Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Maskeler düşmeye başlamış
Eh dolar da 4.76
Batış is coming....

Hemde nasil bir batis. Diyorum ya en büyük akp'liler bile gün gelecek "ben asla oy vermedim onlara" diyecek. Ve o gün pek yakinda. Insanlar 1-2 ay idare eder soganin 7 tl olmasi. Dis mihrak diyerek magduriyetini büyütüp ve Erdogani büyük kurtarici olarak görmek icin yaparlar. Ancak bu yillarca sürecekse is sikinti. Cünkü dava dedikleri sey cabuk bitiyor. Maddiyat daha önemli. Istersen bunu Arinc, Davutoglu ve Gökcek'e sor.

Bende o gunu bekliyorum.aynen dediginiz gibi olacak.o zaman bu savunanlari gorecegiz

Halen yalan söylüyorsun ya. Inanilmaz. Hdp ile miting yapmadi. Burda yalan bilgi yayma. Sadece ortada 1 foto dolaniyor, neydi belirsiz olan. Nasil oy paylasiyor, ittifak kurmadi ki.

Yemin ederim insan bare kul hakkindan korkar.

Bu fotoğrafa bir açıklamanız var mi?Neden demirtasın bizzat aldığı oy %8 iken hdp %12 lerde...hdpli secmen asla chpye
Oy vermeyeceğine göre.Bir ihtimal 2.tura kalsaydı verirdi. Muhtemel en yüksek ihtimal her 4 kisilik aileden biri hdpye demokrasi adina!! Ayrica neden bu kadar düşük seviye ile tartışıyorsunuz yalancı falan çok ayip bak böyle seylersiz egitimlilere yakistiramadım dogrusu

Daha önce buraya yazdım
Tekrar yazayım reisleri zerre kadar sevmiyor bu memleketi ve insanını
Saygı duysa seçmenin seçtiği başbakanı belediye başkanlarını görevden almazdı bir gece de
İstedikleri kadar vatan sevgisinden dem vursunlar eğreti duruyor.
Saydığın isimlerde 1 numaralı adamlarıydı noldu?
İşine gelmeyince ipini çekti hepsinin

Truman Show
"Bu" üye geldi merhaba "bu" kelimesi siz yazınca sevimli oluyordu dimi afedersiniz matmazelhani bir de incelik yapıp bana yazsaydınız keşke BU üye böyle ortalıkta başkasının alintisi uzerinde amigoluk yapandan hiç hoşlanmıyor zira evet hitabeti, inandığını uygulamaya çalışması güzel ve bizim davamıza inanır gönül verirse neden olmasın. Biz insana insan olduğu için değer vermeyi biliyoruz şükür.Bu bir nimettirAdamı kendi hevesatiyla yakan bir parti var.Ve evet incenin hataları da var ancak önce kendine inanana mert olana,hatasına hataliyim evet ,eksiğimiz var evet diyerek ileriye bakabilene ben sözlerimin arkasındayım bugüne kadar hitabeti ile ilgili birşey yazdım mı hatırlamıyorum .

Ağzına sağlık arkadaşım.inan bunları yazmaya üşeniyorum artık.
İnşaallah okurlarda haklısın derler ama yok.illa laf cambazlığı yapıp başka yerden vurmaya çalışırlar.

Çok şükür bizim milletimizin çoğu anlıyor bunları.anlamayanda bi gün anlar umarım

Doktor olmus ama sadece akpye oy verdigi icin cahil.. hmms ayni kisi chp ye verse bilgin olacakti yani:)

İpini çekmedi canım.git o adamlara sor.erdoğan için can feda derler.
Hiç birinin ağzından erdoğan hakkında kötü söz duymadım.sen duydun mu?

Yanı başımızda Suriye gibi bir örnek varken birbirimize girmenin faydası yok. Ülkede sürekli iç savaş çıkarmaya çalışanlar varken ekmeklerine yağ sürmeyelim. Bir de koltuk değil halk diyenler var o yüzden umut hep var olmalı çocuklarımız için geleceğimiz için. Bu günün anlamlı cümlesi "bu ülke bölünmeyecek" teşekkür ederiz fedakarlığın icin.
Tanrı Türk'ü korusun.

Evet, millet hdp bayragini getirdiyse, Ince ne yapsin? Hdp secmeni Ince'ye oy vermek istiyorsa (ki bu niye bu kadar olanaksiz anlamiyorum) Ince ne yapsin? Ayni Hdp secmeni Erdogan'a oy vermis olsaydi birden iyi secmenmi olacakti?

Sen chp'nin bizzat hdp ile beraber calistigini söyledin. Nerede bunun kaniti? Bir bulanik foto'yu kanit olarak kabul etmiyorum. Eh kanit sunamadigindan dolayi bol pacadan attigin belli oluyor.

Madem hdp bu kadar zoruna gidiyor, niye Erdogan, Demirtasin secimlere katilmasina müsade etti? Hdp, devletten ödemek aldi kampanyasi icin, biliyorsun demi? Eger Erdogan istemeseydi, hdp'nin dilekcesini red ederdi.

Bunu kac defa sana sordum ancak ya cevap vermiyorsun, ya sadece emojiler ile laf vurdugunu saniyorsun. Chp'den bu konuda hesap soracaksan (ki ortada birsey yok), önce Akp'den sor!!!

İnce ufacık çocuğu azarlayıp indirmesini biliyoda,o hdp bayraklarını indirmesimi mi bilmiyor?

Bence körü körüne savunuyosun şuan

Sana defalarca yazdim iftira atma kanitla gel diye sen en son seni alintilayanlara cevap vermeyecegini soyledin o yuzden alintilamadim. Evet benim gözümde dun dedigini bugun inkar eden "bu uye"den oteye gidemiyorsun ne yazik ki.

fotoğrafın gercekliginemi inanmiyorsun. Yahu adamlar bangır bangır bağırdı. Elbet reddederdi ancak o sizin dediğiniz kadar kolay mi hdp ve seçmenlerinden önce sizler baslardiniz bu ülkede demokrasi yok diye. Ayrıca grafiklerde gayet net gösteriyor demirtas artık Kürtlerden oy alamıyor alamıyor.Cb seçim anketlerindeni oylardan bariz belli. O aradaki farkı nasıl doldurdu?

İnce ufacık çocuğu azarlayıp indirmesini biliyoda,o hdp bayraklarını indirmesimi mi bilmiyor?

Bence körü körüne savunuyosun şuan

Cocuk ile ne alaka? Cocugu kucagina verdiler! Yahu bayragi sorun ediyorsunuz ama Erdogan'in Hdp'yi secime koymasini sorun etmiyorsunuz! Madem hdp pkk'li, Demirtas niye hakaretten icerdede, terördan dolayi degil. Yakinda cikar zaten hapisten meclise girmek icin. Buda mi chp'nin sucu?

Yahu daha 2 yil önce Akp Barzani'nin bayragini asmisti Ankarada. Haburda bir bayragi degil, harbiden pkk'lilari davul zurna ile karsiladilar. Ha bunu ülkenin bekasi icin yaptigini kabul ediyorsan, ordaki bayrakta ülkenin bekasi icin kabul etmek zorundasin.

Neden böyle bir düşünceye kapıdınız anlayamadım doğrusu siyasi partilerde insanlar gibi doğar büyür yaşar ve ölür ...ammada buyüttünüz herşey in bir sonu vardır içinden yeni oluşumlar çıkararak daha güzel bir şekilde yoluna devam eder belki bilemeyiz...kim diyor mesela ben asla ANAP'a DSP ye yada Refah Partisine oy vermedim diye verdiyse verdim diyor vermesiyle vermedim takım tutar gibi o cenah, bu cenah bu takım, siz ,biz onlar çok enteresan...,insanlar hatalı olduğunu düşündüğü şeyleri yazdı zaten daha iyi bir alternatif oldugunu düsünürse o Parti'ye de verilir oy.. ne olacak o zaman sizin söylediklerimizi gerçeklesmiş mi olacak bu kafa yapısı yanlış bence bakın Muharrem İnce bugün çok güzel konuştu bence Muhalefet etmenin de güzel yolları olmalı buda iktidarın güzel işler yapmasını sağlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…