Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Allah ın Türk Milletine bahşettiği Atatürk önderliğinde, düşmana binbir yokluklarla meydan okuyan bu Millet şimdi görüyorum ki atasına atalarına saygısını yitirmiş , birkaç din sömürgecilerin sözlerine aldanıp İstiklal Marşımızı , Çanakkaleyi , Şehitlerimizi ezip geçiyor . Atatürk Allah ın kuludur , her millette olduğu gibi Türk Milletinin de öncüsüdür. Atatürk e tapmıyoruz tüm şehitlerimize olduğu gibi saygı duyuyoruz , duymalıyız da... Kadın olarak sen dün gidip oy kullanabildiysen , bugün senin kızında okula gidebildiyse eğer , sen etek giydin diye taşlanmadıysan , bugün rahatça tek başına kadın başımıza elimizin hamuruyla istediğimiz yere gidebiliyorsak , bugün sen mutsuz olduğun kocandan boşanabiliyorsan , bugün bu topraklarda çanların sesi yerine ezan sesi yankılanıyorsa şükret , dua et , saygı ile an. Osmanlı sana bu hakkı vermedi , şeriat sana bu hakkı vermedi , hakkını hakkı ile bizim içimizden biri birlik ile kanının son damlasına kadar savunup aldılar.

Bugüne dönersen dün sen komşunun , çocuğunun 60 yaşına kadar çalışmasına , Senede 2000 tl bayram parasına aylık 900 TL emekli maaşı almasına EVET dedin , dün sen eğitim sisteminin sürekli değişkenliği rayına oturmayan bu sisteme EVET dedin , üniversiteli gençlerin mesleklerini yapamadığına EVET dedin , asgari ücretle sucuk almak bile sana lüx gelmesine rağmen yine asgari ücretle çocuğunu tek maaşla okutamayıp eşimde çalışmasa çocuğu üniversiteye gönderemezdik demelere EVET dedin , ZAMlara evet dedin , Fetö için ağlayıp sonra aldatıldık diyen siyasetçilerin masumiyetine inanıp , gözüyaşlı anaların emir ile orda bulunmasına rağmen hapise girip daha mahkemesi görülmemiş gencecik yiğitlerin aldatıldığı halde cezalandırılmasına EVET dedin , sen dün ne için EVET dedin ? yola mı havalimanına mı saraya mı ?

Evet ben de daha çok oy bekliyordum İnce'ye ama şöyle bir örnek vereyim, ben İstanbul'a 4-5 saat uzaklıkta bir ilde yaşıyorum. Mitinge gittik beş arkadaş. Bizim gibi çevre illerden gelen de çok vardı. Bunun da kalabalıkta etkisi olabilir.

Yine mi magdur oldular, gobek adlari zaten magduriyet:))) millete "terorist, dis mihrak, israil dolu, vatan haini, capulcu ve daha nicesi " denirken ses yok, onlar asagilama degil sanirim... akplilerin bug'i zaten bu "cahil " lafi...
Sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Mağdur edebiyatı yaptığımı hatırlamıyorum
Benim eleştirim akp seçmenini her fırsatta aşağılayıp onlardan oy beklemeleri kusura bakmayın çok beklersiniz

muharrem ince teknoloji dedi,bilim dedi,yeni iş kolları dedi ,diğeri kek dedi,kıraathane dedi kazandı.suç ince de mi? sonra diyorlar ki bizi aşağılıyorlar .pazarcısı ürününü satamaz,esnafı kepenk kapatır,1600 liraya mahkum insanlar saraylarda yaşayan adama oy verir suç incede mi?

Ben şahsım adına dünden beri açıklama olmadığı için kızgındım ama konuşmayı dinledikten sonra beni tatmin etti. Adam doğru söylüyor arada 10 milyon fark var 10 milyon mu çalınacak. Bence cb adaylığında İnce nin olması chp açısından bi dönüm noktası oldu. Şu söylemi beni memnun etti açıkçası; siyaset yapmak sadece mv olmakla olmuyor, 16 yıllık mv tevrübesi olan biri de bunun yollarını bilir dedi. Ben İnce nin bu davadan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Bu ülke için umudum hep vardı ama artık güvenle birlikte umudum var.

Günlerdir neden oy vereceksiniz diye sorgulananlar bugun neden verdiniz diye sorgulamaya devam ediyor.

Size iyi günler hanımlar.
Malesef reelde yanyana yaşıyoruz,isteseniz de istemeseniz de başkanınız Erdoğan oldu.
Bırakın düşmanlığı.
Herşeyde bir hayır arayın.
Ülkenizi seviyorsanız dua edin aydınlık günlere...
Hadi size iyi günler.
Mutlu yarınlar.

Dün seçim ikinci tura kaldı diye emin ve kesin konuşan Bülent Tezcan derhal istifa etmelidir. Hiçkimsenin insanların umuduyla böyle pervasızca boş yere oynamaya hakkı yok.
Kılıçdaroğluda istifa etmeli ama o koltuğa yapışık olduğu için bu pek mümkün görünmüyor tabi.

Taa seçimin en başından beri söylemeye anlatmaya çalıştığım bu oldu.
Türkiye’nin kısmı var ve o kısmı CHP bilmiyor.
Sokak sokak gezerek mi bulur, daha çok kişiye ulaşarak mı bilmiyorum.
Muharrem İnce’nin siyasi figür olarak bir eksiği yoktu. Hepimizin 3 aşağı 5 yukarı sahip olduğu aile yapısına sahipti.
Doğru bir adaydı.
Şimdi yakışan genel başkanlıkla CHP yi ileri taşıması. Kör değillerse görürler bunu da.

Bir de gerçekten çok enteresan sevinenler var...
karşıdakini üzmeden, üstten bakmadan, hakaret etmeden yapabilirsiniz inanıyorum :)
İnsanların damarına basmak kimseye bir şey kazandırmıyor. Sağlıklı bir ruh hali de degil.
Karşınızdaki herkese kardeşiniz hassasiyeti ile davranırsanız, hepimiz için hayat kolaylaşır.

Evet hep söyledim din daima iş yapar bu memlekette....kıçımıza don alamadığımızda düşnecegiz galiba nooluyo diye....

Endişeleniyorum çok uzak görünmüyor zira...sabah azıcık düşen kur yeniden tırmanışa geçti...bakalım dış mihraklar (!) elini cekmezse soğan 10 lira olur artık...

Tamam ama her mitingi bu kadar kalabalikti. Istanbul icin milyonlar söz konusuydu. Hic degilse 2.tura kalmaliydi. Tekrar chp secmenini cesaretlendirmisti. Hatta baska kesimler bile Ince'ye bakiyordu. Referandumda bile bu kadar oy yoktu. Ysk degil, bir haber ajansina göre millet kazandigini ilan edebiliyor.

Bence kesinlikle birseyler döndü. Bu kadar kolay pes edilmesi, dedigim gibi Erdogan'in bile sönük olmasi. Birseyler var. Diyorum ya ancak yillaar yilllaar sonra ögrenecegiz.

Ben hep dedim, maalesef Kılıçdaroğlu siyaset yapamıyor.
Chp hak ettiğini bulamıyor.
İnce ilk aday olduğunda konuşmalarını dinler dinlemez ikna oldum mesela ama Kılıçdaroğlu maalesef olmuyor bu partiye...
Ama bundan sonra daha emin adımlar atılacağını düşünüyorum kesinlikle, bu bile büyük ve güzel bir gelişme...

Kendi fikrim.ruştunu ispat etmiştir.
Siyasette devam ederse ilerki secimlerde tam bir rekabet olurki buda tamamen Turk halkinin lehine olur.
Tabi kilicdaroglu musade ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…