- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam en kotu kabusum sen ol seni seviyorumRüyanda beni gör emi kabusun olayım..
"Kutlayamayacaksan bu ise girmeyeceksin." dedi.
Teşekkürler Muharrem İnce bu cizginden sasmayip siyasette kaldigin sürece ustune koyarak devam edeceksin.
Aynen canim5 aylik bebegimle gittim kutlamalara bebegim ilki yasadi ömründe ilkdefa katildi ve tarihe gecti bol bol video cektik anisi olur inşallah.
18 yasinda kizim bugün ilki yasadi ilkdefa oy atti ve attigi oy BAŞKAN seçti tarihlere yazildi ve sandik gorevlisiydi ilk göz agrim canım kizim...
milletimiz sağolsun
vatanimiza sahip cikti
Kağıttan okuması canı sıkkın ve dikkatli olması gerektiği için diye düşünüyorum.
CHP genel başkanı da değişir umarım artık.
Valla dün gece en çok siyaseti bırakıp bırakmayacağını merak ettiğim için açıklama bekliyordum. Memnun oldum şu tavrından ötürü : )
Bir akpli olarak bende tebrik ediyorum... değişim söylemler şart...İnceyi taktir ettim ilk defa bir seçimde oylarımız çalındı diye çamura yatmayan bir chp
HelaaallllKizlar secim kavgalari bitti sonuc belli dagilalim mi
Eki Görüntüle 2161235
Kizlar secim kavgalari bitti sonuc belli dagilalim mi
Eki Görüntüle 2161235
Muhalefet sağlam olmalı ki iktidara gelen çalışsın, eksiklikleri muhalefet gösterip bastırsın.
Kesinlikle.yıllardır beklenen bu ! Acil olarak kan değişimi yapılmalı Muharrem İnce başkanlığında yeni bir CHP yapılanması olması lazım. Kılıçtaroğlu gibi dinazorlardan acilen CHP'yi temizlemek şart.
Aynen partiyi batirdilar ki benim dedem chpnin ilk uyelerindendironcesi gibi degil malesef son yillarda deniz baykaldan sonra ozellikledurum buyıllardır beklenen bu ! Acil olarak kan değişimi yapılmalı Muharrem İnce başkanlığında yeni bir CHP yapılanması olması lazım. Kılıçtaroğlu gibi dinazorlardan acilen CHP'yi temizlemek şart.