- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.101
Sözcü, oda tv, beyaztv, a haber bunlar hep çok yanlı haberler yapıyor katılıyorum.Sözcünün hiç bir haberine inanmıyırum.. tamamen karalama üzerine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sözcü, oda tv, beyaztv, a haber bunlar hep çok yanlı haberler yapıyor katılıyorum.Sözcünün hiç bir haberine inanmıyırum.. tamamen karalama üzerine...
Anlaşıldı herkes gergin sakin olmakta fayda varHanımlar,
ne seçim sonuçları ne de duyduğunuz haberlerle ilgili doğruluğu belli olmadan yazmayın, manüplasyon yapmış oluyorsunuz.
Ve tabii ki sağduyu, seçim sonuçları demokrasi ve hukuk çerçevesinde değerlendirilir, gerekli gördüğü yerde seçime katılan partiler itirazlarını yaparlar, çıkan sonucu da vatana millete hayırlı olsun deyip kabul etmek düşer halka, lütfen sağduyu.
Ben kaybeden tarafin mizikcilik yapmasina gicik oluyorum ne olursa olsunBekledigimiz tutum bu
Katılıyorum. Bir de yeni sistemde milletvekili adayinin kim oldugu da çok onemli. Benim oy verdiğim sehirde Erdoğan'ı destekleyen ama milletvekili adayını beğenmedigi için MHP'ye oy veren çok kişi var.MHP nin oy artışının mantığı şu Ak Parti'ye kırgın Ak partililerin bir kısmı ve baraj altında kalmasına gönlü razı olmayan bazı ak partililer verdi MHP ye ve tabi kendi seçmeninde var bana hiç tuaf gelmedi açıkçası günler önce birkaç kez de yazmıştım MHP nin oyu artacak diye
Bidon kafa niye:)Bidon kafalı ve makarnacıları unutmayalım..
Hangi haber ağlarını takip ediyorsunuz merak ettim?
Hanımlar,
ne seçim sonuçları ne de duyduğunuz haberlerle ilgili doğruluğu belli olmadan yazmayın, manüplasyon yapmış oluyorsunuz.
Ve tabii ki sağduyu, seçim sonuçları demokrasi ve hukuk çerçevesinde değerlendirilir, gerekli gördüğü yerde seçime katılan partiler itirazlarını yaparlar, çıkan sonucu da vatana millete hayırlı olsun deyip kabul etmek düşer halka, lütfen sağduyu.
Son dakika internete düşmüşBidon kafalı ve makarnacıları unutmayalım..
Bidon kafalı ve makarnacıları unutmayalım..
Fox tv:)Sözcü, oda tv, beyaztv, a haber bunlar hep çok yanlı haberler yapıyor katılıyorum.
Aralarında kan davası olduğu söyleniyor çok üzücü bir olay Allah rahmet eylesinBende internette haberlerde okudum ama yam netleşmesini beklemek daha doğru şuan gerçekten haberler anlık sıcağı sıcağına bildirdiği için eksiklik ya da hatalı bir haber olabilir.
Atatürk' ün kurduğu CHP' den de utanıyor musunuz?Atatürk'ün kurduğu Anadolu Ajans'ı ne hallere geldi. Utanıyorum...
Hayır neden utanayım? Ülkeyi bu hale getirenler utansın.Atatürk' ün kurduğu CHP' den de utanıyor musunuz?
Yanlış alıntılamışsındil sürçmesi meselesi geçti yahu.
90 yazdığın mesaj işte bu.
verdiğim cevaptan belli değil mi?
Akp' ye oy verdiğimiz için aklımız yok onun yerine bidon taşıyoruzBidon kafa niye:)
Kiblenecek n'aptım şimdi? Kime hakaret etmişim?
Atanamayan bir öğretmen olarak sizi atamayanlari seçmeye utanıyor musunuzAtatürk' ün kurduğu CHP' den de utanıyor musunuz?