- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Ulkenin yarisi bidon o zaman:) neyse haticeye degil neticeye bakicaz birazdanAkp' ye oy verdiğimiz için aklımız yok onun yerine bidon taşıyoruz
Kiblenecek n'aptım şimdi? Kime hakaret etmişim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulkenin yarisi bidon o zaman:) neyse haticeye degil neticeye bakicaz birazdanAkp' ye oy verdiğimiz için aklımız yok onun yerine bidon taşıyoruz
Ayaginiza taş gelmesin.Atatürk' ün kurduğu CHP' den de utanıyor musunuz?
senin tontrikoya hatırlattıklarını, hakaret ettin olarak algıladı çünkü.Akp' ye oy verdiğimiz için aklımız yok onun yerine bidon taşıyoruz
Çok doğru utanacak ne var ortada?Hayır neden utanayım? Ülkeyi bu hale getirenler utansın.
Kesin dille söylemedim olabilir dedimBende haberleri gördüm ama ne sözcü okurum ne oda tv izlerim. Sizde önyargılı davranmıyor musunuz? Eleştirdiğiniz durumu sizde yapıyorsunuz!
Anlaşıldı herkes gergin sakin olmakta fayda var
Saygı kavramı seçimlerde yerlere düşüyor nedense.
Had sınırlarında lütfen!Atatürk' ün kurduğu CHP' den de utanıyor musunuz?
Taraflı kanalları saysak sabaha kadar bitmez. Bana göre fox tv tarafsızlığa en yakın kanal. Tamamen tarafsız demiyorum bununda es geçmeyeyim, ama şu var ki ülkede medya! Cumhurbaşkanın dediğini uygulayarak “bertaraf olmamak için taraf oluyorlar”Fox tv:)
Aaa yazık sen atanamadın mı oysakı tayyıp atanayamayan öğretmenımız yok dıodu daha bır kaç gun önceAtanamayan bir öğretmen olarak sizi atamayanlari seçmeye utanıyor musunuz
Fox veya kanal A ikisinide sevmiyorum:) TRT izliyorumTaraflı kanalları saysak sabaha kadar bitmez. Bana göre fox tv tarafsızlığa en yakın kanal. Tamamen tarafsız demiyorum bununda es geçmeyeyim, ama şu var ki ülkede medya! Cumhurbaşkanın dediğini uygulayarak “bertaraf olmamak için taraf oluyorlar”
Kendisi gibi düşünmeyeni yanlı demek kadar yanında olanlara ya da kendisine destek verene de aynı şeyi söylemesi gerektiği kanaatindeyim.
Eleştiri güzel ama karşılıklı ülkemide maalesef bu yok
Yoo aksine büyük bir onurla veriyorum oyumu zarfı sandığa atarken ülke fethetmiş gibi hissediyorum.Atanamayan bir öğretmen olarak sizi atamayanlari seçmeye utanıyor musunuz
Kafamı seviyorum :)Ulkenin yarisi bidon o zaman:) neyse haticeye degil neticeye bakicaz birazdan
Haddimi aştığımı düşünmüyorum.Had sınırlarında lütfen!
Trt de akp yandaşı diyolaaaFox veya kanal A ikisinide sevmiyorum:) TRT izliyorum
Çok guzelsin , pek guzelsin ,bence senın dediklerini yapalım ,o kadar çok şey yazılıp çiziliyor ki neye nasıl inanacağımızı şaşırır hale geldik..Tamam haklısınız sinirleriniz gerildi, bakınız şu an kulağıma Doğu Perinçek'in sinir krizi geçirdiğine dair sesler geliyor nette açtığımız haberlerden, siyasiler de gergin, halk da gergin ama biz sakin olmaya çalışalım, ne akpli ne chpli ne diğer partilerin seçmenleri olarak bize yakışmayan tavırlara girmemiz şık durmuyor, bizlere yakışanı yapalım, hem ben gerçekten burada hepinizin yazıp eleştirmesini, sonuçları değerlendirmesini istiyorum, sinirlenirsek ağzımızdan nahoş sözler çıkar banlanırız, değer mi? Değmez bence :)
Ama fox ile yuzdeler ayni valla:) sadece iki tane sunucu var ya onlari pek hazetmiyorum:)Trt de akp yandaşı diyolaaa
En azından bir deneseydinizYoo aksine büyük bir onurla veriyorum oyumu zarfı sandığa atarken ülke fethetmiş gibi hissediyorum.
Bu arada CHP seçilse beni atayacak mı?
Kafamı seviyorum :)