Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mhp baskaBu sözleri rahmetli Bülent Ecevit'in eşi Rahşan hanım da söylemişti. Af çıkarsa bu mesajınızı size hatırlatacağım.
akp nin oy aldığı yerler şimdi yuhaladıkları fetönün yıllarca ellerinde olan yerler.ablalar abilerle büyütülmüş ,sorgulamaktan,sorgulatılmaktan uzak tutulmuş beyinleri yıllarca yıkanmış kendi dini bilgileri ile doldurulmuş yerler.etraf ne der baskısıyla büyütülmüş,herşeyin Allahtan geldiğine inanan hür iradenin ne olduğunu bilmeyen yerler.Ben Akp seçmeninin neden oy verdiğini çok merak ediyorum gerçekten. Düşünüyorum ama gerçekten mantıklı bi neden bulamıyorum aslında.
Yol yaptı derseniz, bu adamın görevi o zaten. Yolları kalkıp benim yapacak halim yok. İktidardaysan hizmet etmek zorundasın, ısıtıp ısıtıp önümüze koymanın bi anlamı yok.
Maalesef sevilecek bir üslubu da yok. Gerçi zarifliği, nezaketi samimiyetsizlik olarak gören çok insan var bu ülkede, muhtemelen onlar bu üsluba bayılıyordur.
Özellikle hemcinslerimin neden bunlara bayılarak oy verdiğini merak ediyorum. Bu adam kadınları küçümsüyor ya, bünün bir sürü kanıtı var, sizin için böyle konuşan birisini nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor.
Adam ananı da al git diyor, kanser hastası kızcağızın eline sadaka gibi para tutuşturuyorlar, mitinglerinde şov yapar gibi şehidin annesini sahneye çıkarıp anahtar sallıyor. Bu tavırlar sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
Defalarca çıkıp kandırıldık dedi, hiç mi durup düşünmediniz ya bu adam nasıl bu kadar aldatılabilir diye? Ya da sonrasında biz hiç kandırılmadık dedi, ‘ya arkadaşım bi öyle bi böyle konuşuyosun neden tutarsızsın’ demediniz mi hiç?
Ohal’i kaldırmayacağım dedi, sonra seçimler yaklaşınca kaldıracağız dedi. Hayvan haklarıyla ilgili sunulan önergeleri hep reddetti, yavru köpek öldürülünce birden hayvan haklarından bahsetmeye başladı. Zaten iktidardayken yapabileceği şeyleri neden yapmadı da seçim vaadi olarak gösterdi?
Namaz niyaz derseniz, surelerle dalga geçenler oldu, ayakkabı kutularında paralar çıktı. Tövbe haşa Allah gibi insanları yargıladı münafık dedi. Kendisini peygamber gibi gösterenlere çıkıp tek laf etmedi.
Gerçekten benim aklım almıyor, ama yine de neden oy verdiğinizi çok merak ediyorum.
Bu seçimin de olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum. Umarım bir gün her şey ortaya çıkar ve biz de o günleri görürüz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
bilim ve teknoloji ------------- > kıraathane
Aradaki bu ucurumun sorumlusu halk degil . Demek ki daha derine inmek gerekiyor. Farkli bir strateji gelistirmek gerekiyor.
Belki de gecim sartlari da cok umrumuzda degil artik. Otekilestirme had safhada biri komsusunu asagiliyor , biri arkadasini asagiliyor, biri akrabasini asagiliyor.
Delilik; ayni seyleri tekrar tekrar yapip farkli sonuclar beklemektir {Einstein }
O yuzden sonuca da hic sasirmadim.
Ulkemiz icin hayirlisi olsun.
ne guzel terorden temizlendiakp nin oy aldığı yerler şimdi yuhaladıkları fetönün yıllarca ellerinde olan yerler.ablalar abilerle büyütülmüş ,sorgulamaktan,sorgulatılmaktan uzak tutulmuş beyinleri yıllarca yıkanmış kendi dini bilgileri ile doldurulmuş yerler.etraf ne der baskısıyla büyütülmüş,herşeyin Allahtan geldiğine inanan hür iradenin ne olduğunu bilmeyen yerler.
okutuldukları kitaplar,beyinlerine doldurulan bilgiler sınırlı.kimse kusura bakmasın.Bizler profesör ebeveynlerle yetiştirilmedik tabii ki .Ama bir izmir de yetişen çocukla bir düzcenin ilçesinde yetişen çocuk aynı değil.Aldığı eğitim hayata bakış açısı aynı değil.Eğitimsizlik,din'le Allah'la çevre baskısıyla yetişen çocukların dünyası arada çok büyük farklar var.Bu toplumu kabul etmek zorundayız ve Türkiye'nin aydınlanması ancak bu kesimlerde ki eğitimle mümkün yoksa hep böyle gider.bir sakarya üniversitesiyle bir odtü nasıl farklıysa ortadaki fark bu.biz çevremize bakıyoruz ya bu oyları kim verdi diyoruz orda yanılıyoruz işte.
Incenin basın açıklamasını okudum. Valla ben kendisini tebrik ve takdir ediyorum. Bence ya parti kurmalı ya da chp e genel başkan olmalı. Onun en büyük hatası hdp ile mitingleri oldu ve onlarla oy paylaşması. Eğer uzak dursaydı cok daha iyi olabilirdi.Ha bunuda kendimi istedi yoksa KK mi zorladı bilinmez.Neyse tahminimce ince chp genel başkanı olmazsa parti kurar gibime geliyor.Herşeyin hayırlısı olsun.Hepimiz için sonuçlar hayırlı olsun inşallah
Ben Akp seçmeninin neden oy verdiğini çok merak ediyorum gerçekten. Düşünüyorum ama gerçekten mantıklı bi neden bulamıyorum aslında.
Yol yaptı derseniz, bu adamın görevi o zaten. Yolları kalkıp benim yapacak halim yok. İktidardaysan hizmet etmek zorundasın, ısıtıp ısıtıp önümüze koymanın bi anlamı yok.
Maalesef sevilecek bir üslubu da yok. Gerçi zarifliği, nezaketi samimiyetsizlik olarak gören çok insan var bu ülkede, muhtemelen onlar bu üsluba bayılıyordur.
Özellikle hemcinslerimin neden bunlara bayılarak oy verdiğini merak ediyorum. Bu adam kadınları küçümsüyor ya, bünün bir sürü kanıtı var, sizin için böyle konuşan birisini nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor.
Adam ananı da al git diyor, kanser hastası kızcağızın eline sadaka gibi para tutuşturuyorlar, mitinglerinde şov yapar gibi şehidin annesini sahneye çıkarıp anahtar sallıyor. Bu tavırlar sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
Defalarca çıkıp kandırıldık dedi, hiç mi durup düşünmediniz ya bu adam nasıl bu kadar aldatılabilir diye? Ya da sonrasında biz hiç kandırılmadık dedi, ‘ya arkadaşım bi öyle bi böyle konuşuyosun neden tutarsızsın’ demediniz mi hiç?
Ohal’i kaldırmayacağım dedi, sonra seçimler yaklaşınca kaldıracağız dedi. Hayvan haklarıyla ilgili sunulan önergeleri hep reddetti, yavru köpek öldürülünce birden hayvan haklarından bahsetmeye başladı. Zaten iktidardayken yapabileceği şeyleri neden yapmadı da seçim vaadi olarak gösterdi?
Namaz niyaz derseniz, surelerle dalga geçenler oldu, ayakkabı kutularında paralar çıktı. Tövbe haşa Allah gibi insanları yargıladı münafık dedi. Kendisini peygamber gibi gösterenlere çıkıp tek laf etmedi.
Gerçekten benim aklım almıyor, ama yine de neden oy verdiğinizi çok merak ediyorum.
Bu seçimin de olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum. Umarım bir gün her şey ortaya çıkar ve biz de o günleri görürüz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bu üye haftalardır İnce'nin söylediklerini çarpıtarak iftira attı şimdi de olmayan davası için İnce isterse onlarla olabilirmiş diye güzelleme yapıyor sanki önceki yazdıkları toz oldu uçtuHalen yalan söylüyorsun ya. Inanilmaz. Hdp ile miting yapmadi. Burda yalan bilgi yayma. Sadece ortada 1 foto dolaniyor, neydi belirsiz olan. Nasil oy paylasiyor, ittifak kurmadi ki.
Yemin ederim insan bare kul hakkindan korkar.
İnanın din çok etken değil. Doksanlara kadar mazlum olanın yanında olan CHP bu seçmeni gözardı etti. Eğitimli, elit diye diye bugünlere geldi. Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi olacak diyen, ben okudum o evde oturuyor diyen zihniyet nasıl olur da kucaklayıcı kabul edilir ?
Bütün o yazıya vereceğiniz tek cevap bu mu?onlar konusur ak parti yapar
O uzun donem cozum olur, kisa donemde su birbirimizi asagilamayi birakmayilizşimdi birisne uzun bir cevap yazdım.Sadece kaliteli eğitim çözer.Başka hiçbirşey çözemez bu sorunu.kültürel fark,çevre koşulları,yaşam tarzı.
Bu üye haftalardır İnce'nin söylediklerini çarpıtarak iftira attı şimdi de olmayan davası için İnce isterse onlarla olabilirmiş diye güzelleme yapıyor sanki önceki yazdıkları toz oldu uçtu
Ne var canım "kandırıldık" derse bağrına basarmış kendi diyorAynisini daha önce demistim zaten ona. Daha düne kadar tacizci, pkk'liydi Ince onun icin. Bügün ne oldu? Önemli degil mi artik?
Ve ekonomi daha da kötüye giderse bakın koalisyonla ülke yonetilmiyor diyip olayı kapatir insanlar da oy verirBende bunu diyorum iste. Bende onu 33-35 bandinda görüyordum. Bu konuda sanirim hemfikir olamayacagiz. Ve evet bende mhp icin cok sasirdim. Daha öncede dedim, Erdogan buna 1 yil zor dayanir. Seneye yine secimler olur ve ittifak bozulur.
Bir yonetıcının kandırılmayada bu kadar musayıt olması çokk tuaf yarın turkıyeyıde satar kandırılmısım derNe var canım "kandırıldık" derse bağrına basarmış kendi diyor