Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru.
Siyasiler geçici ama bu halkın birlikteliği kalıcı olmalı. İnşallah sonuçlar ülke için ülkesini düşünen halk için güzel sonuçlanır.
Biraz olsun sakinleştik mi? Tüm çabam sizlerin stresinize yenik düşüp ağzınızdan sonradan pişman olacağınız şeyler çıkmasını önlemek, su akar yolunu bulur, bu halk her daim herşeyin en iyisini hak ediyor, hak ettiği değeri mutlaka görecektir, sizler yeter ki umudunuzu yitirmeyin, birlikteliğinizi yok etmelerine izin vermeyin.
Allah aşkına fox neıne sevındın bunun karları neyNasil sevinerek haber veriyor fox yav geri düşme ihtimali yok dimi geçti baraji
sabır sabirHDP meclise girdi
Peki mhp ye ne dıosun birbirlerınıe soylemedıklerı kalmadı şimdi ittifakDaha 28 subat da chpye gavur diyen saadetli komsumuz cumhur ittifakina oy atti.
Chp anlatmiyim sokak arasi mitinglere bi bakin.
Sen yeme bosver. Olay makarnayla olsaydi italyanlar hep akp ci olurduCanan Karatay boşuna makarna yemeyin demiyor
Şu an makarna yiyorumCanan Karatay boşuna makarna yemeyin demiyor
Bende izliorum nerde sevındılerHdp nin baraji gecmesine sevinen fox tv yi kınıyorum!
Dikkatle izlerseniz anlar sınızAllah aşkına fox neıne sevındın bunun karları ney
Sen yeme bosver. Olay makarnayla olsaydi italyanlar hep akp ci olurdu
Hayatim az once bana msj yazan sen degilmiydin ? Tarafsizim filan diye:)Canan Karatay boşuna makarna yemeyin demiyor
sabır sabir rabbim sabrimizi sınıyorNasil sevinerek haber veriyor fox yav geri düşme ihtimali yok dimi geçti baraji
+10000000neden utanalım? siz tecavüzcüleri koruyan bir partiyi tuttuğunuz için utanıyormusunuz? onlarca çocuğa tecavüz edilip bir kereden bişey olmaz,çocuğun rızası vardı diyen bir partiden utanıyormusunuz?kadını 2.plana atan dövülen,dayak yiyen kadınların karşısında tutum sergileyen partiden utanıyormusunuz?çalan çırpan yalan söyleyen partinizden utanıyormusunuzki chp den utanalım?
Ben bu ülkenin çok renkliliğini, çok sesliliğini seviyorum, sizler de sevin, çevremde Kürt, Türk, hatta İngiliz, Rus, bir kısmı Afrika kökenli insanlar var, farklı din ve mezhepten, farklı siyasi görüşten insanların olduğu bir yer, buradaki sakin, dingin, demokratik yaşamın tüm ülkeme yayılmasını istiyorum, dilerim gönlümdeki bu istek yerini bulur
Az önce yzdığım seye tepki geldiği için inanmıyorum sonuç önemliSonuclarda tv ye inanmicaksan nereye insncan:)
Daha 28 subat da chpye gavur diyen saadetli komsumuz cumhur ittifakina oy atti.
Chp anlatmiyim sokak arasi mitinglere bi bakin.