- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.136
- 1.423
- 60
80 doğumluyum 1994 yılında çok girdim su kuyruklarına. Hatta akan çeşmeler kurudu 4 günde bir tanker gelirdi mahalleye. Bu arada İstanbul’da oturuyorum.
Keşke diyorum bende hiç vermeyeceğim chp ye oy vereydiimde chpliyim diyen hdpye oy vermeyeydi...cok acitti canımı cokkk
Ne derseniz deyin. kim kimi ne amaçla olursa olsun desteklerse onlardandır
Ablam dalga mi geciyonuz? :) valla yakin gecmis bu cokta uzak degil.. bu kadar tiye alinacak bi konuda degil bence. Allah muhafazaAbla ben anladım galiba bunlar 94teki İstanbul'daki su kuyruklarını diyor, kuyruk diye. :)
DEMİŞTAŞ'A YÖNELİK SUÇLAMALAR
Hakkında en fazla dosya bulunan HDP İstanbul Milletvekili ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın fezlekelerinde, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "terör örgütü üyesi olmak", "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "örgüt adına suç işlemek" gibi suçları işlediği yer alıyor.
Demirtaş'ın dosyasında yer alan diğer suçlar şu şekilde:
"Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen aşağılamak, terör örgütü propagandası yapmak, Türk milletini, Cumhuriyeti ve TBMM'yi alenen aşağılamak, Cumhurbaşkanına hakaret, devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılamak, terör örgütü PKK propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret, 298 sayılı kanuna muhalefet, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, 2911 sayılı kanuna muhalefet, hakaret, suç işlemeye alenen tahrik, kanunlara uymamaya tahrik, kamu görevlisinin aleyhine iftira, suç işlemeye tahrik ve suç işlemeye azmettirme, devletin birliği ve bütünlüğünü bozmaya teşebbüs."
a haberden aldım bu alıntıyı. Ben geçen haberlerde sadece Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığını duymuştum.
Şimdi anlamadığım madem bu adam terör örgütüne üye niye aday olabildi. Savcılıktan temiz belgesini kim verdi? İmzalayanlar kimler? Şaşırdım kaldım.
.
hadiyaaa özlemiymiş
benim bildigimde şudur
chp li her evden bir kisi hdp ye oy verecekmis
vermisler orana bakarsan anlarsin
Topicin ilk sayfasinda demistim bunu:) adamin cenesi calisiyo masallahi var:) o da biraz sempatikti aslinda yazzik oldu:)Yine de ince kilicdaroglundan daha fazla oy aldı :)
Dikkate almayınız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun boşveriniz çamurla çamur olmayınız. Yıllardır her seçim süreci siz bilmezsiniz anlamazsınız, izmir marşı, seçimlerin başlaması, hile yapılıyor yetişin çağrıları, cahil millete had bildirilmesi ve çeşitli iftiralar ile karşılıklı çirkinlikler, celladına aşık olmuşsa millet nidaları ve kapanış şeklinde sona erer. Bu sefer hakaretler daha az havada uçuştu gibi gözlemledim gerçi, bu beni sevindirdi şahsen.Ah neden aklım almıyor ki bir parti kazanınca karşı partiler saldırıya geçiyor. Neden yobaz gerikafali Suriyeli sevici oluyor. El insaf ya ben de AK Partiye oy verdim bir MHP li olarak.
Kimseyle bu güne kadar bir tartışma yaşamadım Suriyeli insanlardan haz etmiyorum iyi bir eğitimim olduğuna inanıyorum. Sırf AK Parti ye oy verdim diye neden yobaz ve geri kafalı oluyorum. Benim ve çevremin diğer partili arkadaşlarla hiç bir kavgamız olmadı bu nefret söylemlerini kesinlikle kabul etmiyorum.
Sonra da neden ülke bölünüyor o sözleri söyleyenler yüzünden bölünüyor işte. Lütfen belli bir kitleyi asagilayip küçümsemeyin.
Şimdi diyeceksiniz onlar da bize öyle söylüyor ben onlardan değilim çevremde de o söylemleri söyleyen kimse yok. Çünkü benim akrabalarımın bir bölümü CHP ye bir bölümü IYI Partiye bir bölümü de benim gibi MHP li olup AK Partiye oy verdi. Lütfen rica ediyorum sırf sizinle aynı görüşte değiliz diye bize yobaz vs söylemleriyle hakaret etmeyin.
Anneme sordum şimdi.. o yıllarda sürekli sular kesilirdi rezil olurduk falan der.. hatta şarkısı bile var kaygısızlar dizisinin jenerik müziği..94 yılında İstanbul'daydım h,ç hatırlamam çeşmelerin kuruduğunu..
Sen verme zaten senin reisin var..
Muhalefete oy verenleride hain ilan ettiler demi...
Olsun dünya krize girse de bizim ülkemiz girmemeliydi. Hep cahapenin suçu90 yıldır çekilen çile!!! neyse o çile
hadiyaaa özlemiymiş
benim bildigimde şudur
chp li her evden bir kisi hdp ye oy verecekmis
vermisler orana bakarsan anlarsin
Burada Atatürk ile ilgili konuşulurken derdiniz Atatürk değil minvalinde ardından o şekilde hakaret edilirse o laf direkt bize gelmiş demektir. Allah'a şükür elimde hiçbir şehidin kanı yok. Hiçbir zaman desteklemedim destekletmedim destekleyene de alkış tutmadım. Yaram yok ki gocunayım. Ama önüne gelen herkese bilip bilmeden bu şekilde hakaret etmek kul hakkıdır. Haram olsundur.Diyebilirsin de neden sürekli üstünüze alınıyorsunuz yeri geldiğin de ah şehidim vah şehidim diye ağlamayın olur mu kimin terörist olduğu çok belli oluyor.
Not düşeyim tekrar ben MHP LİYİM.
94 yılında İstanbul'daydım h,ç hatırlamam çeşmelerin kuruduğunu..
Sen verme zaten senin reisin var..
Muhalefete oy verenleride hain ilan ettiler demi...
Bu kamaoyuna açıklanan neden de neyseHükümet iyi niyetle çözüme ulaştırmaya çalışırken karşı taraf maalesef bu süreçte güç toplamış hazırlık yapmış.. baktı iyilikle olmayacak şimdi askeri harekatlarla çözüme ulaşmaya çalışıyor.. öyle yada böyle by zulüm bitecek inş..
Fazla zamanını almaz,Mune Perinçek çok mu güvenilmez biri, dün birşeyler yazmıştın ya hsni Perinçek ve Atatürk hakkınds
Açıkçası seçim öncesi ciddi bi şekilde Erdoğan kaybedecek şeklinde kesin konuşmalar yapıldı, sosyal medyada hakeza öyle, Muharrem İnce yaptığı açıklamada ne olursa olsun kazanacağız açıklamasını yaptı çok kesin bir dille ve açıkçası bu kadar nasıl emin oluyor demekten kendimi alamadım ama her seçim öncesi CHP cephesinden aynı söylemler geliyor sonrasında da hırsızlar diyorlar zaten Türkiye tarihine de baktığımızda hiçbir zaman Atatürk dönemi de dahil seçimle başa gelmemiş bir partiden bahsediyoruz şaşırtıcı olan bir şey yok. Aynı zamanda oy çalmak cidden imkansıza yakın özellikle İstanbul da Bizzat sandık başkanı yakınlarım olduğu için biliyorum. Oylar defalarca sayılıyor. Zarflar tek tek açılıp herkese gösteriliyor. İşaretlenen oylar defalarca kontrol ediliyor. Oyları çalacak olsalar yüzde 52 civarlarında kalmazlardı, milletvekili hedefine tam olarak ulaşamadılar mesela çalsa bunu riske atmazdı. Zaten İstanbul ciddi bi göstergeydi her zaman İstanbul ne ise Türkiye geneli de o şekilde çıkıyor, bu seçimde de aynısı oldu. Birde neden yüzde 96 da demişler çünkü itiraz edilen sandıklar sonuca ulaşılmadan açıklanmıyor zaten bişeyi de değiştirmez.
Çok komik gerçekten kimseye böyle bir bilgi gelmedi chplilere de size mi geldi? Benim çevremde chp li chp ye hdp li hepye oy verdi. chp ye oy veren bazıları iyi partiye kaydı ama hdp ye oy veren chp li görmedim hayatımda.
bu arada eşim komünisttir o bile hdp ye vermedi:)
Chp y ada diğer partiler aramadı ama akp maşallah nereden aldıysa telefonalrı arayıp oyu akp ye verin diye taciz etti mileti.( taciz diyorum birden fazla arıyor ve istemedikleri halde aramaya devam ediyorlarsa tacize girer)
Diyebilirsin de neden sürekli üstünüze alınıyorsunuz yeri geldiğin de ah şehidim vah şehidim diye ağlamayın olur mu kimin terörist olduğu çok belli oluyor.
Not düşeyim tekrar ben MHP LİYİM.
Anneme sordum şimdi.. o yıllarda sürekli sular kesilirdi rezil olurduk falan der.. hatta şarkısı bile var kaygısızlar dizisinin jenerik müziği..
... kirli havasınaaa, kesik suyunaaa, biz geldik istanbul al kollarına....
Iyi niyet chp nin hdp ile ayni safta yer almasi mi kafam karıştı yaaa..Teröristle pazarlığa girilmez..
İyi niyet şivan perverin elini havaya kaldırarak olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?