- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarım ülkesi ülkem mercimeği nohutu ithal ediyor. Et fiyatları yüksek diyoruz "tarım" bakanımız benim eşim kilosunu 29 liradan alıyor diyor. Sonuç olarak et de ithal ediyor. Patatesin kilosu 6 tl oldu sonuç KKTC'den patates ithal edilmesi düşünülüyor.Çok doğru utanacak ne var ortada?
Yo vallahi atadilarAaa yazık sen atanamadın mı oysakı tayyıp atanayamayan öğretmenımız yok dıodu daha bır kaç gun önce
Tarım ülkesi ülkem mercimeği nohutu ithal ediyor. Et fiyatları yüksek diyoruz "tarım" bakanımız benim eşim kilosunu 29 liradan alıyor diyor. Sonuç olarak et de ithal ediyor. Patatesin kilosu 6 tl oldu sonuç KKTC'den patates ithal edilmesi düşünülüyor.
Her yıl eğitim sistemi değiştiriliyor. Notları düşük olan sınıfta kalmıyor. 2+2 yi bilmeyen adam bile lise mezunu oluyor. İşsizlik had safhada olmasına rağmen kontenjanlar düşürülmüyor üstüne yeni üniversiteler açılıyor. Enflasyon sürekli artıyor elektrik faturasından bile TRT payı alınıyor. Daha sayayım mı?
Tabii ki verdiler. Yoksa ittifak neden bu kadar cokuk. Bir hdp bir iyi diye bolustuler :)))Chpli secmen lütfen hdpye oy vermiş olmayın lütfen ....eger verdiyseniz gececek yoksa geçemeyecek cok belli
Nasıl olsa verecek demslerdır. o degılde cıdden bukadar mezun atama beklerken nasıl benım atama bekleyen ögretmenım yok dıebılıyor anlamş degılımYo vallahi atadilar
Ama kendilerine oy verenleri atamamislar demek
O senceBence chpliler bile oy verdi bu secimde erdogana.. neden mi? Pkk ya destek verdikleri icin. Helal olsun o chplilere diyorum. Neden mi? Olayi kisisellestirmeden olayin sadece ince erdogan meselesi olmadiginin farkinda olduklari icin
Diyecek birsey bulamıyorum chp herşeyi yapmalıydı ama bunu yapmamaliydıTabii ki verdiler. Yoksa ittifak neden bu kadar cokuk. Bir hdp bir iyi diye bolustuler :)))
Üslubunuzu çirkinleştirmeyim lütfen. Ben oyumu menfi amaçlarla vermiyorum. Belki ben atanamıyorum ama bunun dışında ülkem adına çok hizmetlerini görüyorum ona göre veriyorum.En azından bir deneseydiniz
Hem sürekli aynı partiye oy vermek hem onlar atamadığı için ağlamak
Yavrum ac tv ye bak hele:) oranlar ole diyoO sence
Aralarında kan davası olduğu söyleniyor çok üzücü bir olay Allah rahmet eylesin
Kesin dille söylemedim olabilir dedim
Tamam haklısınız sinirleriniz gerildi, bakınız şu an kulağıma Doğu Perinçek'in sinir krizi geçirdiğine dair sesler geliyor nette açtığımız haberlerden, siyasiler de gergin, halk da gergin ama biz sakin olmaya çalışalım, ne akpli ne chpli ne diğer partilerin seçmenleri olarak bize yakışmayan tavırlara girmemiz şık durmuyor, bizlere yakışanı yapalım, hem ben gerçekten burada hepinizin yazıp eleştirmesini, sonuçları değerlendirmesini istiyorum, sinirlenirsek ağzımızdan nahoş sözler çıkar banlanırız, değer mi? Değmez bence :)
Fox veya kanal A ikisinide sevmiyorum:) TRT izliyorum
Cnm iki secimdir ne chp ne de saadet eski çizgisinde. RTE dussun diye yapmiycaklari plan yok.Diyecek birsey bulamıyorum chp herşeyi yapmalıydı ama bunu yapmamaliydı
Nasıl bir özetleme?
Her seçimde doğruluk payı olan haberler kadar spekülasyon maksatlı, halkı galeyana getiren haberler de çıkar, halkın nabzını yoklarlar, tepki ölçerler, hepiniz dinliyorsunuzdur, partiler sandık sonuçlarını sıkı bir şekilde takip ediyor, oy oranlarını, açılan sandık sayılarını söylüyorlar, Anadolu ajanstan da veriler geliyor, ortada bir usülsüzlük varsa partiler seçmenlerinin hakkını korumak için devreye girecektir, itiraz mı etmek gerekir, sonuçları mahkemeye mi götürmek gerekir ne gerekirse yaparlar.Çok guzelsin , pek guzelsin ,bence senın dediklerini yapalım ,o kadar çok şey yazılıp çiziliyor ki neye nasıl inanacağımızı şaşırır hale geldik..
Ben tv inanmıyorum az önce yazdığım seye tepki geldi özür diledim bende yanlış haber aktardığım için bu yüzden sadece sonuç önemliYavrum ac tv ye bak hele:) oranlar ole diyo
Halkı kin ve nefrete tahrik !tehlikeli zihinler bunlarBence chpliler bile oy verdi bu secimde erdogana.. neden mi? Pkk ya destek verdikleri icin. Helal olsun o chplilere diyorum. Neden mi? Olayi kisisellestirmeden olayin sadece ince erdogan meselesi olmadiginin farkinda olduklari icin
Yok ben fox izliorumda verdıler zaten sonradanYandaş kanal izlersen vermezler :)