- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Arabadan çıkan çuvallarda ki oylarında hdp ye ait olduğunu görmüşsünüzdür umarımBakin siz kabul etmeseniz de hilenin alası yapildi ve yapiliyor Neden arabalardan cikan cuvallar, sandik basip toplu oy kullanan mafya bozuntularini konusmuyorsunuz
Ha madem on milyonlarca oy garanti neden bu hilelere gerek duyuluyor?
Temiz ve helal bir secim olmadi olmuyor da.. Referandumda da boyleydi o yuzden sonuclar gercekten %50+1 cikiyor Medyaya dusen iki uc haber ama ayni hile hurda yuzlerce yerde yapiliyor
Neyse Allah buyuktur bu kadar hile hurdanin hesabi bir yerlerde görülür
Gercekten ogrenmek icin soruyorum artniyetim yok.hep duyuyoruz ya çalinan,yakilan oy diye.
Benim bildigim tum sandiklarfa her partinin gorevlisi oluyor.
Muşaidi.(yanlis mi biliyorum)
O kisiye ramen,nasil diger partili,her kimse artik oylari calip imha ediyor.
Haa diyelim oldu.zaten itiraz edilip sonuca gore oranin secimi yenilenmiyor mu
Evet hep söyledim din daima iş yapar bu memlekette....kıçımıza don alamadığımızda düşnecegiz galiba nooluyo diye....
Endişeleniyorum çok uzak görünmüyor zira...sabah azıcık düşen kur yeniden tırmanışa geçti...bakalım dış mihraklar (!) elini cekmezse soğan 10 lira olur artık...
kader mahkumlari icin söyledi
altini çizeyim
mafya baskao zaman şöyle sorayım af çıkarsa yararlanacak olan mafya babaları kader mahkumu mudur ?
Evet hep söyledim din daima iş yapar bu memlekette
onlar konusur ak parti yaparBen Akp seçmeninin neden oy verdiğini çok merak ediyorum gerçekten. Düşünüyorum ama gerçekten mantıklı bi neden bulamıyorum aslında.
Yol yaptı derseniz, bu adamın görevi o zaten. Yolları kalkıp benim yapacak halim yok. İktidardaysan hizmet etmek zorundasın, ısıtıp ısıtıp önümüze koymanın bi anlamı yok.
Maalesef sevilecek bir üslubu da yok. Gerçi zarifliği, nezaketi samimiyetsizlik olarak gören çok insan var bu ülkede, muhtemelen onlar bu üsluba bayılıyordur.
Özellikle hemcinslerimin neden bunlara bayılarak oy verdiğini merak ediyorum. Bu adam kadınları küçümsüyor ya, bünün bir sürü kanıtı var, sizin için böyle konuşan birisini nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor.
Adam ananı da al git diyor, kanser hastası kızcağızın eline sadaka gibi para tutuşturuyorlar, mitinglerinde şov yapar gibi şehidin annesini sahneye çıkarıp anahtar sallıyor. Bu tavırlar sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
Defalarca çıkıp kandırıldık dedi, hiç mi durup düşünmediniz ya bu adam nasıl bu kadar aldatılabilir diye? Ya da sonrasında biz hiç kandırılmadık dedi, ‘ya arkadaşım bi öyle bi böyle konuşuyosun neden tutarsızsın’ demediniz mi hiç?
Ohal’i kaldırmayacağım dedi, sonra seçimler yaklaşınca kaldıracağız dedi. Hayvan haklarıyla ilgili sunulan önergeleri hep reddetti, yavru köpek öldürülünce birden hayvan haklarından bahsetmeye başladı. Zaten iktidardayken yapabileceği şeyleri neden yapmadı da seçim vaadi olarak gösterdi?
Namaz niyaz derseniz, surelerle dalga geçenler oldu, ayakkabı kutularında paralar çıktı. Tövbe haşa Allah gibi insanları yargıladı münafık dedi. Kendisini peygamber gibi gösterenlere çıkıp tek laf etmedi.
Gerçekten benim aklım almıyor, ama yine de neden oy verdiğinizi çok merak ediyorum.
Bu seçimin de olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum. Umarım bir gün her şey ortaya çıkar ve biz de o günleri görürüz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Mağdur edebiyatı yaptığımı hatırlamıyorum
Benim eleştirim akp seçmenini her fırsatta aşağılayıp onlardan oy beklemeleri kusura bakmayın çok beklersiniz
Devlet Bahçeli'mi izin vermezmafya baska
kader mahkumu baska
oyle herkez cikamaz
boyle birseye devlet bahceli izin vermez basta
mafya baska
kader mahkumu baska
oyle herkez cikamaz
Tamam ama her mitingi bu kadar kalabalikti. Istanbul icin milyonlar söz konusuydu. Hic degilse 2.tura kalmaliydi. Tekrar chp secmenini cesaretlendirmisti. Hatta baska kesimler bile Ince'ye bakiyordu. Referandumda bile bu kadar oy yoktu. Ysk degil, bir haber ajansina göre millet kazandigini ilan edebiliyor.
Bence kesinlikle birseyler döndü. Bu kadar kolay pes edilmesi, dedigim gibi Erdogan'in bile sönük olmasi. Birseyler var. Diyorum ya ancak yillaar yilllaar sonra ögrenecegiz.
Bu afın asıl amacı zaten onlar değil mi? Açıkca söyledi Bahçelio zaman şöyle sorayım af çıkarsa yararlanacak olan mafya babaları kader mahkumu mudur ?
mafya baska
kader mahkumu baska
oyle herkez cikamaz
İlk ziyaret ettiği poz verdiği kişi bilim adamı mıydı?
bilim ve teknoloji ------------- > kıraathanemuharrem ince teknoloji dedi,bilim dedi,yeni iş kolları dedi ,diğeri kek dedi,kıraathane dedi kazandı.suç ince de mi? sonra diyorlar ki bizi aşağılıyorlar .pazarcısı ürününü satamaz,esnafı kepenk kapatır,1600 liraya mahkum insanlar saraylarda yaşayan adama oy verir suç incede mi?
Komplo teorilerine çok inanmıyorum açıkçası. Beni en çok şaşırtan Mhp'nin oy oranı oldu. Bir de Muharrem İnce'yi 33-34 bekliyordum. Geri kalan çok farklı değildi açıkçası çünkü yaşadığım ülkeyi az çok biliyorum, her gün sokağa çıkıyorum, işe gidiyorum, insanlarla karşılaşıp konuşuyorum. Tayyip Erdoğan'ın aldığı oy beni şaşırtmıyor. İnce'nin mitingleri hep kalabalıktı, çok güzel görüntülerdi evet ama İnce zaten daha çok şehirlerden oy aldı. Akp kırsal kesimden de yüksek oy alıyor. Farkı en çok bu oluşturuyor. 15 milyon oy aldı zaten, az değil bence.