Evet Erdoğanın dünü de ortada bugünü de.. Tek serveti parmağındaki yüzüktü.. Dini siyasete aley ede ede edeeee bugünlere geldi...Ümmetin lideri... Kendisi zengin ama ümmeti fakir.. Siz fetöcüleri ayıklayın içinizdeki... Onlardan başka kimse erdoğana zarar vermez korkmayın siz....Dini siyasete alet etmek demek, düne kadar dini vecibelerini yerine getirenlere saldırırken, bugün adaylıgınız ortaya çıkıca, gösteriş yaparcasına kameralar karşısında, cuma kılmaktır.
Düne kadar, okulda namaz kılan ögrencileri gösterip de, ''İrtica geliyor,laiklik elden gidiyor''Diye yaygara koparırken, bugün çıkıp da, ''Küçükken bende kuran kursuna gittim.'' Demektir.
ERDOĞANIN, dünüde orta da, bugünüde ortada! Dün de, aynıydı bugünde aynıdır!..
Dün namaz kılarken bugün elinde bira bardağı gördünüz mü Erdoğanın?!..
Zilyonda korumayla namaz gitmesinde ne gibi bir sakınca var?! O Ümmetin Lideridir!.. Onu korumak en doğal hakkımızdır.
Şimdi çıkıp da, camiden mi korkuyorsunuz demeyin çünkü bizler, camiden değil,bizden biriymiş gibi görünüp de, bizi sırtımızdan vuranlardan korkuyoruz!
Hz Ömer, Hz Ali Namaz kılarken,Hz Osman da, Kuran Okurken ŞEHİD Edildi.Bilmem anlatabildim mi?!
Dini Siyaset alet etmek, düne kadar dine saldırıp bugün aday gösterildiğinde, o saldırdığın değerlere sahip çıkmak ile olunuyor!..
ERDOĞAN, dün ne ise bugünde ODUR!!...
Pazartesi bulabilirsem arşivimde RTE nin yıllar önceki bir konuşmasını yüce davasını anlattığı bir konuşmasını atacağım buraya neyse O !!!!önceki mesajlarımda saygı duymama sebeplerimi yazarken en önemlisini yazmamışım canım Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duymayanlara da saygı duymuyorum O'nun izlerini O'nun emanetlerini yok etmeye çalışan hiç kimseye saygı duymuyorum
Beni etiketlersen çok sevinirimm ziraa gözden kaçırmayı hiç istemem canımPazartesi bulabilirsem arşivimde RTE nin yıllar önceki bir konuşmasını yüce davasını anlattığı bir konuşmasını atacağım buraya neyse O !!!!
Evet yargılanmalı... Net... Nasıl ki onca insan yargılandı.. Bank asyada sadece maaş hesabı olanı aldılarsa onu ve diğerlrrini de yargılamalılar..hepsini...fetöye dahil kim varsa hepsini... Yani bütün hepsini.. Anlatabilidm mi?ben de bir şey sorabilir miyim?
imalı değil, gerçekten soruyorum, fikrinizi merak ettiğim için
mesela Bekir Bozdağ, ne yapılmalı sizce?
evet 2011'de o cemaati öven bir konuşma yapmış ve çıktı dedi ki "gerçekten inanarak yaptım" . hakikaten inanarak yapmış yani, yaranmak için değil
ve deniliyor ki sonra da onlarla en çok mücadele eden siyasetçilerden biri olmuş, hatta yurt dışı basında bile yankı bulmuştu bu, ben hatırlıyorum yani mücadelesi
mutlak cezalandırılmalı mı sizce? evetse nasıl?
Bir gün çok zengin olursam bilin ki haram yemisimdir...Evet Erdoğanın dünü de ortada bugünü de.. Tek serveti parmağındaki yüzüktü.. Dini siyasete aley ede ede edeeee bugünlere geldi...Ümmetin lideri... Kendisi zengin ama ümmeti fakir.. Siz fetöcüleri ayıklayın içinizdeki... Onlardan başka kimse erdoğana zarar vermez korkmayın siz....
ZevkleBeni etiketlersen çok sevinirimm ziraa gözden kaçırmayı hiç istemem canım
erdogan kalsin da ne olursa olsun diyenlere sor bu soruyu
evetEvet yargılanmalı... Net... Nasıl ki onca insan yargılandı.. Bank asyada sadece maaş hesabı olanı aldılarsa onu ve diğerlrrini de yargılamalılar..hepsini...fetöye dahil kim varsa hepsini... Yani bütün hepsini.. Anlatabilidm mi?
O işleri geçeceksiniz hanımefendi...Ben sorumun cevabını alayım... Neden akp içindeki fetöcülerrr yargılanamdı... Nerden biliyorsunuz içeri tıkılan insanların hatalarından ders çıkarmayacağını? Bu fırsatı neden diğerlerine tanımadılar? Muharrem İnce nin aday olması neden rahatsız etti anlamadım.... Satmamış ki dava arkadaşlarını cb adayı olabilmiş... Ayrıca vallaha öyyyleee güzel sattınız ki dava arkadaşlarınızı seçilmişleri indirdiler... Daha ne olsun..? Ahmey Davutoğlu, Kadir Topbaş, Melih Gökçek...neymişşş metal yorgunluk? Metal yorgunluksa en baştaki yorgunluk sebebi metal nolcak?
Bağlantısı var ise o da yargılansın.. Gayet netim ben... Kimin bağlantısı var ise yargılansın...neyse
evet
peki akşenerle ilgili ne düşünüyorsunuz? bağlantısı var mı yok mu sizce?
Süperiz yaAz önce gördüğüm bişeye çok güldüm ve sizinle paylaşmak istedim hanımlar Yavuz Bingöl demişki ''Biz çok daha özgürüz. Yurt dışında yere tüküremezsiniz ama burada tükürüyorsunuz'' Ağlancak halimize güldüğümün farkındayım bu arada ama naparsın işte Canım Türkiye'm...Ayrıca kk'nın güzel anneleri Anneler Gününüz Kutlu Olsun...
Bu mantığı anlamıyorum gerçekten. İnan anlamak için çaba sarf ediyorum ama olmuyor. Acaba insanlar kendi anne babalarına bu kadar bağlı mıdır ? Reis ne derse o diyorlar! Bu bir insan ya bu kişinin hiç sorgulaması yapılmaz mı arkadaş! Bir gün önce konuştuğunu bugün yalanlıyor, sözü başka icraatı başka hiç mi niye diye sormuyorlar. Yeminle kafayı yiyeceğim. Bir din polemiğidir gidiyor. Ya seçilen adam müslüman olsa ne olmasa ne, adam dürüst değilse ne işe yarar???İki gündür şurada onlarca şey yazıldı çizildi muhalif kanattan iktidar kanattan gelen tek şey inadına devam öl de olelim reis... Değmez...
Sayın Erbakan’ ın Akp ile ilgili konuşmalrını izleseler kesin Erbakan kandırılmış derlerSüperiz ya
Anneler günümüz kutlu olsun evet
Bu arada her ne kadar oyumu Akşener'den yana kullanacak olsam da Demokratik Sol kanattayım Türk siyasi tarihinde en çok saygı duyduğum lider Sayın rahmetli Bülent Ecevit dir Turgut Özal'ın takdir ettiğim icraatları vardır son dönemden sonra ise mümkün olsa Erbakan'ın gidip elini öpesim var çünkü en azından hiç kandırmadı kandırılmadı... üstelik çok zeki ve iyi bir Hatip'ti.... hayatımın hiçbir döneminde sağ bir partiye oy vermedim ama şimdi iyi demek geliyor içimden....
Olmayanı da aldılar, ben en çok buna şaşırmıştım.Evet yargılanmalı... Net... Nasıl ki onca insan yargılandı.. Bank asyada sadece maaş hesabı olanı aldılarsa onu ve diğerlrrini de yargılamalılar..hepsini...fetöye dahil kim varsa hepsini... Yani bütün hepsini.. Anlatabilidm mi?
Adamlar anlattı ya çayı şekersi içiyorlarmış. Çay olmazsa olmaz ama şeker olmasa da olurNeden sadece arazi değeri 240 milyon TL olan şeker fabrikası 77 milyon TL ye Albayraklara satıldı ????