- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
KıyamamSu silah sesleri sussa bari kizim korkuyor uyuyamıyor ANLADİK KAZANDİNİZ
Abla bence sen veBiz o dönemde lojmandaydık öyle su kesintileri filan çok olmazdı bizde..
Yoksa biz torpillimiydik..
Atatürk'çü Akplileri de gördü bu gözlernameaver şu eklediğin resimleri bir daha eklesene
Iste bu bu da fanatiklik asosyalliktir.Su silah sesleri sussa bari kizim korkuyor uyuyamıyor ANLADİK KAZANDİNİZ
Biz o dönemde lojmandaydık öyle su kesintileri filan çok olmazdı bizde..
Yoksa biz torpillimiydik..
Bende bunu bekliyordum. O zaman suçlu değil. Hukuk devletiysek suçu mahkemelerce kanıtlanmamış kişiye suçlu muamelesi yapılmaz. O zaman suçu sabit değilse dediğiniz gibi sadece tutuklu olduğundan seçimde aday olma hakkı var. Ve ona oy veren halkında yasl bir hakkı seçime giren birine oy vermesi. Bir insanın başka insana terörist demesi ne kadar oldu bu devirde. Ben ısrarla diyorum siyasi anlamda savunmasamda hdp belli bir kitlenin temsilcisi isterix istmeyiz saygı durmak zorundayız.Tutuklu yargılanıyor. Mahkemesi sonuçlanmadı. O yüzden aday olabildi.
Atatürk'çü Akplileri de gördü bu gözler
Hepsi vatansever olmuş !
Teröristleri çok uzakta aramasınlar
Eki Görüntüle 2161070
Zamlar kapıya dayanınca o zaman görün kızlarVe sen 3 kuruşa çalışıp çocuklarını büyütmeye çalışan akp seçmeni. Artık sana da üzülmüyorum. Ne ekersen onu biçersin. Beter olalım daha ne diyeyim.
YSK kapatsın kepenkleri onun yerine işi yapan vara döndü olay aslında evet. Tebrik ederiz kazananları ama seçimin yoneticisi YSK beklense daha güzel olurdu. Hem de bunlar her seçimde ağlıyor lafları olmazdı kimse sesini cikarmazdi.Sonuçlar beni ikna etmedi, resmi hiçbir açıklama göremedim ve ikna olmadım.
Seçim öncesi kim ne demiş beni ilgilendirmez.
Niye resmi bir açıklamayı YSK yapmadı peki, anlamsız gelmiyor mu daha net bilgiler gelmeden RTE'nin konuşma yapması?
Bir kere bu resmen seçime saygısızlık kimse kusura bakmasın.
Tamamen beklenecekti, sonra ne yapıyorsa yapardı.
Tamam şaşırmış diyelim, bahsedilen Leyla Zana, Hadip Dicle, Ahmet Türk vs ilk hangi partidenmiş, hem okuyun diyorsun, hem okumadım diyorsun, oku da okumamış gibi yap, ona da razıyım.abd ile kafayı yemiş bence. fazla komplo teorisi üretmekten şaşırmış artık.
Cok şekersin :))Daha sayım bitmedi kızlar
Bunlar gercek mi? Caps herkes yapabilir?Atatürk'çü Akplileri de gördü bu gözler
Hepsi vatansever olmuş !
Teröristleri çok uzakta aramasınlar
Eki Görüntüle 2161070
Bende bilmiyorum en kenar semtte oturuyorduk zamanındaAbla bence sen veNooption abla torpillisiniz:) kuyruk ne bilmiyonuz bile nerdeyse:))
Abla bence sen veNooption abla torpillisiniz:) kuyruk ne bilmiyonuz bile nerdeyse:))
valla biz lojmanda falan değildik. ilk defa duydum 94 de su kuyruğu olduğunu.
Ben oksuz ben yetim vayy : (Bende bilmiyorum en kenar semtte oturuyorduk zamanında
Bir siz biliyorsunuz o kuyruklari sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?