığını uygulamaya çalışması güzel ve bizim davamıza inanır gönül verirse neden olmasın. Biz insana insan olduğu için değer vermeyi biliyoruz şükür.Bu bir nimettir Adamı kendi hevesatiyla yakan bir parti var.Ve evet incenin hataları da var ancak önce kendine inanana mert olana,hatasına hataliyim evet ,eksiğimiz var evet diyerek ileriye bakabilene ben sözlerimin arkasındayım bugüne kadar hitabeti ile ilgili birşey yazdım mı hatırlamıyorum .
fotoğrafın gercekliginemi inanmiyorsun. Yahu adamlar bangır bangır bağırdı. Elbet reddederdi ancak o sizin dediğiniz kadar kolay mi hdp ve seçmenlerinden önce sizler baslardiniz bu ülkede demokrasi yok diye. Ayrıca grafiklerde gayet net gösteriyor demirtas artık Kürtlerden oy alamıyor alamıyor.Cb seçim anketlerindeni oylardan bariz belli. O aradaki farkı nasıl doldurdu?Evet, millet hdp bayragini getirdiyse, Ince ne yapsin? Hdp secmeni Ince'ye oy vermek istiyorsa (ki bu niye bu kadar olanaksiz anlamiyorum) Ince ne yapsin? Ayni Hdp secmeni Erdogan'a oy vermis olsaydi birden iyi secmenmi olacakti?
Sen chp'nin bizzat hdp ile beraber calistigini söyledin. Nerede bunun kaniti? Bir bulanik foto'yu kanit olarak kabul etmiyorum. Eh kanit sunamadigindan dolayi bol pacadan attigin belli oluyor.
Madem hdp bu kadar zoruna gidiyor, niye Erdogan, Demirtasin secimlere katilmasina müsade etti? Hdp, devletten ödemek aldi kampanyasi icin, biliyorsun demi? Eger Erdogan istemeseydi, hdp'nin dilekcesini red ederdi. Bunu kac defa sana sordum ancak ya cevap vermiyorsun, ya sadece emojiler ile laf vurdugunda saniyorsun. Chp'den bu konuda hesap soracaksin (ki ortada birsey yok), önce Akp'den sor!!!
Canlari aciyo normal bu tepkiler :)
İnce ufacık çocuğu azarlayıp indirmesini biliyoda,o hdp bayraklarını indirmesimi mi bilmiyor?
Bence körü körüne savunuyosun şuan
Neden böyle bir düşünceye kapıdınız anlayamadım doğrusu siyasi partilerde insanlar gibi doğar büyür yaşar ve ölür ...ammada buyüttünüz herşey in bir sonu vardır içinden yeni oluşumlar çıkararak daha güzel bir şekilde yoluna devam eder belki bilemeyiz...kim diyor mesela ben asla ANAP'a DSP ye yada Refah Partisine oy vermedim diye verdiyse verdim diyor vermesiyle vermedim takım tutar gibi o cenah, bu cenah bu takım, siz ,biz onlar çok enteresan...,insanlar hatalı olduğunu düşündüğü şeyleri yazdı zaten daha iyi bir alternatif oldugunu düsünürse o Parti'ye de verilir oy.. ne olacak o zaman sizin söylediklerimizi gerçeklesmiş mi olacak bu kafa yapısı yanlış bence bakın Muharrem İnce bugün çok güzel konuştu bence Muhalefet etmenin de güzel yolları olmalı buda iktidarın güzel işler yapmasını sağlar zatenHemde nasil bir batis. Diyorum ya en büyük akp'liler bile gün gelecek "ben asla oy vermedim onlara" diyecek. Ve o gün pek yakinda. Insanlar 1-2 ay idare eder soganin 7 tl olmasi. Dis mihrak diyerek magduriyetini büyütüp ve Erdogani büyük kurtarici olarak görmek icin yaparlar. Ancak bu yillarca sürecekse is sikinti. Cünkü dava dedikleri sey cabuk bitiyor. Maddiyat daha önemli. Istersen bunu Arinc, Davutoglu ve Gökcek'e sor.