Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Sizin gibi milyon tane olsa edecekti belki. Mesela bu benim asla ama asla yapmayacağım bir şey. İlginç yaa. Hele eşim yapsa yüzüne cookk uzun süre bakmam. Oy namustur ya.

Sen yöneticisn bu kadar insanın sorumlulugu ustunde nasıl oluyorda bu kadar kolay kandırılıyorsun .fetö kandırdı her yer onlarla doldu gözümüzde ne kadar degerlılerdı sayesınde .ben yurtlarında kaldım zamanında abla dedıklerı aglıorlardı bızı cok severdı bize etemdgı iltifat yoktu şimdi ise bızlere demegı kalmadı die he şunuda belrtıyım o löaylar esnasında ayrıldm yanlarndan henuz gorev alamdım bakalım gorev alnca bana da fetöcu deyıp gorevımden atacaklarmı boşluk lazım olursa atarlar gercı

Muhtemelen de ekonomi kötüye gidecek
Hepsi nakış gibi işlenmiş bir süreç
Yani bence de. Ama buna benzer bir senaryoyu Bahçeli daha önce de yaşamış. Bakalım. Ve sanırım onun da yüzde on kemik oyu var. Ekonomi kötü gitse de o partiye verecek yüzde on varsa da iyi düşünmeli bence.

tamamda herzaman bu mümkün olmuyor ki,aşağılamamak,cahil diyememek ..çünkü geçiyorsun karşısına anlatıyorsun.tek tek açıklıyorsun sana öyle bir cevap veriyor ki tutamıyorsun kendini.savundukları elinde tuttukları kör zihniyeti idrak sorunu tutamıyorsun kendini.Aşağılatmasın, kendini ee okusun öğrensin araştırsın bana kimse cahil diye söylemde bulunamaz,bana yalancı diye bir ithamda bulunamaz ben bunu yaptırmayacak kadar kendimi donatmışım, ee bir zahmet oda kendini geliştirsin.geliştirmiyorsa da bana cahil dediler demesinler.

Bakalım dolar dusecek mi oo düşmüş bile demirtasıda hapısten cıkaracak bakında gorun herseyı bir kılıfına uydurur sizlerıde ınandırır kendısının dgru yaptgna .

Çıkmaya basladı tekrar..Demirtaş çıkacak başka alternatifi yok da şimdi kılıf uyduramaz biraz soğuması unutulması gerekiyor terör merör baska bi açılım barış süreci başlar

Madem bu hizmetler bu adamlarin gorevi bugune kadar gelen dangalaklar niye sadece kendi cebini doldurmakla yetindi.onlarinda gorevi deilmiydi.tek akp nin gorevimi oldu ulkeye hizmet etmek.bunu gercekten anlamiyor musunuz ??? Biz hizmeti gordugumuz icin oyumuzu veriyoruz.dunyada turkiyeni geldigi noktayi gorebildigimiz icin veriyoruz cok merak ediyorsan

İlk defa bir seçim sonrası CHP' nin veya adayının yenilgiyi kabul ettiğine, öz eleştiri yaptığına şahit oldum. Bu konuda İnce' yi takdir ediyorum.
İnce' nin parti başkanı olacağını düşünmüyorum yani KK devam edecektir İnce' nin parti kuracağını düşünüyorum.
Son olarak CHP' nin İnce gibi düşünen siyasilere fazlasıyla ihtiyacı var diye düşünüyorum KK profiliyle çok zor.

İnce'nin İstanbul oyu 3 milyon 377 bin küsür. Kendiside sonuçları kabul etti açık ara yenilgi söz konusu dedi malumunuz. (erdemli bir davranış, helal olsun. En azından diğer Kılıçdaroğlu gibi aslında biz kazandık oyumuz arttı bla bla bla yapmadı, kendisini tebrik ediyorum)

Pekiii büyük maltepe mitinginde 5 milyon kişi vardı diyenler burada mı acaba?
Ben bu mümkün değil zira matematiksel olarak imkansız, 5 milyon kişi olması için metrekareye 50 kişi düşmesi lazım dediğimde beni linç edenler...??

Heleki ismi lazım değil bir üye vardı ( arch2401 ) ve iddiasına göre 6 milyon 700 bin küsür kişi varmış ve emniyet verilerine göre bu böyleymiş :) yaklaşık 7 milyon insan! İstanbul nüfusun yarısı!
Ben bunu kabul etmeyip boş yere insanları umutlandırmayın dediğimde bana KIT akıllısın demişti bu ulvi şahıs. Kimmiş kıt akıllı?

Çıkmaya basladı tekrar..Demirtaş çıkacak başka alternatifi yok da şimdi kılıf uyduramaz biraz soğuması unutulması gerekiyor terör merör baska bi açılım barış süreci başlar
Aynen dolar konusnda dlga gcıorum zaten .çıktı baksana ...Ah ah nedesek boş Rabbım yardmcımız olsun

Yani bence de. Ama buna benzer bir senaryoyu Bahçeli daha önce de yaşamış. Bakalım. Ve sanırım onun da yüzde on kemik oyu var. Ekonomi kötü gitse de o partiye verecek yüzde on varsa da iyi düşünmeli bence.
O yüzde 10 bahçelinin oyu değil...Akp seçmeninin bir kısmı bir oy mhp ye 1 oy erdogana verdi... Şu an akp olmadan bahceli hiç...%4 5 i anca görürdü...Erdoganın da en az %4 5 mhp den aldığı oy var ki bu da başkanlığı getirdi...sabah yazmıştım bu siyaset işte ve bahçeli inanılmaz güzel uyguladı helal olsun...ama 5 sene yanyana gidemezler mecliste bi yerde tıkanacak...

Sevgili KK,

Partisi ne olursa olsun, medeni bir şekilde tartışan herkesi sevgiyle selamlıyorum.

Daha yorum falan yazmam sanırım bu başlığa. Direk gitmek de istemedim nedense vedalaşma gereği duydum :) günlerdir aynı konuda konuşunca samimiyet oldu iyi de olsa kötü de olsa

Bu zamana kadar yaptığım yorumlardan alınanlar olduysa kusura bakmasınlar.
Kendi düşüncelerimi dile getirmeye çalıştım her daim, kırıcı olmamaya da dikkat ettim.
Aynı ülkenin vatandaşıyız. Hepinizi seviyorum.
Kendinize iyi bakın, hoşça kalın...

iyi de bunu yaşamadan nasıl bilebiliriz ki? Belki de gerçekten iyi olacaktı...

E bunlar ceplerini doldurmadı mı? Herkesten çok bunlar doldurdu ceplerini. Doldursun ama yol yapsın mı diyorsunuz?
Dünyada Türkiye’nin geldiği nokta?? Almanya falan kıskanıyordu bizi, değil mi?
Tek akp’nin görevi mi demişim ben? İktidarda kim varsa onların görevi, yapmak da zorundalar. Senin benim paramla yapılıyor onlar, yapmazlarsa kalkıp söz söyleme hakkın var ama bi taraftan çalıp bi taraftan yol yapana ‘neden çalıyorsun?’ diyemiyor musunuz?

Yalnız neden oy verdiğini açıklayanlar da yine yol üzerinden cevap verdiler. Kalanlara söyleyecek bi şeyiniz yok anlaşılan.

Akp seçmeni için yol önemliymiş. Üslup, çalmak falan bunlar önemsiz anlaşılan.

Bir yandan da düşünüyorum bunlar neydi? Bu coşku...
https://www.pscp.tv/w/1gqGvXwvVOAxB Yayınlayan; CHP PM Üyesi Eren Erdem.
Bir tane daha var, İnce Erdoğan'ın 4 puan önünde diye ama onun bu şekilde linki yok, birinin twitterında gördüm.
Hoş artık kabul edildi seçim sonuçları, bir şey değişmeyecek ama kafamda soru işareti olarak kaldı bu yayınlar açıkçası...

iyi de bunu yaşamadan nasıl bilebiliriz ki? Belki de gerçekten iyi olacaktı...
Tabiki de yaşamadan bilemeyiz ama, seçimler sonuçlandiktan sonra bile hâlâ karalamaya devam ediliyor.
Eger Muharrem İnce kazansaydı ülke için inşallah hayırlı olur der susardım ben. Erdoğan'ın kazandığını, milletin onu seçtiğini hala kabul etmek istemeyenler var.
Siyaset bilmeyen, eğitimi olmayan Erdoğan'ı destekliyor denildi bi ara. O kadar oy veren kişinin hepsi mi eğitimsiz yani?

O rakamlar hayaaaaal hayal:) yaw bu saatten sonra tartismanin bi manasi bile yok:) adam ulkenin yarisinin gonlunu calmis kazanmis, digerleri toplasmis gene alt edememisler...yenmiste yenmis yani.. karsi tarafin bahaneler uretmek yerine tebrik etme nezaketi olduguna inanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…