Aradığınız cevapYurtdisi oylari da cok ironik:))) Turkiye'nin hangi ulkede egitimli gocmen kitlesi varsa akp orada dusuk oy almis:))))) ahahahaha neden ki acaba
Evet.Sag gorusluler "dini ve milli"degerlere 6.filoya karsi namaz kilarak, ulkenin ic sanayisinin gelismesini engelleyerek, egitim ve sagligi yavas yavas ozellestirerek mi sahip cikiyor?
Ben daha halen diyorum ki Ince cidden yeni bir rüzgar esterdi. Milyonlarca gitti mitinglere. Bunlara hepimiz sahit olduk. Peki sandikta niye bu yansimadi? Nasil oluyor da ilk basta "her sey iyi gidiyor" mesajlari vardi da sonra birden hersey bozuldu? Erdogan'in balkon konusma kargasasi felan.
Kanimca dün birseyler döndü. Tam ne oldugunu asla bilmeyecegiz.
Ama olsun, siz sevinin akp'liler. Gidip kilosu 7 liraya sogan alma sevincini daima yasarsiniz. Beni etkilemez. Burda kilosu 1 euro, kücükleri ise 0,70 cent.
Aha ben burda yaziyorum, cok degil 2-3 yil sonra kimse Erdogan'a oy verdigini kabul etmeyecek. Tipki Fetö gibi. Hatta yine millet chp'yi suclar. Bilerek kaybettiler, Erdogani basimiza saldilar diye.
Ha ek bir not. Mhp ile bu olayi Erdogan kaldirmaz. Seneye yeni secim yapar. Hatta o zaman Bahceli tekrar dönüp Erdogan'a hakaret ederse hic sasirmam.
Sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuzYine mi magdur oldular, gobek adlari zaten magduriyet:))) millete "terorist, dis mihrak, israil dolu, vatan haini, capulcu ve daha nicesi " denirken ses yok, onlar asagilama degil sanirim... akplilerin bug'i zaten bu "cahil " lafi...
Gorebildin mi canim merak ettim ?Kim hasta ya allah askına, çok şükür cevremde öyle kişiler yok,neymiş her iki kişiden biri hasta diilmiş :)
Aradığınız cevap
Akparti seçmeni=cahiller
Oldu mu?
Kendinizi bu şekilde tatmin edin
Evet ben de daha çok oy bekliyordum İnce'ye ama şöyle bir örnek vereyim, ben İstanbul'a 4-5 saat uzaklıkta bir ilde yaşıyorum. Mitinge gittik beş arkadaş. Bizim gibi çevre illerden gelen de çok vardı. Bunun da kalabalıkta etkisi olabilir.
kader mahkumlari icin söylediYalnız unutuyorsunuz, MHP izin vermeden AKP hareket edemiyor. MHP af dedi bakalım ne olacak ?
Kendi fikrim.ruştunu ispat etmiştir.Eki Görüntüle 2161299
Taa seçimin en başından beri söylemeye anlatmaya çalıştığım bu oldu.
Türkiye’nin kısmı var ve o kısmı CHP bilmiyor.
Sokak sokak gezerek mi bulur, daha çok kişiye ulaşarak mı bilmiyorum.
Muharrem İnce’nin siyasi figür olarak bir eksiği yoktu. Hepimizin 3 aşağı 5 yukarı sahip olduğu aile yapısına sahipti.
Doğru bir adaydı.
Şimdi yakışan genel başkanlıkla CHP yi ileri taşıması. Kör değillerse görürler bunu da.
Bir de gerçekten çok enteresan sevinenler var...
karşıdakini üzmeden, üstten bakmadan, hakaret etmeden yapabilirsiniz inanıyorum :)
İnsanların damarına basmak kimseye bir şey kazandırmıyor. Sağlıklı bir ruh hali de degil.
Karşınızdaki herkese kardeşiniz hassasiyeti ile davranırsanız, hepimiz için hayat kolaylaşır.