- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Destek verip meclise sokarak mı olur?? Teröristleri hapishanede ziyaret etmekle mi olur peki?? Demirtaş hapisten çıksın diye kampanya başlatarak mı olur??Teröristle pazarlığa girilmez..
İyi niyet şivan perverin elini havaya kaldırarak olmaz..
Sizler de akp söz konusu olunca atatürkçüsunuz. Hdp söz konusu olunca t...
Hdp baştan beri başkanlığa karşı.. neden o zmn??Canim senin iyi niyet dedigin sey acilim ayagina butum guneydogu oylarini da arkasina alip baskanligi daha erkenden getirmekti Ki bi baskanlik sistemini en cok Abdullah Ocalan destekledi o zaman
Ha bir suru sey oldu gun geldi mhp ve bahceli, zamaninda ocalanin cok destek verdigi o sisteme dahil oldu
Iste adi da vatan sevgisi oldu
Olabilir sadece kürt olanlar vermedi HDPKK ya Türk olanlarda verdi. Benim gözümde PKK partisine oy veren herkes Vatan hainidir. Unutmadık mecliste sözde kurdistan denilip Sayın öcalan dediklerini. Nerede kaldı tek Cumhuriyet?burada bir sürü kürt var.
sabah beri başka bir partiye bu kadar sallansaydı buna müsade edilmez herkes laf ederdi. ama konu hdp olunca tepki görmemek için herkes susuyor.
farketmez akp mhp kol kola şu anda.
Ben Chp'nin kemik seçmeninin Hdp'ye oy vereceğini düşünmüyorum. Ülkede şu an Akp'ye oy verenler ve diğerleri var. Diğerleri de genelde daha güçlü olana oy verme eğilimindeler birkaç seçimdir. Chp'nin aldığı oy tamamen kendi seçmeninden gelmiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Demirtaş'ın oyunu kendi seçmeni olarak görürsek, aradaki yüzde üçlük farkı da ben Hdp'nin sol söylemlerine inanan ve herhangi bir siyasi görüşe, ideolojiye tam olarak bağlı olmayan gençler olarak görüyorum. Ben Chp seçmeniyim, bugüne dek tüm oylarımı bu partiye verdim. Hdp'ye oy vermedim hiç, aklıma da gelmedi. Kaldı ki ailem de öyle, arkadaş çevrem de öyle çoğunluk olarak. Burada Hdp'ye oy veren yok.
Şimdi ben bu kadına terörist senin b..... desem banlanır mıyım sevgili yönetim?
ahaha vallaha mı:))
74 doğumluyum hiç kuyruğa girmedik yağdır şekerdir.
bana kalırsa siz yine kandırılmışsınız..
Olabilir sadece kürt olanlar vermedi HDPKK ya Türk olanlarda verdi. Benim gözümde PKK partisine oy veren herkes Vatan hainidir. Unutmadık mecliste sözde kurdistan denilip Sayın öcalan dediklerini. Nerede kaldı tek Cumhuriyet?
Amaç zaten muharrem inceyi saf dışı etmekti ...Seçim herkese hayırlı olsun ikinci turda beklediğim bir sonuç olsa da birinci turda beklemiyordum.
Bu seçimde Muharrem İnce'nin kaybettiğini düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu artık bırakmalı bu net görülmüştür.
Ölen İyi Partili vatandaşlara çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Muharrem İnce milletvekili olmayacak en çok üzüldüğüm nokta bu. Eğriye her zaman eğri diyen canla başla çalışan uzun yıllardan beri takip ettiğim birisiydi. Tekrar mecliste görmeyi çok istiyorum.
Sizler de akp söz konusu olunca atatürkçüsunuz. Hdp söz konusu olunca t...
hdp yi meclise chp sokmadı bilakis akp yi meclise sokan deniz baykaldır.
siyaset tarih okuyun bari biraz
Mesajini sikayet et gec boşver herkes terorist zaten onlara gore
Yaa kesin. Bu ülkede baskı var partiler kapatılıyor diye ilk siz tepki verirsiniz. Kimse kimseyi kandırmasın.
Hdp genel başkanı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu ne demek ne hakkınız var. Çok hakkim var.
Hakkım olmadığına inanıyorsanız önemsemezsiniz. Yarası olan gocunur. Bu sizi neden rahatsız etti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?