Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abdest aldım 2 sini uyuttum 3 tane sıpam uyumadı uyusunlar hemen başlıcam.Şükür namazlarımızı kılalım arkadaşlar
Herkes birbirine hakkını helal etmiuor sakin olun yahu o zaman hdp Eşbaşkanı ile davul zurna ile kRşılamalar ne çabuk unuttunuz heee
Haburda halay çekilirken susanlar, Atatürkçü subaylar fetöcü ve pkklıların iftiralarıyla içeri alınırken susanlar ve hesabını soramayanlar sakın o kirli vicdanınızla Atatürk'ün üstünden kirli siyasetinizi yapmayın!
Allahım kabul etsin inşallahAbdest aldım 2 sini uyuttum 3 tane sıpam uyumadı uyusunlar hemen başlıcam.
Pardon da erdoğan mı hdp ye oy verdi?? Sadece terör bitsin çözüm sürecine girildi..ülkesi için yaptı bunu... iyi niyetle terörü bitirmek için..
Neden üstüne alınıyorsun. Bu benim görüşüm gerçek Cumhuriyetçi CHP li olanlara hakaret etmedim. CHP li görünüp HDPKK li olanlara. Üstüne alınmak istiyorsan o senin sorunun. Zira PKK yandascilariyla isim olmaz. Ayrıca ben MHP liyim.
Hükümet iyi niyetle çözüme ulaştırmaya çalışırken karşı taraf maalesef bu süreçte güç toplamış hazırlık yapmış.. baktı iyilikle olmayacak şimdi askeri harekatlarla çözüme ulaşmaya çalışıyor.. öyle yada böyle by zulüm bitecek inş..Peki ne değişti ne oldu açıklarmısınız
veee kimin pkk ya destek verdigini gosterdiPardon da erdoğan mı hdp ye oy verdi?? Sadece terör bitsin çözüm sürecine girildi..ülkesi için yaptı bunu... iyi niyetle terörü bitirmek için..
Hdp söz konusu olunca Ataturkcu oluyorlar.
Baska zaman adı silinsin diye alkış tutuyorlar.
Cok tutarlılar.
Atamızın Gençliğe Hitabesini CHP li olup HDPKK ya oy veren Vatan hainlerinin gözüne sokmak istiyorum!
Pardon da erdoğan mı hdp ye oy verdi?? Sadece terör bitsin çözüm sürecine girildi..ülkesi için yaptı bunu... iyi niyetle terörü bitirmek için..
AminAllahım kabul etsin inşallah
Neden üstüne alınıyorsun. Bu benim görüşüm gerçek Cumhuriyetçi CHP li olanlara hakaret etmedim. CHP li görünüp HDPKK li olanlara. Üstüne alınmak istiyorsan o senin sorunun. Zira PKK yandascilariyla isim olmaz. Ayrıca ben MHP liyim.
Her şey işlerine geldiği gibi.Hdp söz konusu olunca Ataturkcu oluyorlar.
Baska zaman adı silinsin diye alkış tutuyorlar.
Cok tutarlılar.
Zamanında buna karşı çıkanlara kan istiyorsunuz çözüm süreci olmaliHayir su hdp ile acilim sacilim ayagina her turlu gizli kapakli isi yap (veya yapmaya calis) o zaman sorun yok
Sonra bu hdp meclise girince vay nasil girerler de vs vs..
Sizler de akp söz konusu olunca atatürkçüsunuz. Hdp söz konusu olunca t...