Bence bunu kazanan partili degilde sandiktan duşuk oy alan partili,hazmedemeyip provakatorluğe başvuruyor.Bakin siz kabul etmeseniz de hilenin alası yapildi ve yapiliyor Neden arabalardan cikan cuvallar, sandik basip toplu oy kullanan mafya bozuntularini konusmuyorsunuz
Ha madem on milyonlarca oy garanti neden bu hilelere gerek duyuluyor?
Temiz ve helal bir secim olmadi olmuyor da.. Referandumda da boyleydi o yuzden sonuclar gercekten %50+1 cikiyor Medyaya dusen iki uc haber ama ayni hile hurda yuzlerce yerde yapiliyor
Neyse Allah buyuktur bu kadar hile hurdanin hesabi bir yerlerde görülür
Muharrem İnce seçim sonuçlarını kabul ediyorum dedi..
Bu adam 100 küsür miting boyunca kağıttan okumadıHala kağıttan okuyor, tehdit altında diyorlar ne diyeyim bilmiyorum ki. Arkadaşça mesajımı haber yaptılar hata yaptım diyor mesaj için de. Kıyamam ya seviyorum ben bu adamı, samimi buluyorum.
Hala kağıttan okuyor, tehdit altında diyorlar ne diyeyim bilmiyorum ki. Arkadaşça mesajımı haber yaptılar hata yaptım diyor mesaj için de. Kıyamam ya seviyorum ben bu adamı, samimi buluyorum.
Bu adam 100 küsür miting boyunca kağıttan okumadı
Bu basın toplantısı çok enteresan
Hala kağıttan okuyor, tehdit altında diyorlar ne diyeyim bilmiyorum ki. Arkadaşça mesajımı haber yaptılar hata yaptım diyor mesaj için de. Kıyamam ya seviyorum ben bu adamı, samimi buluyorum.
halk TV den izliyorum netten diğer kanallarda veriyormuBu adam 100 küsür miting boyunca kağıttan okumadı
Bu basın toplantısı çok enteresan
+1
CHP hakkındaki sorulara da cevap vermeyerek cok iyi yapiyor.
Esas ayip da o mesaji haber yapan gazetecinin bence.
Kılıçdaroğlu Ince'yi disari ettim diye sevinmesin. Bence Muharrem Ince bu secimde guzel bir oran aldi.
Kağıttan okumasını çok garipsemedim ben biz bile çok kötü olduk o kadar coşkulu o kadar hevesli heyecanlıydi ki su anki durumu çok normal...
Ben hala Akşenerdeyim ama nasıl neden bıraktı üstüne gitmedi sahneden cekildi anlayamıyorum...başladığında oy oranı çok daha yüksekti...
MuhtemelenHalka hitap ederken okumak yerine hitabetini konuşturması normal ama şu an önemli bir seçimden sonra açıklama yapıyor, gazeteciler var karşısında, bir sürü insan izliyor, dün gece mesaj konusunda da bir gafı oldu. Ben normal görüyorum ama bilmiyorum tabi, açıklamaları beklemediğimiz şeyler değil aslında. Siyaset temelde kirli bir şey olduğu için hep arıyoruz işte böyle ardını.
Bende kendi Iq um kadar konusurum kafam neye başarsa odur doğru benim icin yine lafının arkasindayim burda okadar kişi okadar hakaret etti evet banladılar bunu inkar edemem ama ben onlar kadar hakaret icerici şeyler yazmadim siz yoneticisiniz bakabilirsiniz
Aksanere yurt dışı destek verdi sonra desteklerini cektiler... ilk zamanlar coşuyordu sonra duruldu....Kağıttan okumasını çok garipsemedim ben biz bile çok kötü olduk o kadar coşkulu o kadar hevesli heyecanlıydi ki su anki durumu çok normal...
Ben hala Akşenerdeyim ama nasıl neden bıraktı üstüne gitmedi sahneden cekildi anlayamıyorum...başladığında oy oranı çok daha yüksekti...
Haklı olabilirsin muhtemelen de haklısın :)halk TV den izliyorum netten diğer kanallarda veriyormu
Morali bozuk ve şuan ne dese başka tarafa çekilebilir temkinli davranmaya çalışıyor normaldir kagittan okuması bence...
Muhtemelen
Halkın Cumhurbaşkanı olacağını da Chp ile ilgili soruları cevaplamayarak çok güzel gösterdi bence :)
Neyse tamam anlatamadim benBu bir soru cümlesi değil ? Soruma cevap alabilir miyim demişsiniz ama