Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Evet mecliste sağlam bir muhalefet görmek istiyoruz en azından laf yarışı yapmak yerine adam gibi milleti için mecliste çalışsın

Herkes muharrem ince'den ozelestiri bekliyor. Tamam yapti ama asil muhalifler ozelestiri yapmali. Oy verdigim okulda sayimlari izleyen 5 kisi yoktu. Esimin gorev aldigi okulda 1 tane muhalif musahit yokmus. Iki vardiya ustuste calisti sabaha sandiga gitti sandik uyeligi mi yapsin gozlemci mi olsun. Muharrem ince partiyi toparlar umarim.

yıllardır beklenen bu ! Acil olarak kan değişimi yapılmalı Muharrem İnce başkanlığında yeni bir CHP yapılanması olması lazım. Kılıçtaroğlu gibi dinazorlardan acilen CHP'yi temizlemek şart.

Güvenim arttı benim de..
tam da beklediğim olması gerektiği gibi abuk subuk bahanelere pabuç bırakmadan, gerçekçi bir açıklama yaptı...

Ben daha halen diyorum ki Ince cidden yeni bir rüzgar esterdi. Milyonlarca gitti mitinglere. Bunlara hepimiz sahit olduk. Peki sandikta niye bu yansimadi? Nasil oluyor da ilk basta "her sey iyi gidiyor" mesajlari vardi da sonra birden hersey bozuldu? Erdogan'in balkon konusma kargasasi felan.

Kanimca dün birseyler döndü. Tam ne oldugunu asla bilmeyecegiz.

Ama olsun, siz sevinin akp'liler. Gidip kilosu 7 liraya sogan alma sevincini daima yasarsiniz. Beni etkilemez. Burda kilosu 1 euro, kücükleri ise 0,70 cent.

Aha ben burda yaziyorum, cok degil 2-3 yil sonra kimse Erdogan'a oy verdigini kabul etmeyecek. Tipki Fetö gibi. Hatta yine millet chp'yi suclar. Bilerek kaybettiler, Erdogani basimiza saldilar diye.

Ha ek bir not. Mhp ile bu olayi Erdogan kaldirmaz. Seneye yeni secim yapar. Hatta o zaman Bahceli tekrar dönüp Erdogan'a hakaret ederse hic sasirmam.

Ulkesindeki eğitimlilerin oy vermesi yeterli.
he he oyle, istatistik diye bir alan var, arada oraya bak bakalim neler soyluyormus..outlier ne demekmis neyi anlatirmis, normal dagilim neymis falan:)))) ayrica yurtdisi egitimliler turkiye egitimlerinin ustune genelde ekstradan 2-10 arasi ekleyenlerden olusuyor, ozellikle ABD ve Kanada.

Açıkçası hala dün geceyi kapatırken yarın basın toplantısı yapacağını daha açıklayıcı bir mesajla söylemesini beklerdim ama şimdi yaptığı açıklamalarla da umutların ölmesine izin vermediğini, iyi bir enerji verdiğini düşünüyorum.
Bakalım neler olacak, ülkemiz için hayırlısını dilemeye devam.

Bu ülke sağ görüşlü,dini ve milli değerlerine önem veren bir millettir.
Çoğunluğu öyledir en azından.
Bugün Erdoğan var,yarın kim olursa olsun sonuç yine değişmeyecektir.
Akparti veya Mhp zihniyeti galip gelecektir.
Bu ülkede chp zihniyetine iktidar nasip olmaz kolay kolay.
Başına kim geçerse geçsin.
İster istenmeyen adam Kılıçadaroğlu olsun,ister bu çoook sempatik(!) İnce olsun,chp iktidar göremez artık.
Keşke bunu kabullense kardeş kardeş yaşasa herkes.
Ütopik bir hayal bu ya,neyse.
Allaha şükür yine güzel bir sonuçla bir seçimi daha atlattık.
Akpartinin oylarının düşmesi birazcık üzse de gam değil.
Daha çok çalışmaları için ders olsun diyorum.
Herkes için hayırlı olsun.
Balkon konuşmasından sabaha karşı dönmüş bir vatandaş olarak yorgun,mutlu,gururluyum.
Siyaset bitti,bugun yeniden yanyana yaşamak zamanı.

İşte hep böyle tıpkı sizin gibi akp seçmenini aşağıladıkları için bu haldeler

Yine mi magdur oldular, gobek adlari zaten magduriyet:))) millete "terorist, dis mihrak, israil dolu, vatan haini, capulcu ve daha nicesi " denirken ses yok, onlar asagilama degil sanirim... akplilerin bug'i zaten bu "cahil " lafi...

Muharrem İnce gönlümüzün birincisi oldu kanımca.
Elinden geleni yaptı ve gerçek bir siyasetçi gibi davrandı.
Ben en güzel mitingleri onda dinledim.
İlk defa aday olmasına rağmen müthiş bir kitle tarafından desteklendi.
İzmir'de denizlere kadar taşan al bayrakları, Atatürk resimlerini de asla unutmam.

Umarım bu saatten sonra her şey yararımıza olur.

Canım Atatürk'üm
Bugünlerde habire rahmet okuyorum sana
Ben yolundan şaşmıyorum, kim ne derse desin.
Sen harika bir liderdin.

Incenin kısa bir videosuna denk geldim belli üzulmüş hal dilinden belli .Ama bir başarı varmi var.Ben yinede tebrik ederim iyi bir rakipti. Heyecan verici, merak ettirici bir seçim oldu sayesinde.Mitinglerde de iyiydi bence. Keşke bizim dava arkadaşımız olsa ,keşke gönül verse ve ak partiye gelse. Biz geçmişi siler geleceğe bakarız onunla da. Da birisi rehin mi alındı diyodu. Yav arkadaş neden netteki oyların yüksekliği belli oldu işler güçleri fantastik hikaye üretmek pc başında

Sag gorusluler "dini ve milli"degerlere 6.filoya karsi namaz kilarak, ulkenin ic sanayisinin gelismesini engelleyerek, egitim ve sagligi yavas yavas ozellestirerek mi sahip cikiyor?

Davaniz ne?

Bu kadar bilgiyle kesin sizde beyin gocusunuz.yoksa Turkiye de misiniz

Öyle mi diyorsun? Hani tacizciydi? Pis siirleri felan vardi? Hani pkk ile beraberdi sonucta chp'li ya.
Vay be demek bu kadar kolay tacizci, pkk'li insanlari kabul ediyormusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…