- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.529
Hangi gazete ?
o zamanların ne bileyim kaç sene geçmiş üstünden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gazete ?
Ama onemli bi detay ablacim bu:) kaynak muhim.. hani foxla atv baska konusuyo ya bazen ole iste:)o zamanların ne bileyim kaç sene geçmiş üstünden.
Nereye düştü??-alıntı-
bağlarbaşı pazarlama ve perakende mesleki ve teknik anadolu lisesine gidin lütfen bize saldırıyorlar polis hiçbir şey yapmıyor oy pusulaları içerde üsküdardaki b ü t ü n pusulalar burada yalvarırım yardıma gelin dışarı çıkmıyor pusulalar tekrar ediyorum “üsküdardaki tüm pusulalar burada”
-alıntı-
Az önce internete düştü bu mesaj yardım istiyolar
Öyle demeyin ama İnce yi insanlar çok sevdi CHP den daha çok oy aldı. Bunun nedenlerinden hatta büyük nedeninden biri de zamanında Yalova da verdiği mücadele. Bütün gece kalkmadi sandıkların başından itiraz etti tekrar saydirdi falan hal ettiğini aldı o zaman. Demek ki yanlışlıklar olabiliyor. Yani sayım bitmediyse bitmemiştir işte.Cok şekersin :))
AmennHdp'ye kendi partisin dışında kim oy verdiyse allah belasını versin diyorum...
:))) E ertugrulunhalimesi ile :))
Çekemiyorlar bizi kiskaniyolar oh oh tey teyHalbuki her yenilgide yaygara koparıp oyumuzu çaldılar diyene kadar nerede hata yaptık diye düşünseler daha iyi olurdu böyle boş işlerle uğraşmasalar...
Dünya da ekonomik krizler yaşandı ve gelişmekte olan ülkeler de bu krizden etkilendi, etkilenen ülkeler arasında Türkiye de var ama bu krizler vatandaşa ülkenin yaşadığı bireysel kriz gibi aktarılıyor, benim itirazım buna, ayrıca kaç sene evvel yine bu Türkiye de yağ tüp kuyruğu vardı muhabbetine adını vermeyeceğim bir gazete internette Türkiye böyle kuyruktaydı diye bir görsel atmış, ayıptır, o fotoğraf Fransa'da çekilmiş bir fotoğraftı, sokaktaki Fransızca dükkan isimlerini silselermiş keşke.
Diyorum bu ülkede yakın geçmişte bizim ülkeyi etkileyen bireysel bir kriz yaşandı 99 krizi, onda da tüp kuyruğu yoktu, bir alo diyordun tüpçü geliyordu, su kuyruğu her daim oluyor yahu, bir yıl kurak geçsin bakalım ne oluyor, birkaç sene evvel Ömerli barajı alarm veriyordu, bu sene bereketli yağmur yağdı kuraklık olmaz.
Keşke hdp Kürtleri temsil etseydi. O zaman çok güzel olurdu. Ama hdp elinde boyle bir fırsat varken, PKK'nın temsilcisi olmayı seçti.Pkk bir terör örgütü ancak kürt halkının temsil eden hdp onların oyuyla seçiliyor. Bura da halk odaklı düşünmek gerek. hdp içinde açıkca pkk yandaşı olanlar ayıklanmalı ama ismi ister hdp olsun ister yeni bir parti kurulsun amaç kürt halkını temsil etmesidir. Sorun terör ise tüm teröristler buna dahil olmalı ve bunlara destek veren hiç bir milletvekil mecliste olmamalı. ayrımını iyi yapmak gerek.
Ama onemli bi detay ablacim bu:) kaynak muhim.. hani foxla atv baska konusuyo ya bazen ole iste:)
Bunu biliyorum ancak mhp den de çok oy kaydı. Ak parti mhp nin baraj altında kalmasına razı olmadığı için oyu yükseldi. Ancak chp içinden açık açık hdp ye oy verdim diyen insanlar var.Chpnin oyları iyi partiye kaydı. Bir uzman anlattı az evvel haber sitesinde rastladım
Çocuğunuz Yok galiba beni anlamanizda imkansizIste bu bu da fanatiklik asosyalliktir.
O zaman seninle benim bir sorunum var mı ? Yok.Bak şöyle anlatayım sana benim eşimin anne tarafının %80 ı CHP li. Ben bizzat duydum ki içlerinden bazıları HDPKK ya oy vereceğini söyledi. Burada şahsi olarak hiç kimseye ben Vatan haini demedim demem de. Ama içinizde CHP li görünüp HDPKK ya oy verenler varsa bilemeyeceğim. Atatürk ü söyleyip ardında yürüyenlere asla hakaret etmiyorum.
Pkk bir terör örgütü ancak kürt halkının temsil eden hdp onların oyuyla seçiliyor. Bura da halk odaklı düşünmek gerek. hdp içinde açıkca pkk yandaşı olanlar ayıklanmalı ama ismi ister hdp olsun ister yeni bir parti kurulsun amaç kürt halkını temsil etmesidir. Sorun terör ise tüm teröristler buna dahil olmalı ve bunlara destek veren hiç bir milletvekili mecliste olmamalı. ayrımını iyi yapmak gerek.
Yani ben de anlamadım. YSK arada açıklama yapsa keşke.Vallahi benim vicdanım rahat ve seçim sonucuna asla inanmıyorum.
YSK'nın ne yaptığını aktaran olmadı.
Oldu bittiye getiren Anadolu Ajansı'nın işi nasıl iş anlamadım da.
Ben de öyle duydum tv de o yüzden şaşırdım. Hadi diğer suçlamalar var o zaman kesin bir şeyse karar çıksın neden tutuklu ama yargılama yapılmıyor. 9 aylık tutukluluğunda 1 kere mahkeme yapılmış.şu anda içeride olmasına sebep olan suçlama terör örgütü üyeliği değil. hakaret gibi birşeydi sanırım tvde dinlemiştim.
Var bebegim 3 tane:) yanlis anladin sen herhalde cok duygusalsin suanda: ( ben silah patlatanlara asosyal dedim:)) haha valla ne desem yanlis anliyonuz.. sinirler gergin normalÇocuğunuz Yok galiba beni anlamanizda imkansiz