Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Arabadan çıkan çuvallarda ki oylarında hdp ye ait olduğunu görmüşsünüzdür umarım

Ankara da oy cuvalı bazı kendini bilmezlerin babalarının yetkisine güvenerek oyları kendilerinin götüreceğini söyleyerek okuldan alıp götürdüler. Sayılan oyların nasıl sayıldıklarını, boş kalanların nasıl doldurulduklarını, muhalif kanadın sandık görevlilerini tehdit etmelerini, Elektrik kesintilerini görmezden gelmel olmaz. Bunlar maalesef yaşandı. Ama ben Zaten hatanın büyük kısmını görüp ses etmeyenlere veriyorum. Maalesef bu ülke de hiç bir şekilde tarafsız korkusuz bir şey yapılmıyor. Ha bir arkadaş demiş siz mi başkası mı hatırlamadım biz tehdit edilmedik gibi bir cümle kurmuştu. Sizlerin bilmemesi normal çünkü tehdit edilen korkutulan yıldırılan ve dışlanan muhalif kanat. Bunu sizi kızdarmak ya da laf olsun diye söylemiyorum. Bu kanıya gördüklerim, çevremden duyduklarımla ama en önemlisi yaşadıklarımı göz önüne alarak vardım. Ankara yı örnek vermemde ki neden se buydu. Mesela hatay da ben bu dediklerimi yaşamadım.

eğer dolar düşmez ,soğan (tövbe yarabbi soğan konuşuyoruz 2018 yılında) düşmezse ozaman inş bu oy verenler de bi düşünürler.paralel evren dış güçler fetocüler,bitip cinler musallat oldu derlermi ?

Ben Akp seçmeninin neden oy verdiğini çok merak ediyorum gerçekten. Düşünüyorum ama gerçekten mantıklı bi neden bulamıyorum aslında.
Yol yaptı derseniz, bu adamın görevi o zaten. Yolları kalkıp benim yapacak halim yok. İktidardaysan hizmet etmek zorundasın, ısıtıp ısıtıp önümüze koymanın bi anlamı yok.
Maalesef sevilecek bir üslubu da yok. Gerçi zarifliği, nezaketi samimiyetsizlik olarak gören çok insan var bu ülkede, muhtemelen onlar bu üsluba bayılıyordur.
Özellikle hemcinslerimin neden bunlara bayılarak oy verdiğini merak ediyorum. Bu adam kadınları küçümsüyor ya, bünün bir sürü kanıtı var, sizin için böyle konuşan birisini nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor.
Adam ananı da al git diyor, kanser hastası kızcağızın eline sadaka gibi para tutuşturuyorlar, mitinglerinde şov yapar gibi şehidin annesini sahneye çıkarıp anahtar sallıyor. Bu tavırlar sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
Defalarca çıkıp kandırıldık dedi, hiç mi durup düşünmediniz ya bu adam nasıl bu kadar aldatılabilir diye? Ya da sonrasında biz hiç kandırılmadık dedi, ‘ya arkadaşım bi öyle bi böyle konuşuyosun neden tutarsızsın’ demediniz mi hiç?
Ohal’i kaldırmayacağım dedi, sonra seçimler yaklaşınca kaldıracağız dedi. Hayvan haklarıyla ilgili sunulan önergeleri hep reddetti, yavru köpek öldürülünce birden hayvan haklarından bahsetmeye başladı. Zaten iktidardayken yapabileceği şeyleri neden yapmadı da seçim vaadi olarak gösterdi?
Namaz niyaz derseniz, surelerle dalga geçenler oldu, ayakkabı kutularında paralar çıktı. Tövbe haşa Allah gibi insanları yargıladı münafık dedi. Kendisini peygamber gibi gösterenlere çıkıp tek laf etmedi.
Gerçekten benim aklım almıyor, ama yine de neden oy verdiğinizi çok merak ediyorum.

Bu seçimin de olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum. Umarım bir gün her şey ortaya çıkar ve biz de o günleri görürüz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.

İnce'nin basın açıklamasını izledim. Seçim öncesi haline göre gayet sakin konuştu. Keşke aynen böyle olsaydı o zaman ds.

Soru - cevap şeklinde konuştukları çok beğendim.
Ama öneden kağıttan okuması beni rahatsız etti, kendi düşüncesi değil de eline bir kağıt verilip oku denmesi gibi.
Hani pkulda bir konuya çalışmamış olur da, öğretmen anlat der de, kitaptan ara ara bakarak kopya çekersin ya, yazılanları daha önce okumamış, bilmiyormuş gibi bir hava aldım. Neden akşamdan beri ne konuşacağona larar vermemiş te, kağıttan okuyor, oradan okuyacağına 2 kelam kendi düşüncesini söylese dedim ama dediğim gibi soru cevap kısmıyla durumu kurtardı bana göre.
İsmail Küçükkaya ya da gönderme yaptı.
Olan benim tostlara oldu, makinadayken basın açıklaması aklıma gelip TV ye kpştum, unuttum, oğluma tost çok sert mi dedim, tost muydu bu ben beton yiyorum sandom dedi

Düzenleme:Yazım hataları için özür dilerim telden bu kadar oldu, parmaklarım da kalın değil halbuki

Evet hep söyledim din daima iş yapar bu memlekette

İnanın din çok etken değil. Doksanlara kadar mazlum olanın yanında olan CHP bu seçmeni gözardı etti. Eğitimli, elit diye diye bugünlere geldi. Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi olacak diyen, ben okudum o evde oturuyor diyen zihniyet nasıl olur da kucaklayıcı kabul edilir ?

onlar konusur ak parti yapar

Sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Mağdur edebiyatı yaptığımı hatırlamıyorum
Benim eleştirim akp seçmenini her fırsatta aşağılayıp onlardan oy beklemeleri kusura bakmayın çok beklersiniz

Ee Erdogan daima sizi asaglamiyor mu zaten? Vaatlerinden belli degil mi? Kiraathane, yok yuvarlanacak park. Atanamayan ögretmene "git bunu kilicdarogluna anlat, bana niye diyon" demisti. Üstüne reportajda "atanamayan ögretmenler baska mesleklere baksin. Memlekette üniversiteler actik sirf adlari üniversiteli olsun diye" gibi laflar etmisti.

Cok demokratik! bir sekilde Davutoglu atildiginda yerine "düsük profilli basbakan" ariyorlardi. Ki dogru, suna baksana

Ha bide en güzeli, Erdogan harbiden "15 yil önce firin yoktu buzdolabi yoktu" dedi ya.

Acaba kim kimin akli ile dalga geciyor?

Komplo teorilerine çok inanmıyorum açıkçası. Beni en çok şaşırtan Mhp'nin oy oranı oldu. Bir de Muharrem İnce'yi 33-34 bekliyordum. Geri kalan çok farklı değildi açıkçası çünkü yaşadığım ülkeyi az çok biliyorum, her gün sokağa çıkıyorum, işe gidiyorum, insanlarla karşılaşıp konuşuyorum. Tayyip Erdoğan'ın aldığı oy beni şaşırtmıyor. İnce'nin mitingleri hep kalabalıktı, çok güzel görüntülerdi evet ama İnce zaten daha çok şehirlerden oy aldı. Akp kırsal kesimden de yüksek oy alıyor. Farkı en çok bu oluşturuyor. 15 milyon oy aldı zaten, az değil bence.

YSK ile AA arasında ki oyları karşılaştıran oldu mu ? Bir abla var, beni benden alıyor ondan alıntı yapmayayım zira sonra sarıyor bana...

bilim ve teknoloji ------------- > kıraathane

Aradaki bu ucurumun sorumlusu halk degil . Demek ki daha derine inmek gerekiyor. Farkli bir strateji gelistirmek gerekiyor.

Belki de gecim sartlari da cok umrumuzda degil artik. Otekilestirme had safhada biri komsusunu asagiliyor , biri arkadasini asagiliyor, biri akrabasini asagiliyor.

Delilik; ayni seyleri tekrar tekrar yapip farkli sonuclar beklemektir {Einstein }

O yuzden sonuca da hic sasirmadim.

Ulkemiz icin hayirlisi olsun.

Bende bunu diyorum iste. Bende onu 33-35 bandinda görüyordum. Bu konuda sanirim hemfikir olamayacagiz. Ve evet bende mhp icin cok sasirdim. Daha öncede dedim, Erdogan buna 1 yil zor dayanir. Seneye yine secimler olur ve ittifak bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…