Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım boşuna parçalama kendiniCocuk ile ne alaka? Cocugu kucagina verdiler! Yahu bayragi sorun ediyorsunuz ama Erdogan'in Hdp'yi secime koymasini sorun etmiyorsunuz! Madem hdp pkk'li, Demirtas niye hakaretten icerdede, terördan dolayi degil. Yakinda cikar zaten hapisten meclise girmek icin. Buda mi chp'nin sucu?
Yahu daha 2 yil önce Akp Barzani'nin bayragini asmisti Ankarada. Haburda bir bayragi degil, harbiden pkk'lilari davul zurna ile karsiladilar. Ha bunu ülkenin bekasi icin yaptigini kabul ediyorsan, ordaki bayrakta ülkenin bekasi icin kabul etmek zorundasin.
Bu beraber miting yaptığını göstermez. Adamlar o şekil geldiyse gidin mi diyecekti o kadar kalabalıkta sorun mu çıkacaktı. Hem son yılların moda lafı var hani provakasyon diye. Belki de öyle bir olay. O partiden olmayan birileri algı yaratıyor belki. Dedim yaa son yıllarda böyle oldu bu olay. Her sey düşünülebilir. Şimdi aklamaya çalıştığımi düşüneceksiniz ama alakası yok ne demek istediğimi anlamışsınızdırEki Görüntüle 2161369
Bu fotoğrafa bir açıklamanız var mi?Neden demirtasın bizzat aldığı oy %8 iken hdp %12 lerde...hdpli secmen asla chpye
Oy vermeyeceğine göre.Bir ihtimal 2.tura kalsaydı verirdi. Muhtemel en yüksek ihtimal her 4 kisilik aileden biri hdpye demokrasi adina!! Ayrica neden bu kadar düşük seviye ile tartışıyorsunuz yalancı falan çok ayip bak böyle seylersiz egitimlilere yakistiramadım dogrusu
fotoğrafın gercekliginemi inanmiyorsun. Yahu adamlar bangır bangır bağırdı. Elbet reddederdi ancak o sizin dediğiniz kadar kolay mi hdp ve seçmenlerinden önce sizler baslardiniz bu ülkede demokrasi yok diye. Ayrıca grafiklerde gayet net gösteriyor demirtas artık Kürtlerden oy alamıyor alamıyor.Cb seçim anketlerindeni oylardan bariz belli. O aradaki farkı nasıl doldurdu?
sizin gözünuzde ileriye gitme gayretim olduğunu nereden çıkardınızSana defalarca yazdim iftira atma kanitla gel diye sen en son seni alintilayanlara cevap vermeyecegini soyledin o yuzden alintilamadim. Evet benim gözümde dun dedigini bugun inkar eden "bu uye"den oteye gidemiyorsun ne yazik ki.
İpini çekmedi canım.git o adamlara sor.erdoğan için can feda derler.
Hiç birinin ağzından erdoğan hakkında kötü söz duymadım.sen duydun mu?
Ay sağol kediciğim cevap vermişsinNerde onlarda o cesaret.
Erdoğan Bayraktar 17-25 aralıkta ne yaptıysam erdoganın bilgisi dahilinde yaptım, o da istifa etmeli dedi de ne oldu
Cabuk mu unutuyorsunuz, bilerek mi böyle safa yatıyorsunuz hayret.
Artık "oy" alamıyor yazmıştım ama hala eski seçimler diyorsunuz .Birde geçmiş seçimin değil şimdiki seçimin grafigindeki oyuna baktınız mi demirtasın?He ya, Erdogan bizim dediklerimizi o kadar önemsiyor ki hdp'nin dilekcesini red etmedi Ay dur biraz bende emoji kullanayim
Ki bizim dediklerimiz hdp'nin secime katilsin degil ya. Ha eger hdp pkk ile is birligi yoksa o zaman elbette katilsin.
Niye Demirtas kürtlerden oy alamiyormus? Sen ciddimisin? Ister gecmis secimlerin grafiklerini göstereyim. Hdp'ye milyonlar oy veriyor.
Erdogan niye hdp'ye izin verdi biliyormusun? Kürtler yoksa chp'ye yada baska partileri vereceginden korktu. Yani siyasi cikari icin. Ha eger bunu onaylamiyorsan sorunun Erdoganladir, Ince ile degil.
Hala carpitiyorsun halasizin gözünuzde ileriye gitme gayretim olduğunu nereden çıkardınız
sanırım fazla egitimden okudugunu anlamak yerine derinine iniyorsunuz mesajın.Ama inememissiniz. Zira açık konuşmak yerine hep alttan konuşmaya çalıştığınız gibi.Ayrica evet alıntina cevap vermeme hakkım var ancak kaçak dövüşme diye.Ya hakkaniyetiyle alintiyap cevap verirsem devam et vermezsem bak bak cevap veremedi de prim yap. Ayrıca askerin moralinden banane
Sözünden bahsediyorsunuz bunun açıklamasını yapmıştım sizde yeterli gormemistiniz yine.Benim moralim ne olacak sözü ile aynidir bana göre .Çünkü orada sorulan soru başka bisey degil askerin morali. Harbi anlamakta güçlük çekiyor olabilir misiniz?
Demirtaş'ın şu anda neden cezaevinde olduğunu biliyormusun ?Artık "oy" alamıyor yazmıştım ama hala eski seçimler diyorsunuz .Birde geçmiş seçimin değil şimdiki seçimin grafigindeki oyuna baktınız mi demirtasın?
Ay sağol kediciğim cevap vermişsin
Muharrem ince seçmene hiç hakaret etmedi ki...sadece erdogana cevap verdi...seçmenle ilgili söylediği tek bir söz söyleyebilir misinizİşte Muharrem İnce de emindi çok, sizin emin olduğunuz gibi. Kazanacağına adı gibi emindi, hakaretler ediyordu.
AKP'ye oy veren her iki kişiden biri cahil ve eğitimsiz haklısınız.
Inci yakın hissetmeseler neden gitsinler yapma. Demirtaş a ziyarete gitti tabiki gelecekler.Bu beraber miting yaptığını göstermez. Adamlar o şekil geldiyse gidin mi diyecekti o kadar kalabalıkta sorun mu çıkacaktı. Hem son yılların moda lafı var hani provakasyon diye. Belki de öyle bir olay. O partiden olmayan birileri algı yaratıyor belki. Dedim yaa son yıllarda böyle oldu bu olay. Her sey düşünülebilir. Şimdi aklamaya çalıştığımi düşüneceksiniz ama alakası yok ne demek istediğimi anlamışsınızdır
Benim bakis acimin farkli oldugunu yaziyorsun ama bu ulkede AKP secmeninin bakis acisini anlamakta zorlanan yuzde elli deseler de cok daha fazlasi insan var. Cogu ictikleri birsey mi, hipnoz mu deyip duruyor yillardir malumunuz.. Daha da fazlasini soylediklerini de herhalde biliyorsun, zavalli masum bir hayvanin adini zikretmek bile hakaret sayilmaya baslandigina gore bu ulkede.. Demek istedigim onlari anlayamayan yalniz ben degilim.
Yazdigin illerdeki secimlerin gercek sonuclarini iktidarda bunlar oldukca hic kimse bilemeyecek. Bir tarafi tutsan diger taraftan yapacaklarini yapiyorlar. Onlar icin hile, hurda yaparak sandiklardan oy calmak cihattan sayildigi icin hirsizlik, kul hakki yemek bile gunahtan sayilmiyor. Kabul bile etmiyorlar yapilan rezillikleri. Bugun daha buraya bir video koydum insanlarin demokratik haklarini nasil dunya kadar pusulaya oy basarak gaspettiklerini, tinmadilar bile. Onlara gore bu yapilmasi gereken birsey zaten. Ben bu bakis acisini anlayamam.
CHPnin kemiklesmis oyundan bahsediyorsun da, asiri sagin da kemiklesmis oyu yuzde 30'u gecmez, MHP de icinde, ustelik her asiri sagci da bunlar gibi haksizliklara, yolsuzluklara, calip cirpmaya eyvallah diyen bir zihniyete sahip de degildir. Secim sonucu ne cikarsa ciksin, ben yuzde 30dan fazlasina inanmiyorum. Hic inanmadim. Merkez sagin da oylari bunlarda dersen, parti ilk kuruldugunda olabilir, ama ondan sonrasi yok. Ondan sonrasi malum, bugun neden binlerce insan sokaklarda sandik baslarinda nobet tutuyor saniyorsun? O yuzden, Antalya AKPye vermis, Yalova vermis, hepsi hikaye benim gozumde. Birgun bunlar gittiginde butun kirli camasirlari ortaya serilince hatirlarsin artik yazdiklarimi..
Hiç mi haberleri olmuyor acaba, fanusta mı yasıyorlar dersin?
A haber fanusu
Arkadaşım boşuna parçalama kendini
16 yıl yedi 50 yıl yesede helal olsun diyen bir kitle var karşında
Kul hakkı mı ? O da neymiş